View Full Version : دریافت آدرس یک فایل از سیستم کلاینت و ارسال آن به وب سرویس
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 19 دی 1391, 08:32 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
من میخوام یک بخشی داشته باشم که کاربر بتونه یک سری فایل رو از سیستمش انتخاب کنه و بعد آدرس این فایل ها به یک وب سرویس ارسال بشه . چندین روزه که دارم این موضوع رو پیگیری می کنم و به نتیجه درستی نمیرسم. کنترل fileUpload که به خاطر مسائل امنیتی گویا مسیر فایل رو نمیده و فقط اسم فایل رو میده .
ممنون میشم اگر کسی بتونه بنده رو راهنمایی کنه
amirashna
سه شنبه 19 دی 1391, 17:58 عصر
سلام ، فکر نمی کنم این کار امکان پذیر باشه
اگر شما بتونید مسیر یک فایل رو در کامپیوتر شخص داشته باشید ،کل امنیت کاربر زیر سوال می ره!
ببین دوست من ، اگر شما از fileupload استفاده می کنی ، در آخر دات نت اون رو تبدیل می کنه به
<input type="file" />
و اصولا این اطلاعات ( ادرس فایل در سیستم کاربر ) به سرور فرستاده نمی شه!
یعنی اصلا همچین چیزی نداریم ( یا با دانسته های من درست در نمی اد )
مهدی رحیم زاده
سه شنبه 19 دی 1391, 19:41 عصر
ببینید برای آپلود این آدرس نیازه. پس وجود داره! اما نکته ای که هست اینه که مرورگر ها برای امنیت آدرس فایل رو نمیدن .
این چیزی هست که من تا الان فهمیدم فقط یک سوال میمونه اونم اینه که چطور بعضی جاها دارن این کار رو انجام میدن مثل همین بخش ضمیمه های سایت برنامه نویس
با تشکر
amirashna
چهارشنبه 20 دی 1391, 17:20 عصر
من بخش ضمیمه ها رو بررسی کردم!
همچین کاری که شما می گید انجام نمی ده!؟
منظورتون کجاشه؟
مهدی رحیم زاده
چهارشنبه 20 دی 1391, 20:22 عصر
ببینید توی ضمیمه ها اول یک سری فایل رو میتونید انتخاب کنید و بعد این فایلها به یک لیست اضافه میشن. نهایتا که روی دکمه آپلود کلیک می کنید ، عملیات آپلود همون لیست از فایل ها آغاز میشه. حالا من میخوام به جای اینکه آپلود رو انجام بدم ، آدرس اون فایل رو مثلا به یک وب سرویس بفرستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.