ورود

View Full Version : سوال: نحوه تغییر اتصال از یک پایگاه به پایگاه دیگر

farzadkamali
شنبه 23 دی 1391, 10:24 صبح
سلام خدمت دوستان.

چه طوری می شه از بانک فعلی به بانکی مورد نظر که یه جای دیگه هست connect بشیم؟ از کد زیر استفاده کردم نشد.

varst:string;beginst:=module.archives.fieldbyname( 'aradress').value;module.ADOConnection1.Connection String:='Provider= Mic rosoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=st;Mode=ReadWrite|Share Deny None;Persist Security Info=False';module.ADOConnection1.Connected:=True;

آدرس بانک رو از جدول میگیره.
محل ذخیره آرشیو ها در مسیر نصب برنامه و در پوشه archives هست(که شامل چندین پایگاه هست) و بانک اصلی هم در مسیر نصب برنامه و کنار برنامه قرار داره.

حالا از پایگاه اصلی به پایگاه مورد نیاز (که اسمشو از یه جدول میگیره) و در پوشه archives قرار داره متصل بشه.

farzadkamali
دوشنبه 25 دی 1391, 21:02 عصر
با سلام مجدد

از دوستان و اساتید نبود که این سوال رو جواب بده. اتصال به پایگاه اکسس سوال خیلی ساده ایه. که اساتید و حرفه ای ها دیگه توش استادن.

منتهی من تا حالا برای اتصال پایگاه از ado استفاده کردن و تا حالا به طور دستی این کار رو انجام ندادم.

دوستان لطف کنن و پاسخ بدن.

mojtaba0912433
سه شنبه 26 دی 1391, 20:07 عصر
سلام خدمت دوستان.

چه طوری می شه از بانک فعلی به بانکی مورد نظر که یه جای دیگه هست connect بشیم؟ از کد زیر استفاده کردم نشد.

varst:string;beginst:=module.archives.fieldbyname( 'aradress').value;module.ADOConnection1.Connection String:='Provider= Mic rosoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=st;Mode=ReadWrite|Share Deny None;Persist Security Info=False';module.ADOConnection1.Connected:=True;

آدرس بانک رو از جدول میگیره.
محل ذخیره آرشیو ها در مسیر نصب برنامه و در پوشه archives هست(که شامل چندین پایگاه هست) و بانک اصلی هم در مسیر نصب برنامه و کنار برنامه قرار داره.

حالا از پایگاه اصلی به پایگاه مورد نیاز (که اسمشو از یه جدول میگیره) و در پوشه archives قرار داره متصل بشه.

فايل ضميمه را ببينيد شايد به دردتون بخوره 98453

farzadkamali
پنج شنبه 28 دی 1391, 11:04 صبح
فايل ضميمه را ببينيد شايد به دردتون بخوره 98453

فایل ضمیمه نیز روشش مثل کدی هست که خودم گذاشتم و نتیجه ای که می خوام رو نداره. البته پایگاه ها رو عوض میکنه ولی مشروط بر اینکه نام پایگاه ها ثابت باشه. همون جور که توی فایل مشخصه نام پایگاه ها d1 و d2 هست و اینا رو دقیقاً توی برنامه آوردین. در ضمن دقیقا کنار برنامه هستند.

ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=Microso ft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=''d1.mdb'';Persist Security Info=False' ;

ADOConnection1.ConnectionString:='Provider=Microso ft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=''d2.mdb'';Persist Security Info=False' ;

ولی نام پایگاه های من متغیره و توی یک جدول، ذخیره میشه. و پایگاه ها هم توی یه پوشه به نام archives هستند و کنار برنامه قرار دارند. در حالی که پایگاه اصلی دقیقا کنار برنامه هست و توی پوشه archives نیست.

یعنی در کد بالا به جای ''d1.mdb'' باید نام پایگاهی نوشته بشه که توی پوشه archives هست و نام اون روهم از جدول بگیره. مثل زیر :

'/archives/'+module.archives.fieldbyname( 'aradress').value+'mdb'

پوشه آرشیو + نام پایگاه + پسوند اون که .mdb هست.
archives/database.mdb

ولی جواب نمیده.

دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن.

mojtaba0912433
پنج شنبه 28 دی 1391, 13:17 عصر
دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن.[/QUOTE]

اگر بگي دقيقا اين برنامه را براي چه كاري مي خواهي شايد راحت تر بشه .
ولي اين فايل را اصلاح كردم شايد بتونه كمكت كنه98527

farzadkamali
پنج شنبه 28 دی 1391, 16:29 عصر
ولي اين فايل را اصلاح كردم شايد بتونه كمكت كنه 98527

ممنون. فایل اصلاح شده شما کارم رو راه انداخت. فقط مشکلم اوینجا بود که اگر ''dbname'' رو بخواد از یه edit بگیره باید توی ADOConnection1.ConnectionString اونو توی '+ +' قرار بده. به صورت زیر :
module.ADOConnection2.ConnectionString:='Provider= Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source='+dbtext1.Caption+';Persist Security Info=False' ;

که dbtext1 هم به پایگاه وصله.

اگر بگي دقيقا اين برنامه را براي چه كاري مي خواهي شايد راحت تر بشه .

برای بایگانی بانک ها میخوام. در برنامه من کاربر میتونه هر وقت که بخواد اطلاعات فعلی(بانک فعلی) رو بایگانی کنه و یه بانک تازه و خالی از داده رو شروع کنه.
که بایگانی ها در پوشه archives کنار برنامه قرار دارن و اطلاعات اونا هم نظیر نام،آدرس و تاریخ توی یه جدول ذخیره میشه وبه کابر نمایش داده میشه.
کاربر هر وقت بخواد میتونه هرکدوم از بایگانی هایی رو که می خواد بارگزاری کنه.

که باید ارتباط از پایگاه فعلی قطع بشه و به پایگاه موردنظر که در پوشه archives هست متصل بشه. که مشکلم هین جا بود. که حل شد.