View Full Version : برتری های جاوا نسبت به (دات نت)
ayub_coder
دوشنبه 25 دی 1391, 14:01 عصر
برای کسی که می خواد زبان برنامه نویسی انتخاب کنه مطمئنا برتری یک زبان اهمیت داره
از دوستان می خوام که برتری هایی که زبان جاوا نسبت به دات نت(سی شارپ) داره رو بگید. چرا باید به جای دات نت از جاوا استفاده کرد؟ از دوستان که تجربه های فراوانی دارن می خوام بپرسم که چرا به جای دات نت جاوا رو انتخاب کردن؟! آیا تجربه ی برنامه نویسی دات نت هم داشتن یا از اول با جاوا بودن و هنوز هم با جاوا هستن!؟
می خوام منصفانه جواب بدن!:لبخندساده:
L u k e
دوشنبه 25 دی 1391, 15:15 عصر
معمولا این تاپیک ها عاقبت به خیر نمی شن :دی
ولی من قبلا .net کار بودم حدود 3 -4 سال C# کار می کردم خیلی حال می کردم باهاش Syntax اش خیلی روان و خوبه اون باهاش XNA کار می کردم یه 2 سال و مشکلی نداشتم ولی یه مدت واسه پروژه درسی مجبور شدم یه Application بسازم باهاش با C# , SQL Server از اونجا بود که داستان من شروع شد :دی
حدود 3 ماه روش کار کردم آخر بردم نشون بدم هر کاری کردم .net رو سیستم اونجا نصب نمی شد XP Service Pack 3 هر کاری کردم نشد که نشد و خیلی ضایع شدم استادم یه نمره ای داد همینطور
یه چند وقت واسه دوستم یه نرم افزار بیمه نوشتم با WPF و SQL Server اونم هر کاری کردم روش SQL Server نصب نشد
چقدر تو اینترنت سرچ کردم و ... ولی نشد که نشد مجبور شدم Database شو بزارم روی یه سرور و ... اوجا هم کلی ضایع شدم
وقتی رفتم سراغ وب و معماری کثیف و غیر اصولی WebForm و که دیدم کم کم از .net بدم اومد ( البته الان MVC اومده خیلی خوب شده )
ماکروسافت تو بیشتر محصولاتش امکانات و فدای سرعت و کیفیت می کنه مثلا همین SQL Server که خیلی امکانات خفنی داره ، که بعضی هاش واقعا نیاز نیست
و وقتی که می خوای نصبش کنی می ببینی 20 تا برنامه نصب می کنه رو کامپیوترت و از لحاظ حافظه ی مصرفی هم خیلی خیلی بالاست نسبت به mysql و ...
و حداقل رمی که مصرف می کنه 1 گیگه و برای اجرای درست باید 2 گیگ باشه ram ات
من از یکی از دوستام شنیدم که جاوا خیلی خفنه و ... واسه همین رفتم سراغش و اولین کاری که باهاش کردم یه پروژه اتوماسیون نوشتم ( نسبت به چیزایی که تو asp.net یاد گرفته بودم )
اول یه سری مشکلات باهاش داشتم و خیلی گیج بودم مثلا اینکه از کدوم IDE استفاده کنم از کدوم Framework و از کدوم Application Server استفاده کنم واسه وب ... !
ولی بعد از مدتی کلا اکثر مسائلشو یاد گرفتم و آلان که الانه بعد از چند سال که می گذره و هم C# کار می کنم و هم جاوا
ترجیح می دم پروژه هامو با جاوا بنویسم ، و واسه این کارم چند تا دلیل دارم :
1 - کتابخونه های جاوا خیلی خیلی بیشتر از .net ه ، هر کاری بخوای انجام بدی فقط کافیه سرچ کنی
2 - اینکه جاوا کروس پلتفرمه خودش یه دنیا می ارزه تو پروژه های بزرگ وب ، چون کلا windows واسه چیز دیگه ساخته شده و اون windows server ای هم که داده واسه هر کاری نیست اگه دقت کنی تنها وب سایت پر بازدیدی که .net و windows داره هندل می کنه stackoverflow اه که تراکنش خفنی نداره ، مثلا شما فرض کن یه file sharing بزرگ با .net و ویندوز پیاده سازی شده
اولا که هزینه لایسنس و اینا
دوما اینکه .net در پرژوه های بزرگ مقایس solution های خوبی نداره ولی برعکس جاوا ( Hadoop , HBase , Casandra , ... ) .
سوما اینکه کلا windwos ، sql server , .net از لحاظ حافظه مصرفی خیلی استفاده زیادی دارند .( بگزریم از سرعت )
3 - هیچ محدودیتی تو جاوا وجود نداره - مثلا من تو .net می خواستم .net رو بزارم کنار نرم افزارم که نیاز نباشه رو سیستم طرف نصب باشه اون موقع هیچ راه حل درست حسابی واسش وجود نداشت ولی تو جاوا کافیه که Jre و بزاری بقل برنامت و پروژه ات رو با java.exe اجرا کنی
4 - ....
ولی خب C# هم استفاده هایی داره درست نیست با جاوا مقایسه بشه
C# برای انجام پروژه های کوچک تا متوسط خوبه ولی پروژه های بزرگ رو بهتره به خاطر کاهش هزینه و عدم راح هل های مناسب توصیه نمی شه !
ayub_coder
دوشنبه 25 دی 1391, 18:41 عصر
معمولا این تاپیک ها عاقبت به خیر نمی شن :دی
اونکه بله
خودمم الان اپلیکیشن رو با سی شارپ می نویسم و خداوکیلی راضیم ازش. مخصوصا ویزوال استودیو خیلی قدرمتنده و این استفاده از سی شارپ رو خیلی راحت میکنه
ولی می خوام بدونم آیا ارزش داره برای یادگیری جاوا وقت بزارم!؟ آیا جاوا راه حل های سریع مثل دات نت داره؟ یا فقط برای برنامه های سازمان مقیاس بهتره از جاوا استفاده شه؟!
L u k e
دوشنبه 25 دی 1391, 20:47 عصر
خوب باید ببینی که چی کار می خوای بکنی ؟
اگه کارت در حد نوشتن پروژه هایی مثل وب سایت های شرکتی و یا نرم افزارهای تحت وب کوچیک مقایسه بهتره از همین C# استفاده کنی
ولی اگه می خوای پروژه ی بزرگی بنویسی که تراکنش بالایی داره یا اینکه دیتای زیادی رو باید هندل کنه و از این جور کارها بهتره بری سراغ زبان دیگه ای
اشتباه ما اینه که یه زبان یاد می گیریم و هر پروژه ای که داریم رو با همون انجام می دیم ولی درستش اینه که یه شناخت کلی از زبان های بدرد بخور داشته باشی و زمانی که می خوای پروژه ای رو شروع کنی ببینی با توجه به اطلاعاتی که داری ببینی با کدوم زبون اینو پیاده سازی کنی بهتره
boysilent
سه شنبه 26 دی 1391, 11:31 صبح
از این موضوع هم نگزریم که شما از نسخه های کرک شده استفاده میکنید ولی من جاوا رو ترجیح میدم
L u k e
سه شنبه 26 دی 1391, 16:07 عصر
تو این چند سال که تکلیف جاوا معلوم نبود حالا هم که ORACLE داره کارشو خوب انجام می ده
تو JDK 8 تغییرات خیلی زیادی کرده جاوا
جدیدا هم که JDK واسه CPU های ARM اومده ( که احتمال زیاد به زودی قابلیت اجرای Application های JavaFX روی اندروید فراهم می شه )
JavaFX می تونه کلا آینده ی جاوا رو عوض کنه اگه قابلیت اجرا شدن تو گوشی ها بهش اضافه شه ( ORACLE چند سال پیش روی Ipad و Glaxy اجرا کرده بودش )
به نظر من که تا چند یکی دو سال آینده جاوا به روزهای عوجش برمی گرده
pro_mvb
سه شنبه 26 دی 1391, 17:32 عصر
در کل چیزی که واضح هست اینه که جاوا برای پروژه های کوچیک به صرفه نیست و تاحالا پروژه ی کوچکی هم باهاش نوشته نشده! شما از جاوا همه جا میتونی استفاده کنی. و اینم بگم design pattern هایی که تووی جاوا هست رو شما در Php و امثال اینا نداری.
در یک جمله که دوسته خوبم luke گفت برای نوشتن وبسایتو اینجور کارا همون سی شارپ میتونه گزینه خوبی باشه !
parvaneh135
جمعه 05 دی 1393, 12:19 عصر
سلام
ممنون ازتاپیک خوبتون
برای جاوا ازکجا شروع کنم
کدوم فریم ورک را استفاده کنم
؟
aensiyeh
جمعه 05 دی 1393, 20:32 عصر
http://blogs.sitepointstatic.com/images/tech/781-programming-skills-chart.png
این آدرس برو داره نشان میده برتری زبان جاوا
abdoullah.aberi
شنبه 06 دی 1393, 01:53 صبح
سلام به نظر من مقایسه کردن بین زبان های برنامه نویسی کار اشتباهیه به نظر من ادم باید یه دید کلی از زبان ها داشته باشه البته نه همش چون قرن ها طول میشه :لبخندساده: و بعد طبق برنامه ایی که میخواد بنویسه بره سراغ اون زبونی که کارشو به خوبی و درستی انجام میده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.