PDA

View Full Version : استفاده از دستورات اسمبلی در ++c

jafar2012
یک شنبه 24 دی 1391, 13:45 عصر
hi
مطابق مثال که در خود کامپایلر بود عمل کردم برای استفاده از دستورات اسمبلی اما در لیست خطاها امد TASM32 پیدا نشد کامپایلر رو هم کامل نصب کردم
و یه سوال دیگه وقتی از دستورات اسمبلی استفاده می کنم باید کتابخونه ای include بکنم یا نه

jafar2012
دوشنبه 25 دی 1391, 14:09 عصر
hi
دوستان کسی تا به حال از کدهای اسمبلی تو Borland استفاده کرده یکی ار دوستانم می گفت برلند بدرد اسمبلی نمی خوره از کامپایلرهای دیگه استفاده کن نظر شما دوستان چیه:متفکر:

BORHAN TEC
دوشنبه 25 دی 1391, 16:22 عصر
سلام
دوست شما کاملاً اشتباه می گویند. در Borland C++‎‎‎‎ هم می توانید از کد های اسمبلی استفاده کنید. اگر برنامه شما در حالت User Mode اجرا شود نمی توانید از برخی از دستورات اسمبلی مثل ورودی و خروجی پورت ها استفاده کنید(البته این فقط مختص Borland C++‎‎‎ نیست). اگر کامپایلر شما 16 بیتی باشد می توانید به راحتی کد های Kernel Mode را هم اجرا کنید. به هر حال من برای ساخت برنامه ها برای اجرا در سطح کرنل تخصص ندارم و بهتر است که در این مورد دوستان دیگر شما را یاری کنند.

jafar2012
چهارشنبه 27 دی 1391, 16:57 عصر
hi
سلام دوست ما چاکریم من تو ++c حرفه ای نیستم ولی کامپایلر من هم برلند ورژن5 هست و نکته ی دیگه کلا هیچ دستوری از اسمبلی رو نیونستم اجرا کنم چون کامپایلرخطا می داد

BORHAN TEC
جمعه 29 دی 1391, 17:22 عصر
سلام
به مثالهای موجود در این صفحه دقت کنید:
http://stackoverflow.com/questions/209198/borland-x86-inlined-assembler-get-a-labels-address