View Full Version : جلوگیری از کپی رایت
M0TR!X
چهارشنبه 20 دی 1391, 23:04 عصر
سلام.
من یه برنامه واسه یه جایی نوشتم با جاوا و قراره فایل jar رو بدم بهش.
حالا احتمال میدم طرف همون برنامه رو کپی کنه و بفروشه.
راه حل شما برای جلوگیری از این اتفاق چیه ؟
FastCode
پنج شنبه 21 دی 1391, 09:10 صبح
قرارداد با اشاره به قانون خیانت در امانت
فکر میکنم برای نرمافزار هم جواب بده
اگر نمیخوای چیزی به طرف بگی میتونی چند تا محدودیت مثل datatype توی برنامه بزاری و هر موقع به هر کدومشون خورد برنامش رو UPDATE کنی
البته پست پایینی خیلی منطقی تر به نظر میاد
zarifcomputer
پنج شنبه 21 دی 1391, 09:48 صبح
سلام
وقتی برنامه نویسی را به عنوان شغل انتخاب کردید ، باید مشکلات آنرا هم بپذیرید. همیشه عده ای هستند که ممکنه از حاصل زحمات شما به نفع خودشون سوء استفاده کنند. شما فقط میتونید تا جایی که ابزار ها بهتون امکان میدهند محدودیت هایی برای کپی غیر مجاز نرم افزار خودتون ایجاد کنید . ولی باز هم کسانی هستند که از غلبه بر روشهای محدود کنند لذت میبرند و چه بسا بعد از غلبه بر محدودیت های نرم افزار شما ، آنرا تکثیر کرده و در اختیار دیگران قرار دهند. متاسفانه تعداد افرادی که از نرم افزار های قفل شکسته و تقلبی استفاده میکنند کم نیست . خود ما هم تا بحال برای رفع نیاز بار ها از این نرم افزار ها استفاده کرده ایم . تا وقتی تقاضا برای نرم افزار های کرک شده وجود داشته باشد ، کسانی هم پیدا میشوند که برای پاسخ گویی به این تقاضا تلاش خواهند کرد. پس یا باید از شغل برنامه نویسی خارج شوید و یا خوتان را بابت این احتمال اذیت نکنید . شما محصول خود را تولید کنید و با امید به اینکه کسی آنرا کپی نکند یا قفل آن را کرک نکند منتشر نمایید . به هر حال شما نمیتوانید رفتار غلط عده زیادی از مردم را اصلاح کنید !!!
M0TR!X
پنج شنبه 21 دی 1391, 20:04 عصر
سلام.
خیلی ممنون از دوستان !
یه چیزی به ذهنم امد که فقط کنم مانع از کپی برنامه بشه.
با تشکر
KING AMIN
شنبه 23 دی 1391, 20:33 عصر
یه سوال اصلا چرا می خوای فایل jar بهشون بدی
M0TR!X
یک شنبه 24 دی 1391, 16:55 عصر
پس چی بدم ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.