View Full Version : فرمت گزارشات
iebu12
سه شنبه 19 دی 1391, 09:01 صبح
با سلام
1. چجوری میشه از حروف یونانی در اکسس استفاده کرد؟ من می خوام در گزارشاتم اعداد بصورت یونانی نوشته بشه یعنی اعدادی که کاربر بصورت فارسی یا انگلیسی در جدا.ل وارد کرده در گزارش بصورت انگلیسی بیاد. نیاز به فونت خاصیه؟
2. وقتی فونت یک Textbox یا Label رو در گزارش عوض می کنم (مثلا فونت Cambria) می گذارم در نمای design یا Layout فونت رو درست نشون می ده اما در موقع چاپ یا در نمای Printpriview فونت رو عوض می کنه. TextBox ها و Lable ها گزینه ای مثل دکمه ها به نام Use Theme ندارند؟
خیلی ممنون
iebu12
سه شنبه 19 دی 1391, 12:47 عصر
خیلی عذر می خوام، ولی کسی دوست نداره سوال منو جواب بده؟
iebu12
سه شنبه 19 دی 1391, 15:31 عصر
خواهشان یکی یه راهی جلو پام بذاره........................................
mosaArabi
سه شنبه 19 دی 1391, 15:43 عصر
دوست گرامی
من تجربه ای با فونت یونانی ندارم ولی یکسری سیمبل را وارد اکسس کردم و در زمان مورد نیاز استفاده کردم که در چاپ و ویو مشکلی نداشتم میتونی نمونه برنامه و فونت یونانی را بذارید شاید بشه یه کاری کرد
iebu12
سه شنبه 19 دی 1391, 21:07 عصر
دوست گرامی
من تجربه ای با فونت یونانی ندارم ولی یکسری سیمبل را وارد اکسس کردم و در زمان مورد نیاز استفاده کردم که در چاپ و ویو مشکلی نداشتم میتونی نمونه برنامه و فونت یونانی را بذارید شاید بشه یه کاری کرد[/QUOTE]
با سلام
دوستان گزارش VT2 رو باز کنید در TextBox35 من اطلاعات فیلد Level از جدول Weldرو قرار دادم که این فیلد یک فیلد عددی است اما می خوام در گزارش این فیلد با اعداد یونانی نمایش داده بشه.
اما مشکل دوم و اصلی من اینه که Label هایی که در این گزارش وجود داره همه دارای فونت Cambria هستند اما موقع چاپ یا در نمای PrintPreview فونتشون تغییر می کنه و به Times New Roman تبدیل می شه البته ذو بعضی از سیستم ها این مشکل بوجود می آد.
خیلی ممنون از توجه همه دوستان لطفا، خواهشا زودتر جوابم رو بدین.
iebu12
سه شنبه 19 دی 1391, 22:55 عصر
دوستان، مدیران خواهش می کنم زود تر یه راه حل بدین ................
iebu12
چهارشنبه 20 دی 1391, 07:21 صبح
یعنی این مشکل هیچ راه حلی نداره من بیخیالش شم :گریه::گریه::گریه:
mosaArabi
چهارشنبه 20 دی 1391, 08:31 صبح
سلام
دوست گرامی
من از مجموعه اطلاعات شما به این نتیجه میرسم که چون شما گفتید تو بعضی از سیستم ها به یه فونت دیگه تبدیل میشه ممکنه اون سیستم فونت را نداشته باشه
هرچند کاش نمونه فونت را هم میذاشتید تا من روی سیستم خودم هم انجام میدادم تا بهتر کمکت کنم
iebu12
چهارشنبه 20 دی 1391, 13:38 عصر
سلام
دوست گرامی
من از مجموعه اطلاعات شما به این نتیجه میرسم که چون شما گفتید تو بعضی از سیستم ها به یه فونت دیگه تبدیل میشه ممکنه اون سیستم فونت را نداشته باشه
هرچند کاش نمونه فونت را هم میذاشتید تا من روی سیستم خودم هم انجام میدادم تا بهتر کمکت کنم
اینم از فایل فونت. اما مشکل من این نیست چون فونت نصب شده.
خیلی ممنون. منتظرم .........
mosaArabi
یک شنبه 24 دی 1391, 10:00 صبح
با سلام
ببخشید که طول کشید
در تصویر ضمیمه قسمت numeral Shapes به صورت سیستم بود که در زمان هایی سیستم میتواند آن را تغییر دهد و اعداد شمار به فارسی . ... اصلاح کند که به گمان من با انتخاب گزینه Arabicاین مشکل باید حل بشه . (امیدوارم)
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.