View Full Version : اموزش installaware
sara_csharp
شنبه 16 دی 1391, 18:52 عصر
سلام
من یه برنامه ای نوشتم با هر نرم افزاری خواستم ستاپ بگیرم یه مشکلی داشته اخرش دوستان گفتن از installaware استفاده کنم ولی هر جا جستجو کردم اموزشش رو پیدا نکردم خواهش میکنم راهنماییم کنید خیلی مهمه ممنونم.
arman_Delta2002
یک شنبه 17 دی 1391, 17:50 عصر
الان اینی که گفتین سوال بود یا اموزش؟ مشکلتون کجاست؟ یک آموزش جامع از ستاپ سازی وجود نداره هرچی هست کار راه اندازه. اخر هر ترم تالار ستاپ سازی یکم شلوغ میشه :قهقهه: باید بیشتر سر بزنم
sara_csharp
یک شنبه 17 دی 1391, 19:55 عصر
مشکل من اینه که چه جوری میتونم با installaware نرم افزارهایی مثل crystalreport runtime و sql رو هم انتخاب کنم که حین نصب برنامه ام خودبهخود نصب بشه من از کریستال ریپورت 13 و ویژوال استودیو 2010 استفاده کردم
arman_Delta2002
یک شنبه 17 دی 1391, 21:27 عصر
اول شما اینستال اویر 2 گیگی رو نصب کنین بعد یک جا داره به اسم نیاز مندی ها اونجا میتونین با تیک زدن پیش نیاز مورد مظر اون رو به ستاپ اضافه کنین
شما میتونین در بخش انتخاب فایل ها یک دکمه به اسم اسکن فایل هست که میتونین باهاش فایل exe پروژتون رو انتخاب کنین بعد یه بپیقام ok - cansle میاد و پروژتون رو اجرا میکنه همه جای پروژه رو بگردین بعد ببندینش بعد دکمه ok که ستاپ سازه داده بود رو بزننین اینطوری همه پیش نیاز ها رو خودش تیک میزنه و ادد میکنه بعد فایل هایی که میخواین نصب کنین و پوشه ها رو ریجستری ها و کارای لازم ستاپ سازی رو انجام بدین به همین راحتی
sara_csharp
یک شنبه 17 دی 1391, 21:54 عصر
خیلی ممنونم
l7i7l7
چهارشنبه 25 بهمن 1391, 23:28 عصر
با سلام من نسخه کامل InstallAware کردم
اما تو قسمت نیازمندی ها توی لیست stimulreport نیست چطور میشه به لیست اضافه کرد؟
متشکرم
arman_Delta2002
پنج شنبه 26 بهمن 1391, 08:20 صبح
بله کامپننت هایی همچون سیمولار ریپورت و Dve رو باید مثل فال بریزین کنار پروژتون و در قسمت اسمبلی هم اضافش کنین تا در سیستم طرف ثبت شه
بهترین کار و راحترینش در بخش انتخاب فایل ها یه دکمه داره به نام اسکن فایل خودش همه کار ها رو میکنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.