PDA

View Full Version : سوال: مشکل با IE

iner30
چهارشنبه 20 دی 1391, 10:55 صبح
سلام خدمت دوستان

یک سایتی رو طراحی کردم ، روی chorme هیچ مشکلی ندارم ، ولی رو IE چرا
این مشکل روی لوکال در حد نمایش ندادن یه عکس کوچیک برای کناره های قالب بود ، ولی الان که روی هاست آپلود کردم ، کلا صفحه اولم رو به هم ریخته نمایش میده ، کلی از عکس هارو نمایش نمیده ، حتی اونهایی که با تگ img به صورت عادی گذاشتم ، ولی در صفحات داخلی دیگه به هم ریختگی نیست

به نظرتون مشکل از کدهامه یا IE اینجوریه ؟!!!

parsboy
چهارشنبه 20 دی 1391, 12:15 عصر
سلام خدمت دوستان

یک سایتی رو طراحی کردم ، روی chorme هیچ مشکلی ندارم ، ولی رو IE چرا
این مشکل روی لوکال در حد نمایش ندادن یه عکس کوچیک برای کناره های قالب بود ، ولی الان که روی هاست آپلود کردم ، کلا صفحه اولم رو به هم ریخته نمایش میده ، کلی از عکس هارو نمایش نمیده ، حتی اونهایی که با تگ img به صورت عادی گذاشتم ، ولی در صفحات داخلی دیگه به هم ریختگی نیست

به نظرتون مشکل از کدهامه یا IE اینجوریه ؟!!!

به نظر من کدهاتون استاندارد نیستن یا اینکه مرورگر شما پشتیبانی نمیکنه که من اینو قبول ندارم

iner30
چهارشنبه 20 دی 1391, 12:28 عصر
خوب اگه کد استاندارد نباشه که همه جا باید مشکل داشته باشه ، منظورتون از استاندارد نبودن چیه؟!!
با سایت browsershots چک کردم ، اونجا هم فقط با IE مشکل داشت ...

ravand
چهارشنبه 20 دی 1391, 12:47 عصر
درسته که مرورگر اکسپلورر مرورگر مزخرفیه. ولی من خیلی وقت ها تجربه اش رو داشتم که یه اشتباهی توی کارم بوده که برنامه ام درست کار نمیکرده و صفحه مشکل براش پیش می امده. یا خودت بگرد پیداش کن یا بذار اینجا ادمایی که تجربه دارن بهت کمک کنن.

iner30
چهارشنبه 20 دی 1391, 13:09 عصر
مشکل بهم ریختگی رو فهمیدم
2 تا div کنار هم داشتم ، به یکی درصد داده بودم به اون یکی نداده بودم ، مثل اینکه IE به صورت اتوماتیک درصد باقی مونده رو بش اختصاص نمیداد ، دستی که وارد کردم درست شد.
فقط مونده عکس های کادر قالب ، که ببینم مشکلش چیه

جالب هم اینجاست IE فایل های با پسوند ico رو باز نمیکنه !!!!