View Full Version : نظر شما در مورد www.metro-world.ir
mehdi.golzary
شنبه 16 دی 1391, 16:36 عصر
اون دسته از افراد که می تونن کمک به من بکن که اشکالات و هر چیزی که در راه اندازی این گونه سایت ها دارن به من برسونن
. یا اونیی که قصد داشتن این گونه سایتی رو دارن با من تماس بگیرن .
. یا افرادی که می تونن کمک کنن تا سایت رو تکمیل و با امکانات ویژه تری به اینترنت بدیم تماس بگیرن
mgmehdiforme@gmail.com
i.entersoft@gmail.com
www.metro-world.ir
forestasphalt
شنبه 16 دی 1391, 18:38 عصر
سلام با اینکه جز هیچ کدوم از دسته هات حساب نمیشم!(احتمالا دسته بندیت جز تبلیغ حساب میشه و تاپیک پاک میشه :بامزه:)
روی فونت هاش بیشتر کار کن
صفحه خیلی سنگینه (قالب های بهتری(vcard) هم برای کار کردن روشون وجود داره )
اون 2 تا تیکه تالارها رو از صفحه اول پاک کن بذار کلا تو صفحه دوم باشه
هنگامی که موس روی عنصرهای صفحه میره یه حالت تبی که بالا میره (سرعتش کم کن با جی کوئری بهش افکت بده بهتر بالا پایین بره )
هاوری که روی عنصرها میریم اونم عوض کن اصلا به سایت نمیاد
صفحات داخلیش اون برنامه نویس مترولند بالاصفحه سرعتشو کم کن و اون قسمت سبز رنگ نباشه بهتر
اگه قسمت های کدنویسیش کار کنه فکر کنم خوب باشه
در کل ایده خوبیه به شرطی که هم حجمشو کم کنی هم قسمت های مختلف سایت بیشتر به هم نزدیک کنی
خسته نباشید و موفق باشید:تشویق:
mehdi.golzary
پنج شنبه 21 دی 1391, 16:55 عصر
سلام مهندس من رفتم و کمی تغییر دادم و نمی دونم حالا چطوره ؟ اگه وقت داشتین یه نظر بدبن
forestasphalt
شنبه 23 دی 1391, 11:23 صبح
من بازم سایت رو دیدم ولی تفاوت چندانی ندیدم:لبخند:
برو داخل سایت http://gtmetrix.com بعد اندازه سایتتو میزنه 1.47 Mb که واقعا خیلی خیلی زیاده(صفحه اولتو حداکثر 400 کیلوبایت بکن(برای همین 400 کیلو بایت هم تقریبا باید 15-20 ثانیه صبر کرد چه برسه برای 1.47mb !))
مثلا توی این صفحه سرعت باز شدن منوها چقدر سریعه؟اصلا به آدم حس خوبی و جذابی نمیده
فونتت رو هم که عوض نکردی(:لبخند: اگه علاقه ای به استفاده از فونت های مثل تاهوما نداری حداقل با font-face یه فونت دیگه بنداز(هر چند که فونت فیس سایتتو سنگین تر میکنه(حداقل 40 کیلوبایت) ولی از این فونت خیلی بهتره))
روی سایت بیشتر کار کنی و قسمت مختلف سایت بیشتر به هم نزدیک کنی بهتر میشه (احساس من اینه که هر بخش از سایت ساز خودشو میزنه)
خسته نباشی داداش گلم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.