View Full Version : کاربرد ++C در صنعت
naeim_1369
سه شنبه 19 دی 1391, 19:31 عصر
با سلام و احترام خدمت اساتید محترم
سوالی که داشتم اینه که ++C چه کاربردهایی می تونه توی صنعت داشته باشه؟!
بطور مثال یک دستگاهی مثل ماشین لباسشویی که برنامه آن توسط ++C باشه:متفکر:،
البته لباسشویی مثال بود، منظورم در هر زمینه صنعت باشه!!!
با تشکر
BORHAN TEC
سه شنبه 19 دی 1391, 19:41 عصر
سلام
C++ در حقیقت عضو جدا نشدنی از صنعت نرم افزار در حوزه های مختلف است. کاربردهای این زبان بسیار وسیع است و در هر جایی می توان آن را دید. در صنعت روباتیک، برنامه های دسکتاپ، صنایع نظامی و تقریباً هر جای دیگری! این روزها تقریباً C++ به عنوان یک زبان پایه برای ایجاد اکثر تکنولوژی ها و محصولات مدرن به کار می رود.
شاید برای متوجه شدن این مطالب نگاه کردن به صفحه زیر خالی از لطف نباشد:
http://www.stroustrup.com/applications.html
موفق باشید...
maktoom
سه شنبه 19 دی 1391, 22:13 عصر
سلام
برای اون مثال خاص که شما زدید جاوا گزینه بهتریه. در اصل جاوا رو دقیقا به دلیل همین مصارف ایجاد کردن. بعد با همه گیر شدن اینترنت و بحرانی که در زمینه ناهمخوانی پلتفرم تولید کننده وب و مصرف کننده اون بوجود اومد، جاوا تونست به خوبی از پس این مشکل بربیاد. چرا که تنها لازم بود ماشین مجازی جاوا روی اون دیوایس وجود داشته باشه. و این یعنی واقعا مستقل از سیستم عامل و معماری و سخت افزار.
اما سی پلاس پلاس مصارف صنعتی داره، بله. سرعتی که اون داره باعث ماندگاریش شده. برای پردازش تصویرهایی که توی صنعت لازم هست یکی از اولین و گاه تنها گزینه سی پلاس پلاس هستش.
در واقع با دانش سی پلاس پلاس سطح بالا و برنامه نویسی سطح پایین با اون شما می تونید بهترین شغل با بهترین درآمد رو داخل خود ایران کسب کنید. نوشتن درایور کار هرکسی نیست. و البته بسیار پر ارزشه.
موفق باشید./
naeim_1369
جمعه 22 دی 1391, 08:00 صبح
سلام
برای اون مثال خاص که شما زدید جاوا گزینه بهتریه. در اصل جاوا رو دقیقا به دلیل همین مصارف ایجاد کردن. بعد با همه گیر شدن اینترنت و بحرانی که در زمینه ناهمخوانی پلتفرم تولید کننده وب و مصرف کننده اون بوجود اومد، جاوا تونست به خوبی از پس این مشکل بربیاد. چرا که تنها لازم بود ماشین مجازی جاوا روی اون دیوایس وجود داشته باشه. و این یعنی واقعا مستقل از سیستم عامل و معماری و سخت افزار.
اما سی پلاس پلاس مصارف صنعتی داره، بله. سرعتی که اون داره باعث ماندگاریش شده. برای پردازش تصویرهایی که توی صنعت لازم هست یکی از اولین و گاه تنها گزینه سی پلاس پلاس هستش.
در واقع با دانش سی پلاس پلاس سطح بالا و برنامه نویسی سطح پایین با اون شما می تونید بهترین شغل با بهترین درآمد رو داخل خود ایران کسب کنید. نوشتن درایور کار هرکسی نیست. و البته بسیار پر ارزشه.
موفق باشید./
باسلام مجدد
آیا جاوا هم تحت ++C هستش؟
بعد نیازی به سیستم عامل نداره؟(در لوازم صنعتی و خانگی)
من می خوام یه تحقیق در این مورد پیدا کنم(حتی به زبان انگلیسی) ولی نمی دونم از کجا شروع کنم
و می خوام زبان ++C رو کار کنم (به جای VB6)
اساتید محترم ، اگه ممکنه راهنماییم کنین
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.