View Full Version : سوال: آیا QT چیزی شبیه Linq در .NET داره؟
Ir-Ney
یک شنبه 17 دی 1391, 11:55 صبح
سلام دوستان برنامه نویس...
من لیستی از کلاسهایی که خودم ایجاد کردم دارم( <QList<MyClass ).
حالا میخوام یه سری عملیات روی اونها انجام بدم و یه سری از memberهایشون رو چک کنم...
خواستم از دوستان باتجربه در زمینه C++ بپرسم که آیا چیزی شبیه Linq در C# داریم که من بتونم به صورت کلی روی داده هام عملیات انجام بدم یا تنها راهش استفاده از حلقه foreach و کار به صورت تکی با ایتم های لیست...
ممنوم میشم راهنماییم کنید.
mahak006
یک شنبه 17 دی 1391, 12:13 عصر
سلام دوستان برنامه نویس...
من لیستی از کلاسهایی که خودم ایجاد کردم دارم( <QList<MyClass ).
حالا میخوام یه سری عملیات روی اونها انجام بدم و یه سری از memberهایشون رو چک کنم...
خواستم از دوستان باتجربه در زمینه C++ بپرسم که آیا چیزی شبیه Linq در C# داریم که من بتونم به صورت کلی روی داده هام عملیات انجام بدم یا تنها راهش استفاده از حلقه foreach و کار به صورت تکی با ایتم های لیست...
ممنوم میشم راهنماییم کنید.
فکر نکنم ب خودی خود باشه . اما حتما هدر فیل هایی در این زمینه می شه تو اینترنت پیدا کرد که همچین کاری رو انجام بده .
حامد مصافی
دوشنبه 18 دی 1391, 00:35 صبح
فرض میکنیم بحث ما ربطی به اینکه «آیا linq خوب است یا بد» ندارد!
اگر منظورتان Query است، خیر چنین چیزی نداریم!
اگر منظورتان Lambda است، بله در C++11 اضافه شده است.
شاید ORM بتواند شما را به هدفتان برساند. (Research It (http://lmgtfy.com/?q=ORM+in+qt))
Ir-Ney
دوشنبه 18 دی 1391, 12:12 عصر
شاید ORM بتواند شما را به هدفتان برساند. (Research It (http://lmgtfy.com/?q=ORM+in+qt))
حامد عزیز...
من دیتابیسی ندارم که بخوام Map کنم سمت منطق برنامه...
Lambda میتونه کمکم کنه...
ولی مطلبی در این مورد برای C++ پیدا نکردم که بتونم ازش توی QT استفاده کنم...
و البته منظورتون رو از C++11 متوجه نشدم ...
اگه در این مورد برام توضیح بدی ممنونت میشم.
و توی کیوت C++ چطوره؟ یعنی اگه منظورتون ورژن یا ورژن کتابخونه ی C هستش در کیوت چندوچونش چطوره...
و در انتها اگر لینک یا مطلبی دارید ممنونتون میشم در اختیارم بزارید...
.Thank in Advance.
حامد مصافی
دوشنبه 18 دی 1391, 23:47 عصر
C++11 استاندارد جدید زبان C++ است که در سال ۲۰۱۱ عرضه شد، قبل از آن چون زمان انتشار دقیق آن معلوم نبود و گمان میرفت قبل از سال ۲۰۱۰ عرضه شود نام کد آن را C++0x گذاشته بودند. Lambda یکی از گزینههایی است که در این استاندارد جدید به آن پرداخته شده است. اما در حال حاضر اکثر کامپایلرها آن را پیاده سازی نکردهاند. از طرفی اصلاً مطابق خواسته شما نیست. با توضیحات تکمیلی که فرمودید باید به عرض برسانم پاسخ شما «خیر» است!
Ir-Ney
سه شنبه 19 دی 1391, 07:27 صبح
سپاس فراوان حامد خان...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.