PDA

View Full Version : عدم اجرای جاوا اسکریپت در نت در حالی که در local اجرا میشه!

gprsm0
دوشنبه 18 دی 1391, 00:13 صبح
سلام
یک مدتی هست که روی یک پروژه کار میکنم
شبکه کارم و با زبان های برنامه نویسی تحت وب بیگانه! اما مجبور شدم برا یک کاری برم سراغ جاوا اسکریپت
اما بعد از تمام کارا زمانی که پیجم رو که ساختم گذاشتم توی iis دیدم اسکریپت ها لود نمی شه!
اسکریپتی که بکارش بردم این بود
Working with Files
اینم آدرس سور سها که البته به جای درایور سیستم از درایو d (مثلا) استفاده کردم
http://www.yaldex.com/wjscript/sgWorkingWithFiles.htm
کسی میدونه این مجموعه اسکریپت هایی که توی سیستمم درست کار میکنه چرا زمانی که پابلیشش کردم دیگه کار نمیکنه؟
تنظیمات iis ام تا اونجا که میدونم درست بود

dousti_design
دوشنبه 18 دی 1391, 00:25 صبح
ارورش رو بررسی کردید؟
برای بررسی ارورهای اسکریپتی از طریق مرورگرتون اقدام کنید و ببینید چه اروری میده اگه نات فوند 404 داد یعنی ادرس که دادید اشتباهه
مرورگر فایرفاکس: tools -> web develpers -> web console
گوگل کروم: کلیک راست روی صفحه و انتخاب inspect element (پایین گوشه سمت راست تعداد ارورها نمایش داده میشوند که روشون کلیک کنید جزییات میاره)

gprsm0
دوشنبه 18 دی 1391, 16:58 عصر
ممنون از پاسختون
ولی این اسکریپت ها فقط و فقط در ie اجرا میشن
در مورد ارور 404 هم نه . پیجم کامل لود میشه اما هیچ کاری نمی کنه!
من فک کنم مال امنیت براوزره اما جالب اینه که هیچ کی توی اینترنت در مورد اینکه بابا این اسکریپت اجرا نمیشه هیچی نگفته
من خیال کردم حتما جاییو اشتباه کردم اما واقعا اسکریپتای من توی local اجرا می شن !

dousti_design
دوشنبه 18 دی 1391, 18:01 عصر
ولی این اسکریپت ها فقط و فقط در ie اجرا میشن
توی آی ای هم میتونید ارورهای اسکریپتی رو مشاهده کنید. وقتی اسکریپت اجرا نمیشه مطمئنا اروری داره که اگه این قسمت رو نگاه کنید ارورش رو متوجه میشید و مشکل رو حل میکنید

در مورد ارور 404 هم نه . پیجم کامل لود میشه اما هیچ کاری نمی کنه!
ارور 404 برای مل پیج نه. ارور 404 برای فایل جی اس(یعنی ادرس مسیر رو اشتباه داده باشید این ارور اتفاق میفته)

واقعا اسکریپتای من توی local اجرا می شن !
چون مربوط به کار با فایل هست و روی لوکال اجرا میشه احتمال داره از پرمیژن ها باشه. پرمیژن فایلی که باهاش کار میکنید رو روی 777 قرار بدید

gprsm0
سه شنبه 19 دی 1391, 13:21 عصر
ممنون از جوابتون
اینکه گفتید "چون مربوط به کار با فایل هست و روی لوکال اجرا میشه احتمال داره از پرمیژن ها باشه. پرمیژن فایلی که باهاش کار میکنید رو روی 777 قرار بدید"
میشه بیشتر توضیح بدین؟

dousti_design
سه شنبه 19 دی 1391, 15:47 عصر
توی کنترل پنل هاستتون میتونید پرمیژن هارو تغییر بدید.
سی پنل:
http://www.siteground.com/tutorials/cpanel/file_permissions.htm
(http://www.siteground.com/tutorials/cpanel/file_permissions.htm)
پرمیژن فایل رو روی 777 قرار بدید ببینید درست میشه یا نه.
اگه کنترل پنلتون سی پنل نیست سرچ کنید ببینید چطور میشه تغییر داد

gprsm0
پنج شنبه 21 دی 1391, 12:01 عصر
ممنون از پاسختون ولی فک کنم این پرمیژن دادن برای دسترسی به فایل های host باشه نه دسترسی به client ها
من یک جورایی می خوام با چند activex یک فایل رو در کلاینت هام ( البته با اطلاع اونها) بنویسم مثلا یک log file رو!
به علاوه من از iis ویندوز استفاده کردم که اصلا یک ویندوز سرور رو به عنوان web server دارم پابلیش میکنم که بحث فایروار و dmz و شبکه داخلیمو .......................... پیش میاد!
حالا من زیاد وقت نکردم بگردم به خاطر همین سوال می کنم: چطور میتونم error script ها رو در ie ببینم ؟

dousti_design
پنج شنبه 21 دی 1391, 16:17 عصر
چطور میتونم error script ها رو در ie ببینم ؟
گوشه پایین سمت چپ اگر اروری وجود داشته باشه علامت خطر(زرد رنگ) ظاهر میشه و با کلیک روی اون میتونید ارورهارو مشاهده کنید

gprsm0
جمعه 29 دی 1391, 22:12 عصر
اون ارور که شما داری می گی توی ie و توی ورژن قبل از 9 قابل روئیته ولی با 9 نه
بعدش فک کنم جوابشو خودم فهمیدم
توی ورژن جدید اکثر برو زرا دیگه بابت مسئله امنیت جلوی یک سریاسکریپتا گرفته میشه ولی اگه بخوای اون پیج رو از local اجراش کنی توی حالت تراست میره و اجرا میشه