View Full Version : حرفه ای: ساخت کنترل سفارشی برای MVC
PrinceDotNet
پنج شنبه 21 دی 1391, 00:04 صبح
سلام.
من یک پروژه با استفاده در Codefirst دارم که یک فیلد پلاک خودرو دارد. همونطور که میدونید پلاک بطور مثال ۱۲۳ الف ۱۲ هستش که از ۳ قیمت تشکیل شده. میخواستم بدونم امکانش هست که یک کنترل سفارشی بصورت دو تکست باکس و یک دراپ داون ساخت که حاصل اون رو جمع کنه برگردونه و همینطور برای نشان دادن اون ؟
ممنون
mo.esmp
شنبه 23 دی 1391, 23:00 عصر
میتونی از یک model binder استفاده کنی که هنگام پست شدن فرم، اطلاعات پست شده از دو تکست باکس و یک دراپ داون رو در فیلد مورد نظر بریزی و یا راه ساده تر هنگام submit شدن فرم از جاوا اسکریپت استفاده کنی و حاصل دو تکست باکس و یک دراپ داون رو تو فیلد مورد نظر کە بە صورت hidden توی فرم هست بریزی که از راه اول آسونتره ولی باید اعتبار سنجی رو خودت یە کاریش بکنی. راه پیشنهادی من اینه به جای استفاده از دو تکست باکس و یک دراپ داون از یە پلاگینه استفاده کنی و همه اطلاعات رو کاربر تو یه تکست باکس بریزه.
یه پلاگین جاوا اسکریپت هس به اسمه IuputMask (https://github.com/RobinHerbots/jquery.inputmask) کە میتونی ازش استفادە کنی کە باهاش میتونی ورودی های سفارشی برای یک تکست باکس بزاری
و برای فیلد مورد نظر در مدل از یک regular expression برای اعتبار سنجی استفاده کن.
$("#yourInput").inputmask("١٢-الف-١٢٣");
amirashna
سه شنبه 26 دی 1391, 18:22 عصر
به نظر من اگر با پارشیال ویو درست کنی خیلی راحت تری
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.