ورود

View Full Version : سوال: کامپوننت DXDbgrid در دلفی xe2

champion
دوشنبه 18 دی 1391, 23:01 عصر
دوستان سلام من یه کامپوننت با استفاده از dxdbgrid‌نوشته بودم که الان میخوام اون رو توی دلفی xe2 کامپایل کنم ولی متاسفانه متوجه شدم DevExpress‌ پشتیبانی ازdx‌ رو قطع کرده و برای xe2 دیگه dxgrid‌ رو ارائه نداده تنها راه حل رو مرکز پشتیبانیش کامپایل نسخه قدیمی به صورت دستی نوشته که تازه از کارکرد صحیحش هم اطمینانی نداده و یا استفاده از cxgrid‌ .
راستش من وسط کارم موندم و فرصت ندارم که از یه گرید دیگه استفاده کنم دوستان اگه این کامپوننت رو دارن و یا راه حلی برای کامپایلش سراغ دارن لطفا راهنمایی کنند.

ممنونم

benyaminrahimi
پنج شنبه 28 دی 1391, 10:43 صبح
dx گرید 5 ساله که جمع شده
اگه آخرین ورژنو نصب کنید با یه بیلد و حذف یونیت های Uses قبلی اتوماتیک dxgrid شوما به cx grid تبدیل میشه .. اگه اینطوری حل نشد فکر میکنم ابزاری برا تبدیل داشت ..

champion
پنج شنبه 28 دی 1391, 21:29 عصر
بله فرمایش درسته اولا من سعی کردم ولی نشد من ورژن دلفی 7 رو دارم 2010 رو هم پیدا نکردم . متاسفانه cx‌ هم پیچیده است و هم باگ زیادی داره (شاید تو ورژنهای جدید درست شده باشه) اگه ابزار داره لطفا معرفی کنید
ممنون

benyaminrahimi
شنبه 30 دی 1391, 18:02 عصر
cxrid بهترین گرید دنیاست .. باگی ندیدم که حل نشده باشه در هر صورت تو آخرین ورژناش یه چیزی داره به نام cxprojectconvertor که تو منوی start ویندوز نصب میشه و راست کار شوماست

champion
سه شنبه 03 بهمن 1391, 17:50 عصر
اقا ابزاری که فرمودین رو دیدم من یه کامپوننت نوشتم که ازاین گرید توش استفاده شده متاسفانه اصلا این ابزار چیزی نتونست کانورت کنه اگه نکته ای داره لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنون