ورود

View Full Version : سوال: بهترين كامپايلر براي كدهاي سي پلاس پلاس كيوت VS هست يا ...؟

complexcoding
پنج شنبه 21 دی 1391, 19:52 عصر
با سلام خدمت دوستان
بهترين كامپايلر براي كدهاي سي پلاس پلاس كيوت VS هست يا اونيكي كه يادم نيست؟
ممنون :قلب:

mahak006
جمعه 22 دی 1391, 03:15 صبح
با سلام خدمت دوستان
بهترين كامپايلر براي كدهاي سي پلاس پلاس كيوت VS هست يا اونيكي كه يادم نيست؟
ممنون :قلب:

من با اغلب کامپایلر های C++‎ کم و بیش کار کردم :
borland , VC++‎ , Dev , Turbo , Code::Blocks , QtCreator , Eclipse
هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن ولی تو یه جمله خلاصه می گم . QtCreator یه تجربه ی خیلی جدید برام بود که ازش لذت بردم .

complexcoding
جمعه 22 دی 1391, 09:47 صبح
من با اغلب کامپایلر های C++‎ کم و بیش کار کردم :
borland , VC++‎ , Dev , Turbo , Code::Blocks , QtCreator , Eclipse
هر کدوم نقاط ضعف و قوتی دارن ولی تو یه جمله خلاصه می گم . QtCreator یه تجربه ی خیلی جدید برام بود که ازش لذت بردم .
خيلي ممنون
ولي QtCreator مگه يك IDE نيست؟

returnx
جمعه 22 دی 1391, 10:37 صبح
borland , VC++‎‎ , Dev , Turbo , Code::Blocks , QtCreator , Eclipse
این هایی که شما نام بردید اکثرشون IDE ها بودند...
برای کامپایل کد Qt میشه از اکثر کامپایلر ها استفاده کرد اما رایج ترینشون msvc و mingw هست...
msvc که همون کامپایلر Microsoft Visual C++ خودمون هست و minGw هم یکی از کامپایلر جدا که همراه خود Qt نصب میشه ، حالا چقدر با هم فرق دارن در سرعت کامپایل و غیره رو نمیدونم امایکی از مزایا این کامپایلر اینکه نیازی نیست Visual Studio رو سیستمتون نصب باشه اما برای کامپایل با msvc ،باید Visual Studio را نصب کنید تا این کامپایلر رو سیستمتون نصب شه...
ولی در کل فکر نکنم تفاوت چندانی وجود داشته باشه ، من خودم از msvc استفاده می کنم...

complexcoding
جمعه 22 دی 1391, 11:29 صبح
ممنون
ولي اگر بخواييم فايل پروژمونو انتقال بديم به يه جاي ديگه در ويندوز يا به يكي ديگه بديم بايد يه فايلي به نام Release درست مي كرديم كه در اينصورت بايد كامپايلر رو روي msvc ميذاشتيم ولي اگر رو mingw ميذاشتيم يه فايلي به نام ديباگ درست مي كرد... كه براي انتقال پروژه مناسب نبود؟ يه نقدي بر اين قضيه بزنيد ممنون مي شم... :قلب:
اين سوال براي بخش اول بود:
---------------------------------------
بخش دوم سوالم كه نمي خوام يه تاپيك براش بزنم، چون جوابش كوچيكه شلوغ بازي ميشه.
اول كتابخانه كيوت بوجود اومد بعدش به فكر ساخت يك IDE باهمون كتابخونه افتادن؟
يا IDE كيوت با كمك چيزميزاي ديگه مثل بورلند و دلفي و... بوجود اومده؟ ولي بعيد ميدونم خود سي پلاس پلاس رو بصورت خام خام يعني بدون محيط IDE شركت هاي ديگه براي ساخت كيوت استفاده كرده باشن.. ممنون

mahak006
جمعه 22 دی 1391, 14:26 عصر
خيلي ممنون
ولي QtCreator مگه يك IDE نيست؟

ببخشید . اشتباه شد . من با توجه به متنتون فک کردم منظور استفاده از IDE ها هست که QtCreator و VisualStudio رو خواستین با یه کامپایلر سومی مقایسه کنید که اسمش یادتون نبود .
من در مورد کامپایلر ها زیاد اطلاعات ندارم .

mahak006
جمعه 22 دی 1391, 14:34 عصر
ممنون
ولي اگر بخواييم فايل پروژمونو انتقال بديم به يه جاي ديگه در ويندوز يا به يكي ديگه بديم بايد يه فايلي به نام Release درست مي كرديم كه در اينصورت بايد كامپايلر رو روي msvc ميذاشتيم ولي اگر رو mingw ميذاشتيم يه فايلي به نام ديباگ درست مي كرد... كه براي انتقال پروژه مناسب نبود؟ يه نقدي بر اين قضيه بزنيد ممنون مي شم... :قلب:
اين سوال براي بخش اول بود:
---------------------------------------
بخش دوم سوالم كه نمي خوام يه تاپيك براش بزنم، چون جوابش كوچيكه شلوغ بازي ميشه.
يا IDE كيوت با كمك چيزميزاي ديگه مثل بورلند و دلفي و... بوجود اومده؟ ولي بعيد ميدونم خود سي پلاس پلاس رو بصورت خام خام يعني بدون محيط IDE شركت هاي ديگه براي ساخت كيوت استفاده كرده باشن.. ممنون

اصل ایجاد QtCreator فقط به وجود اومدن یه IDE جدید نبود . بلکه میخواستن تفاوت هایی براش ایجاد کنن . یکی از این تفاوتا چند سکویی بودنش هست . و تفاوت دومش ارائه ی کتابخانه ها و هدر فایل هایی که خیلی از ساختمان های مورد نیاز تو C++‎ رو به روش مناسبی پیاده سازی کرده . همچنین ایجاد ساختاری که ویجت به ویجت بشه باهاش کار کرد . یعنی طوری کتابخانه ها و وراثت ها تعریف شدن که با مثلا یه Label به تنهایی بتونه خودش تشکیل یه پنجره ( ویجت ) بده و نیاز واجب به فرم نباشه .
با این اوصاف به نظر من QtCreator به همراه کتابخانه هاش با هم وارد شدند و بعد از اون کتابخانه هاش بره استفاده تو ویژوال استادیو ، به صورت جداگانه هم ارائه شد و برنامه ی QtDesigner هم بره طراحی ویجت ها و دریافت کد ، بره کاربرد بهتر ارائه شد .
البته این توضیحایی که دادم ، مستند نیستن . احتمالا تو خود سایت Qt اطلاعاتی در مورد تاریخچه ی پروژشون داده شده .

returnx
جمعه 22 دی 1391, 14:40 عصر
ممنون
شما اگر در Qt Creator دکمه های CTRL +T رو بزنید قسمت biult target Selector رو میبینید ، اکر گزینه ی Biult رو روی Release بزارید ، بهتون خروجی Release شده میده ، فکر نکنم هم به کامپایلر مربوط باشه...

در واقع چون Qt یک فریم ورک هست و نه یک زبان خیلی فرق نمیکنه تو چه محیطی ازش استفاده بشه ، و کافیه شما کتابخانه های Qt را به همراه یکی از کامپایلر های C++ سازگار با این کتابخانه ها مثل GCC,msvc,mingw و.... داشته باشید تا از این استفاده کنید ، در نتیجه ابتدا IDE منحصر به فردی وجود نداشت ، اما کم کم با استفاده از همین کتابخانه ها براش یک IDE نوشتن ، من خودمم تجربه زیادی با Qt ندارم و دقیقا هم نمیدونم قبل از اینکه نوکیا Qt Creator عرضه کنه برنامه نویس ها از کدام IDE برای استفاده از Qt استفاده می کردند ، اما چیزی که مشخصه IDE های زیادی هستند که میشه با استفاده از اون ها هم به راحتی از کتابخانه های Qt استفاده کرد ، مثل Eclipse , edyuk و حتی Visual Studio....

complexcoding
جمعه 22 دی 1391, 15:33 عصر
شما اگر در Qt Creator دکمه های CTRL +T رو بزنید قسمت biult target Selector رو میبینید ، اکر گزینه ی Biult رو روی Release بزارید ، بهتون خروجی Release شده میده ، فکر نکنم هم به کامپایلر مربوط باشه...

در واقع چون Qt یک فریم ورک هست و نه یک زبان خیلی فرق نمیکنه تو چه محیطی ازش استفاده بشه ، و کافیه شما کتابخانه های Qt را به همراه یکی از کامپایلر های C++ سازگار با این کتابخانه ها مثل GCC,msvc,mingw و.... داشته باشید تا از این استفاده کنید ، در نتیجه ابتدا IDE منحصر به فردی وجود نداشت ، اما کم کم با استفاده از همین کتابخانه ها براش یک IDE نوشتن ، من خودمم تجربه زیادی با Qt ندارم و دقیقا هم نمیدونم قبل از اینکه نوکیا Qt Creator عرضه کنه برنامه نویس ها از کدام IDE برای استفاده از Qt استفاده می کردند ، اما چیزی که مشخصه IDE های زیادی هستند که میشه با استفاده از اون ها هم به راحتی از کتابخانه های Qt استفاده کرد ، مثل Eclipse , edyuk و حتی Visual Studio....
پس در نتيجه مي شه از كتابخونه هاي بيلدر در كيوت هم استفاده كرد درسته؟ مثلا كتابخونه هاي بيلدر كار با بانك اطلاعاتيش قوي تر باشه و ما هم از كلاس هاي خواصيش تو كيوت استفاده كنيم؟

mahak006
جمعه 22 دی 1391, 16:06 عصر

من در این مورد شک دارم . چون تو مطلبی خونده بودم که QtCreator به دلیل امکاناتی که گفته شد ، از طرف نوکیا مورد استقبال قرار گرفت و امتیازشو نوکیا خرید تا بره سیستم عامل سیمبین ازش استفاده کنه . این یعنی نوکیا QtCreator رو نساخته . البته امکانش هست که بعد از خرید امتیازش ، اونو گسترش داده باشه تا مناسب بره سیستم عامل سیمبین هم بشه . اما خودشون نساختن . همین طور شما اگه نسخه های قدیمی تر QtCreator رو دیده باشید و باهاشون کار کرده باشین ، متجوه این موضوع می شید که بعضی از کتابخونه هایی که الآن در اختیار هست تو اون ها نبوده . یعنی IDE بوده و کتابخونه ها رو توسعه دادن تا به امروز رسیده .