ورود

View Full Version : سوال: کپی textbox در textblock به صورت خاص

alexp2
شنبه 23 دی 1391, 18:26 عصر
سلام خسته نباشید من برنامه نوشتم که با توجه به تعداد ورودی اولیه تعدادی textbox وtextblock می سازد برای این کار مجبور شدم به جای طراحی با استفاده از xaml با C#‎ اون رو طراحی کنم و با استفاده از یه حلقه تکرار تعدادی تکست باکس و تکست بلاک بسازم می خواستم ببینم راهی هست که بتونم نوشته تکست باکس ها رو داخل تکست بلاکها بدون زدن دکمه ای کپی کنم؟ می دونم که میشه در حالت عادی با دابل کلیک روی فرم در متدی که می یاد این رو نوشت ولی الان چیزی نیست که من بخوام روش دابل کلیک کنم .تعداد هم نامعلومه برای توضیح بیشتر من برنامه خلاصه رو هم گذاشتم مشکلم در برنامه a هست می خوام کاری که برنامه b انجام می ده رو برنامه a در فرم دومش که تکست باکس و تکست بلاکها اونجا هستند انجام بده. ممنون ببخشید که طولانی شد

sia_2007
شنبه 23 دی 1391, 22:27 عصر
دوست عزیز، اونجایی که داری کنترل ها رو New می کنی، می تونی به شکل زیر عمل کنی
Window win = new Windows()
win.Loaded += حالا دو بار Tab رو فشار می دی
همین کار رو واسه همه کنترل ها می تونی انجام بدی
دوست عزیز من کدت رو نخوندم، اما شما چون دومین نفری هستی که در طول این هفته داری سوال می پرسی می گم، شما می تونید با Items Presenter و یک Panel مثل Wrap Panel ، به صورت داینامیک کنترل هاتون رو بسازید
مگه HTML و JS هستش که این مدلی کار می کنید ؟ یا مثلا ویندوز فرم ؟ به هر حال شما باید در گذر زمان کم کم از امکاناتی که در اختیارت هست استفاده کنی
موفق و پایدار باشی

alexp2
یک شنبه 24 دی 1391, 23:13 عصر
دوست عزیز بهتون یه پیام خصوصی دادم لطف کنید مطالعش کنید ممنون