View Full Version : سوال: پیدا کردن Screen Resolution و چند سوال دیگر لطفا پاسخ دهید
saji777
یک شنبه 17 دی 1391, 13:34 عصر
سلام به دوستان
1 - من برنامه ای رو دارم مینویسم که حتما این برنامه باید در سمت راست مانیتور و پایین ترین جا چسبیده به taskbar اجرا شود حالا میخواستم راهنمای کنید که چجور مقتصاد Screen Resolution بدست بیارم ؟؟ و چجوری اون گوشه رو بهش بدم و در هر رژولشن دقیقن جای مناسب خودش باشد 800*600 1204*768 ,........
2- سوال دومم اینه یک برنامه دارم که این باید توی رجیستری مقداری رو وارد کنه و یک برنامه دیگه اون از اونجا بخونه و برنامه دوم هر بار با روشن شدن کامپوتر باید اجرا شه حالا نمیشه جوری ؟ برنامه رو بنویسم که فقط یک فرم داشته باشم ؟؟ نیازی به دو پروجه و دو فایل exe نباشه ؟؟ ؟
مرسی اگه پاسخ بدین
یا علی
Hashemvp
یک شنبه 17 دی 1391, 13:47 عصر
سلام
1-برای بدست اوردن اندازه مانیتور کاربر میتونی از این دستور استفاده کنی.طول و عرض مانیتور رو برات بر میگردونه.
Screen.Width
screen.Height
2- در مورد این سوال بیشتر توضیح بده بستگی به نرم افزار و م فعالتی ک مد نظرته باید ببینی میشه یا نه
ولی اگه فقط برای کار با رجیستری میتونی از این GetSetting تابع استفاده کنی
موفق باشی
saji777
یک شنبه 17 دی 1391, 13:54 عصر
داداش خود نرم افزار مهم نیست چی دارم مینویسم منظورم اینه که مثلا یک برنامه مینویسیم که 2 تا فرم داره یک فرم تنظیمات و فرم دو باید اجرا شه حالا موقع اجرا کردن برنامه فرم یک اجرا شه ولی هر بار pc روشن میشه دیگه صفحه تنظیمات نیاد مستقیم فرم دو اجرا شه این امکان پذیره ؟؟؟
form1 ' ba tanzimat va text box ke bayad dar registery zakhire she ke inaro baladam
form 2 ' ke bayad in meghdararo bekhone az registery
Hashemvp
یک شنبه 17 دی 1391, 13:58 عصر
اره وجود داره تو تنظیم های وی بی تنظیم کن مثلا فرم1 نمایش داده بشه همیشه اول
از منو Project ===> Project1 Properties
Project1 = نام پروژه هر چی باشه این هم تغییر میکنه توی منو
بعد از کادر باشه قسمت Startup Object
فرم مورد نظرتو انتخاب کن
موفق باشی
saji777
یک شنبه 17 دی 1391, 14:08 عصر
منظور منو اشتباه متوجه شدید
من دوتا پروجه وی بی باز کردم و درون یکی یک فرم ساختم که مقداری رو توی رجیستری ذخیره می کنه
و یک پروجه ویبی دیگه که اون مقدار می خونه و چاپ می کنه
حالا اگه این دو فرم باهم تو یک پروجه ساخته شن اول اون فرمی که تو رجیستری مینویسه اجرا میشه و بعد فرم دوم اگرم تغییر بدم که دیگه اون فرم اول چیزی چاپ نکرده که فرم 2 به نمایش در بیاره پس در صورت باز کردن برنامه باید فرم 1 اجرا شه و در موقع روشن شدن کامپوتر فرم 2 خودش به تنهای نمایش داده شه
saji777
یک شنبه 17 دی 1391, 14:09 عصر
چنین چیزی میشه اصلا ؟؟
Hashemvp
یک شنبه 17 دی 1391, 14:20 عصر
اره میشه ولی دوست عزیز اصلا نیازی نیست دوتا پروژه ویبی درست کنه
این کار ها رو توی دوتا فرم و حتی توی ی فرم هم میشه درست کنی
فقط کافیه ی خورده با دستور های شرطی بازی کنی
هر دوتا رو یکی کن بعد ی ماژول درست کن و داخل sub main رو بساز بعد توی این اول بررسی کن ک مقداری توی رجیستری هست یا نه اگه هست
ک فروم دو رو نشون بده اگه نیتس ک فرم یک رو نشون بده
موفق باشی
Mr'Jamshidy
سه شنبه 19 دی 1391, 00:01 صبح
آره دوست من میشه باید از Command استفاده کنی
موقع اجرا برنامه رو اینطوری اجرا میکنی، مثلا:
C:\a.exe Settings
C:\a.exe Startup
حالا استارت آپ برنامه رو میزاری روی Sub Main
و یک ماژول میسازی و اینو توش مینویسی
Sub Main()
Dim StartMode As String
StartMode = LCase$(Command$)
Select Case StartMode
Case "startup"
'نمایش فرم اصلی برنامه
Case "settings"
'نمایش فرم تنظیمات برنامه
Case Else
MsgBox "Startup Mode Not Supported!" & vbCrLf & "Click OK To Exit", vbCritical, "Application Error"
End
End Select
End Sub
ویرایش----------------
حالا تو استارت آپ ویندوز مینویسی
C:\a.exe Startup
که با اجرا شدن ویندوز برنامه به صورت آستارت آپ بیاد بالا و تو شرت کاتی که روی دستکتاپ طرف میسازی مد نتظیمات و میزاری
Mr'Jamshidy
سه شنبه 19 دی 1391, 00:12 صبح
اره میشه ولی دوست عزیز اصلا نیازی نیست دوتا پروژه ویبی درست کنه
این کار ها رو توی دوتا فرم و حتی توی ی فرم هم میشه درست کنی
فقط کافیه ی خورده با دستور های شرطی بازی کنی
هر دوتا رو یکی کن بعد ی ماژول درست کن و داخل sub main رو بساز بعد توی این اول بررسی کن ک مقداری توی رجیستری هست یا نه اگه هست
ک فروم دو رو نشون بده اگه نیتس ک فرم یک رو نشون بده
موفق باشی
در جواب شما باید بگم که شما فکر مواقعی رو کردی که سیستم به مشکل میخوره و ناگهانی Shutdown میشه؟
و این هم بگم که رجیستری یکی از قسمت های حساس سیستم هست و نباید باهاش بازی کرد
این کار میتونه به سیستم عامل آسیب بزنه
Hashemvp
سه شنبه 19 دی 1391, 12:19 عصر
در جواب شما باید بگم که شما فکر مواقعی رو کردی که سیستم به مشکل میخوره و ناگهانی Shutdown میشه؟
و این هم بگم که رجیستری یکی از قسمت های حساس سیستم هست و نباید باهاش بازی کرد
این کار میتونه به سیستم عامل آسیب بزنه
دوست عزیز وقتی سیستم یهو خاموش میشه هیچ برنامه ای دیگه کار نمیده کدوم برنامه ای رو دیدی ک کار بده؟دوره ویندوز اکسی پی و 98 و اینا گذشت
تعریف ات از رجیستری چیه؟
رجیستری ی پایگاه ذخیره سازی اگه اینطور بود پس همه نرم افزار های دنیا اشتباه میکنن ک تنظیم های برنامه هاشونو توی رجیستری ذخیره میکنن
این موردی ک شما میگی نباید با مقدار های اصلی ویندوز دست زد نه اینکه ب رجیستری هیچ کاری نداشته باشیم.
موفق باشی
SlowCode
سه شنبه 19 دی 1391, 16:02 عصر
سلام
برای سال اولتون فقط Screen.Width جواب درست نمیده، باید به این صورت بنویسی:
X = Screen.Width / Screen.TwipsPerPixelX
Y = Screen.Height / Screen.TwipsPerPixelY
تعریف ات از رجیستری چیه؟
هاشم جان اینطوری نگو آقای جمشیدی از خودمونه :بامزه:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.