View Full Version : گفتگو: نظر سنجی در مورد ظاهر سایت
salamu
شنبه 23 دی 1391, 10:47 صبح
این سایت منه که با وردپرس ساختم.نظرتان درباره ی ظاهرش رو بگید.ممنون.http://mani222.eclick.ir/WordPress/
soroush.r70
شنبه 23 دی 1391, 10:59 صبح
خوبه ولی
رنگ پس زمینه با رنگ بلاک های اصلی سایت باید بیشتر تفاوت داشته باشه کلا شد مشکی
برای فونت ها هم با css3 پیوست بدی جالب تر می شه
aspismylove
شنبه 23 دی 1391, 11:01 صبح
این سایت منه که با وردپرس ساختم.نظرتان درباره ی ظاهرش رو بگید.ممنون.http://mani222.eclick.ir/WordPress/
سلام ، قشنگه ... فقط دو نکته :
1- توی فایل سی اس اس ، کدی که برای تگ body نوشتی این خط کد رو :
font-family:Arial, Century gothic,Tahoma,sans-serif;
بردار ، فقط فونت tahoma استفاده کن یا از فونت های دیگه فارسی توی وی فقط tahoma قشنگه نسبت به بقیه .
بیا ، این هم لینک کلیه فونت های قشنگ فارسی به همراه مثال و نحوه استفاده :
www.wedesign.ir/css/css3-font-face-methods-and-optimized-font-firefox6
2- اسلایدر خبرت رو راست به چپ کن ، اینطوری بهتره .
لوگوی سایت رو حتما عوض کن ...
بابا از رنگ بندی های شاد استفاده کن که کاربر میاد توی سایت حال کنه ، نه با این همه رنگ مشکی :افسرده: که کاربر افسردگی میگیره ...
موفق باشید :چشمک:
forestasphalt
شنبه 23 دی 1391, 11:12 صبح
با سلام
اول کار فونتو عوض کن(یا تاهوما استفاده یا با استفاده از font-face یه فونتی بذار که به سایتت بیاد توی دسته های b... نمونه های خوبی وجود داره فونت فیس ها 2 تا بدی دارن یکی اینکه واقعا سنگینن حداقل 40 کیلوبایتن یکی دیگه اینکه توی مرورگرهای قدیمی درست نشون نمیدن)
اون علامت جستجو کوچکتر کن و از اون textbox خارجش کن
افکت اسلایشو (fade-in /fadeout) رو سرعتشو کم کن (در کل اسلاید شو خیلی به سایت میاد)
فاصله اسلاید شو با منوی بالات یکم زیاده چند پیکسل کم کن
اندازه تقویم شمسی و تقویم میلادی رو یکی کن
فاصله (padding ) رو رعایت کن مخصوصا تو قسمت متن تازه ها
پس زمینه فوتر سایت مثل بالای صفحه(اولین وردپرس ....) بکن
در کل کارت خوبه خسته نباشید:تشویق:
e_a_23
شنبه 23 دی 1391, 13:24 عصر
با نظرات دوستان کاملا موافقم.
آخه این همه رنگ، چرا فقط از مشکی استفاده کردید؟این رنگ بندی و فونت نامناسب باعث میشه کاربر خیلی زود خسته بشه و چند ثانیه بیشتر تو سایتتون نمونه.که حیفه واقعا زحماتتون نادیده گرفته بشه.
salamu
یک شنبه 24 دی 1391, 11:20 صبح
من تو این کار هیچ تجربه ای ندارم.ولی فونت ها رو درست کردم.همون طور که گفتین تصویر راه راه کننده ی اسلاید شو (shade) رو بردم بالا ولی خود اسلاید شو رو هر کاری کردم نشد.علامت جستوجو هم مشکلی نداره که.کاملاً اندازه و درسته.سرعت اسلاید شو هم که کمه دیگه کمتر از این خیلی کند میشه(امتحان کردم).اون تاریخ شمسی و میلادی هم افزونه هستند برا همین جرأت دستکاریشونو ندارم(چون تازه کارم) اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.به دلایلی نمی تونم رنگ بک گراند رو تغییر بدم ولی سعی می کنم یه کم روشن ترش کنم.
e_a_23
یک شنبه 24 دی 1391, 17:55 عصر
اون ذره بین که علامت جستجو هست اگه کوچکتر بشه بهتر میشه خب.از روی textbox هم برش دارید و به سمت راست ببرید.
saadatieathar
یک شنبه 24 دی 1391, 22:42 عصر
با نظرات دوستان کاملا موافقم.
آخه این همه رنگ، چرا فقط از مشکی استفاده کردید؟این رنگ بندی و فونت نامناسب باعث میشه کاربر خیلی زود خسته بشه و چند ثانیه بیشتر تو سایتتون نمونه.که حیفه واقعا زحماتتون نادیده گرفته بشه.
چون ايشون ترجمه كردن و طراحي نكردن.
از فونت كودك استفاده كني خيلي بهتره تا اين فوتتي كه الان استفاده كردي
salamu
یک شنبه 24 دی 1391, 22:42 عصر
این عکس رو که من طراحی نکردم که حالا بتونم تغییرش بدم(کل کادر (منو ها + علامت جست وجو + کادر متن جست و جو) یک تصویر اند) و اگه دقت کنید میبینید که نوشته در قسمتی که عکس ذره بین هست نمی افته و یکی دو پیکسل جلو تره.اسلاید شو رو هم به زور جابه جا کردم!!!!!:گیج::گیج::گیج::بامزه:: متفکر::متفکر::متفکر:
salamu
دوشنبه 25 دی 1391, 12:22 عصر
بچه ها من یه منو ساحتم به آدرس اینجا (http://mani222.eclick.ir/WordPress/wp-content/themes/gamecraft/Menu/Light.html) حالا چه طوری اونو تو پوسته ی سایت فرا خوانی کنم؟
salamu
پنج شنبه 28 دی 1391, 11:13 صبح
یه سری تغییرات دادم مثل مطلب بعد و قبل ببینید چطور شده؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.