View Full Version : نحوه صحيح درآمد با ASP
(Sheytan)
دوشنبه 25 دی 1391, 14:48 عصر
سلام
دوستان اين همه ميگن درآمد الان تو ASP.NET هست و براي درآمدزايي از برنامه نويسي همه اين شاخه رو پيشنهاد ميدن ميشه بگين نحوه درآمد زايي كامل از اين شاخه چي هست و چطور؟ بطور كامل چه درآمدهايي داره و چگونه بايد بهش دست پيدا كرد؟
aspismylove
سه شنبه 26 دی 1391, 08:52 صبح
سلام
دوستان اين همه ميگن درآمد الان تو ASP.NET هست و براي درآمدزايي از برنامه نويسي همه اين شاخه رو پيشنهاد ميدن ميشه بگين نحوه درآمد زايي كامل از اين شاخه چي هست و چطور؟ بطور كامل چه درآمدهايي داره و چگونه بايد بهش دست پيدا كرد؟
من خیلی خودمونی برات میگم :لبخند:
بیبن ، همه چی بستگی به خودت داره ، اول از همه باید کارت خیلی خوب باشه ، کاربر پسند باشه (توی کارت با مشتری های اسکلی برخورد میکنی که باید بهشون کار تحویل بدی (برخورد کردم که دارم میگم)) ...
یکی از رازهای موفقیتت (البته توی مملکت ما) پارتی هستش
پارتی که داشته باشی دیگه کم کم میفتی روی غلطک ، باید خیلی حرفه ای باشی توی کارت که اگر هم پارتی نداشتی و خواستی با شرکتی کار کنی ، منت کشی تو رو کنن و اینکه کلا همه چی به خودت مربوطه ...
خیلی از دوستای خودم بودن که با هم میرفتیم کلاس و با هم کار میکردیم ولی بلااستثنا همشون الان یا دارن کار آزاد انجام میدن یا آویزون باباشون هستن .
اصلا منظور من این نیست که من الان دیگه آخرشم و همه چیم درسته ولی بهتر از همه اونهایی هستم که ادامه ندادند و الان جوابگوی خرج خودم و چند نفر دیگه هم هستن خدا رو شکر ..
عرضه کار و داشته باشی و ارادش و بهترین میشی توی هر زمینه ای که کار کنی ، جدی میگم :قلب:
موفق باشید
(Sheytan)
سه شنبه 26 دی 1391, 09:47 صبح
ممنون دوست عزيزم
دوستان نظرات خودشون رو بگن
و اينكه چند تا سوال...... شما مستقيما نگفتي درآمد تو اين شاخه از چي ميتونه باشه؟؟؟؟ شركت؟؟ سايت زدن؟؟ تبليغات يا چي ؟؟
و اينكه منظورتون از سليقه دقيقا چي هست؟؟
و اينكه با شركت كار كردن چطور هست؟؟ بايد چه شركتي رو چطور پيدا كني و دقيقا چه كاري براش انجام بدي؟؟
sh-eng
سه شنبه 26 دی 1391, 11:36 صبح
داغ دلمو تازه کردی! من به عنوان طراح سایت کار می کنم اگه پارتی نداشته باشی و ایضا سابقه کار حقوقت در حد یه منشیه!!!
sh-eng
سه شنبه 26 دی 1391, 11:38 صبح
تازه باید در حد جاسم چاه کن کار کنی پشتیبانی و بازاریابیم همین طور
(Sheytan)
سه شنبه 26 دی 1391, 12:25 عصر
اي بابا عجب!!!!!!!!!!
پس اين همه ميگن پول تو ASP خوابيده كجاست؟ چرا دوستان نظري ندارن؟
sh-eng
سه شنبه 26 دی 1391, 13:40 عصر
البته اینم بگم سعی کن توی یه چیز حرفه ای باشی اما بقیه چیزا ام که لازمه در حد راه انداختن کارت بلد باشی و اینکه در آمدش با سه سال سابقه بالاتر میره اگه مدیر پروژه باشی که بالای یه تومن درآمد داری باید بگردی یه شرکتی که در حد کار تو باشه پیدا کنی و سفت بچسبیش چون هر جایی سنگینی کار برنامه نویسی رو درک نمی کنه!
bahar_1984_n
سه شنبه 26 دی 1391, 13:46 عصر
سلام دوست عزیز بزار من راهنماییت میکنم.درسته پول تو وب خوابیده
ولی چه جوری باید بیدارش کنی؟
1- اول باید بشینی کل اطلاعات خودتت رو به روز کنی.اگه 4 سال پیش برنامه نویسی یاد گرفتی اینکهه بری یه جا و بگی من برنامه نویسم کفایت نمیکنه.
اگه کلاس رفتی و کد نویسی رو یاد گرفتی.ابتدا باید بشینی همه ماژولها رو بنویسی و یه سایت ساده شرکتی راه بیاندازی مهم نیست فقط برا خودت باسمش هم اسم یه شرکت ناموجود رو بزن.
خوب این میشه نمونه کارت.تو باید نمونه کار داشته باشی تا دیگران بهت اعتماد کنند.این خیلی مهمه.وقتی قرارداد میبیندی سعی کن هزینه بالایی رو بگی.
سعی کن قبل از اینکه شروع به کار کنی یه تخصص رو خیلی خوب یاد بگیری اینجوری دیگه استرس نخواهی داشت.
سایت پونیشا رو ببین خیلی توش پروژه گذاشته میشه.قیمتها هم خوبه.فقط کافی بار علمیت رو بالا ببری.
در ضمن به فکر شرکت نباش.چند تا از دوستای من شرکت زدن ورشکست شدن رفتن.
تو یه وب سایت برای کارت بزن و مجازی کار کن. به شرکتهای طراحی سایت پیشنهاد کار پروژه ای بده.
mohsen_f_b
سه شنبه 26 دی 1391, 14:10 عصر
سلام
به قول یارو گفتنی پول کف خیابون ریخته شده، شما باید بلد باشی چطور جمعش کنی.
با صحبت دوستان در مورد بند پ کاملا موافقم. ولی خوب حالا ما که این بند رو نداریم چکار کنیم؟
به این نکته توجه کنید که هروز نحوه برنامه نویسی ها عوض میشه تا دیروز یک حالا دیگه بوده حالا یک چیز دیگه است. به قول یکی از استادام میگه کل اطلاعاتی که در این زمان یاد میگیری و بروزترین می باشد فقط و فقط 3 سال عمر می کنه(البته این آیتم واسه ایران نمی باشه!)
بنظر من اول باید سعی کنی کاری کنید که وقت کمتری به برنامه نویسی بدید، و بجای اینکه درگیر فکر کردن به کد باشید به ایده های خودتان فکر کنید.
ایده های خودتان رو بنویسید، پرورش دهید و نزارید فقط در ذهن و یا همان کاغذ باشه، اعلان در ایران که هیچی حساب کتاب نداره، طرف با یک کلاس رفتن فکر میکنه استاد طراحی وب شده والغیر. همین افراد بازار کار افرادی که واقعا حرفه ای کار می کنند رو به خطر می اندازند. ولی خوب شما با ایده های که در ذهن دارید و پیاده سازی آنها هم خودتان پیشرفت می کنید و هم راه حلی برای درآمدزایی شماست. چرا باید بشینیم تا یک کار بیاد سمت ما؟ چرا وقت خودمان رو به کشتن میدهیم بابت کارهای بیهوده و الکی؟! دوستان اگه کارهای که انجام میدهید به ثمر نمیشینه اصلا دلسرد نشید و ادامه بدهید تا به موفقیت برسید. با انجام هرکار کوچکی شما تجربه ای کسب خواهید کرد که شمارا یک قدم به موفقیت نزدیک می کند.
تلاش تلاش تلاش
پشتکار پشتکار پشتکار
دقت دقت دقت
سعی کنید جوری برنامه نویسی کنید که نخواهید چندین و چندبار کارهای بیهوده را انجام دهید
موفق باشید
(Sheytan)
سه شنبه 26 دی 1391, 14:25 عصر
ممنون از بابت نظرهاي قشنگ و اصوليتون دوستان
باز هم اگر كسي ميتونه در تاپيك شركت كنه و تجارب گرانبهاش رو در اختيار قرار بده
و دوست عزيز اگر ميشه در مورد سایت پونیشا يكم توضيح بديد در چه رابطه است؟
bahar_1984_n
سه شنبه 26 دی 1391, 15:00 عصر
سایت پونیشا یه سایت مناقصه پروژه هستش.شما برین عضو شین.من چند تا پروژه گرفتم انجام دادم خیلی خوبه.سایت پارس کدرز هم همینطور دوتا خیلی خوبن.
در این دوسایت کسایی که میخوان براشون سایت و یا نرمافزار انجام بشه میان عنوان پروزه و توضیحاتشون رو میذارن بعد ماها به عنوان مجری قیمت میدیم البته نمونه کار هم میدیم تا مشتری نظرش جلب بشه.
بعد که نظرش رو یکی از ما جلب کرد تایید میکنه و بقیه مراحل انجام میشه.
ببین سایت پونیشا برای اینکه بخوای تومناقصه شرکت کنی باید عضو ویژه باشی قیمتش هم محدودژه یعنی ماهی 5000 تومتن خیلی کمه و خوبه.
اصلا فکر این 5000 تومن رو نکن چون فورا میتونی یه پروزه بگیری و جبرانش کنی.
فقط یه چیز اون سایتی که گفتم رو طراحی کن اینجوری خیلی بهت کمک میشه.
در ضمن به شرکتهای طراحی سایت برو و پیشنهاد بده این خیلی خیلی خوبه مثلا بگو براتون تو خونه کار میکنم و پروزه ای.خیلی ها دنبال همچین ادمای یهستن.اینجوری میتونی با چند تا شرکت قراردادببندی.خوب بود نه
bahar_1984_n
سه شنبه 26 دی 1391, 15:05 عصر
یه چیز دیگه من وقتی خواستم کدنویسی رو شروع کنم یکی استادی بهم اینو گفت: برنامه نویس ماهر کسی هستش که بتونه راحت و با دقت از ایتم های اماده استفاده کنه.ببین دات نت نیوک اماده هستش. همه کدا توش هست تو بگیر و مطالعه کن.البته مفهومی کار نکن نه کپی پیست.
بعدش همه یه چیز تازه:برو سی اس اس رو خیلی خوب یاد بگیر و طراحی قالب رو.
مشکل همه برنامه نویسا قالب هست هموشون کد رو میتونن خوب بنویسن.ولی اگه تو بتونی خوب و زیبا قالب طراحی کنی رو هوا میزنن تو رو. چون واقعا گرافیستی که با مفاهیم برنامه نویسی آشنا باشه خیلی خیلی کمه......
خوب بود نه......:متفکر:
mehrzad_ali
سه شنبه 26 دی 1391, 15:15 عصر
اولین اشتباه برنامه نویس شدن ، دومین اشتباه تنها برنامه نوشتن
(Sheytan)
سه شنبه 26 دی 1391, 17:10 عصر
اولین اشتباه برنامه نویس شدن ، دومین اشتباه تنها برنامه نوشتن
جرا دوست من؟ حداقل دليل بيار؟
دوست عزيز دات نت نيوك چي هست ميتوني يه توضيح خوب بدي؟
من قبل برنامه نويس بودن گرافيست بودمو هستم گرافيك كار كردنم با فتوشاپ به كار وب سايت زدن مياد يا فقط قالب آماده و اين حرفا؟
bahar_1984_n
سه شنبه 26 دی 1391, 21:54 عصر
ببین دوستم.دات نت نیوکDnnfa.ir
خیلی خوبه به نظر من طرف برنامه نویسی نرو.برنامه نویسی خیلی دردسر داره.ولی گرافیست که باشی عرض 2 هفته قالب یه سایت رو میتونی بزنی و یا کمتر هفته ای یه قالب میتونی بزنی پولش هم خوبه.اگه واقعا سلیقه ات خوبه که دیگه محشر میشه.برنامه نویس بودن خیلی دردسر دراه وقتی کد میزنی تازه خطا میده . بعد د.وباره ازت یه چیز دیگه میخوان.ولی قالب رو یه بار گرافیست میزنه و بعد راحت میشه.منم جددیا اومدم تو فاز گرافیک خیلی عالیه بازارش هم خیلی خوبه
در چه حد گرافیک کار کردی میشه نمونه کارات رو بذاری تا ببینم در چه حد هستی تا راهنماییت کنم.
crazy_1892
سه شنبه 26 دی 1391, 22:03 عصر
دوست عزیز طبق جمع بندی حرف دوستان و نظر شخصی خودم
اول از همه یه چند تا نومنه کار خوب حتی اگه مفتی کار کنی
و دوم و مهمترین بخش پــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــارتی
(Sheytan)
چهارشنبه 27 دی 1391, 04:36 صبح
بنده قالب سايت زياد نزدم اما قالب نرم افزار و انواع طراحي هاي گرافيكي زياد زدم نزديك به 7-8 ساله كه دارم گرافيك ميزنم كاملا هم سليقه اي كار ميكنم قالب هاي نرم افزارهام هم همش ابتكاريه
البته من برنامه نويسي رو اول بخاطر لذتش دوست دارم و كار ميكنم ولي خب بعد برام درآمد هم مهم هست
من C ++-C- و #C كار كردم و در كل #C رو خيلي دوستدارم و الان هم كمي ASP و HTML و CSS و JS كار كردم و دارم كم كم به سمت پيشرفته ميرم كه همشون لذت بخش هستن و در كنارشون از گرافيك لذت ميبرم
قالب رو طراحي كردن حدودا چقد درآمد داره؟ مثلا يكي دو هفته بتوني بزني با گرافيك در حد عالي ؟؟ و اينكه حدودا چندتا پيج بايد طراحي كني؟
sh-eng
چهارشنبه 27 دی 1391, 10:20 صبح
خیلی خوبه به نظر من طرف برنامه نویسی نرو.برنامه نویسی خیلی دردسر داره.ولی گرافیست که باشی عرض 2 هفته قالب یه سایت رو میتونی بزنی و یا کمتر هفته ای یه قالب میتونی بزنی پولش هم خوبه.اگه واقعا سلیقه ات خوبه که دیگه محشر میشه.برنامه نویس بودن خیلی دردسر دراه وقتی کد میزنی تازه خطا میده . بعد د.وباره ازت یه چیز دیگه میخوان.ولی قالب رو یه بار گرافیست میزنه و بعد راحت میشه.منم جددیا اومدم تو فاز گرافیک خیلی عالیه بازارش هم خیلی خوبه
در چه حد گرافیک کار کردی میشه نمونه کارات رو بذاری تا ببینم در چه حد هستی تا راهنماییت کنم.
اگه بخوایم گرافیک کار کنیم سقف حقوقمون چه قدر میشه؟
meisam3322
چهارشنبه 27 دی 1391, 12:56 عصر
من C ++-C- و #C كار كردم و در كل #C رو خيلي دوستدارم و الان هم كمي ASP و HTML و CSS و JS كار كردم و دارم كم كم به سمت پيشرفته ميرم كه همشون لذت بخش هستن و در كنارشون از گرافيك لذت ميبرم
ببین دوست عزیز ، شما میگین با ASP ، HTML , JS کار کردین. من اینطور برداشت میکنم که شما توی خونه نشستین و چند تا سایت ناقص و ابتدایی طراحی کردین. این مقدار اطلاعات شما ، جایی در بخش حرفه ای نداره . منظور بنده این است که مهارت شما خیلی خیلی کمه. در بخش حرفه ای ، برای طراحی وب سایت هایی که دارای الگورتیم های پیچیده هستند مدیریت پروژه ، طراحی الگوریتم ، تحلیل و ... ، مرحله اول و مهمترین مرحله از کار شماست. که یک اشتباه کوچیک ، تمام زحمات شما را به باد فنا میده. وگرنه چهار پنج خط کد HTML و ASP و JS و... فقط و فقط و فقط ابزار هستند برای اجرای مراحلی که در بخش اول (الگورتیم) طراحی شده.
در کل باید خیلی رو راست بگم کار حرفه ای وب ، فقط کدها و تگ ها نیستند. در آخر هم بدون نداشتن پارتی ، تمام صحبت هایی که شده ، بی ارزشه . توی این بازار بی در و پیکر که من چند سالی هست غرق اون شدم، یک فرمول حکم فرماست :
نداشتن پارتی = تعطیلات
موفق باشید
(Sheytan)
چهارشنبه 27 دی 1391, 13:11 عصر
آخه هميشه نوشتن سايتهاي پيچيده كه جلوي روي ما نيست من خيليارو ديدم با نوشتن سايت هاي ساده هم درآمد زايي ميكنن
شما چه پيشنهادي داري؟ الان چه كاري بهره بهتري داره؟؟
حالا كه پارتي بسيار مهم هست يك سوال؟؟ دقيقا چطور پارتي اي بايد داشته باشي تا كارت راه بيفته؟؟ مثلا پارتي اي كه تو دانشگاه داشته باشي يا چه شركتي؟؟ با توجه به تجاربتون
raziee
چهارشنبه 27 دی 1391, 17:50 عصر
صحبت های این دوستمون رو اصلاح کنم . سایت رسمی دات نت نیوک : www.dotnetnuke.com (http://www.dotnetnuke.com/) و برای دریافت سورس به آدرس dotnetnuke.codeplex.com (http://dotnetnuke.codeplex.com/) مراجعه کنید. www.dnnfa.ir (http://www.dnnfa.ir/) سایتی هست که توسط من و همکارانم برای عرضه »اژول و پوسته های دات نت نیوک است.
---------------------
دانش برنامه نویسی یکی از دانش هایی هست که سرعت پیشرفتش فوقالعاده بالاست این به این معنی هست که داشتن چند تا مدرک از موسسه ها شما رو برنامه نویس نخواهد کرد. هر برنامه نویس باید دانش خودش رو بروز کنه.
به دلیل ارقامی که در پروژه های وب هست خیلی از افراد علاقه مند هستند که به این سمت (برنامه نویس شدن) رو بیارن. اگه شما قصد دارید برنامه نویس بشید و از این راه پول در بیارین باید یک برنامه نویس خوب تبدیل بشید.
به طور کلی شما در هر تخصصی اگه بهترین باشی همیشه میتونی خوب پول در بیاری.
اگه منظورتون از پول در آوردن طراحی 20 تا سایت 1 تا 2 تومن باشه که هیچ :دی
اما داشتن ایده جدید خیلی مهمه شما سعی کنید که ایده پردازی کنید.
(Sheytan)
چهارشنبه 27 دی 1391, 20:43 عصر
مچكر جناب raziee عزيز
ببخش بخاطر ارسال بي محتواي قبليم
در مورد دات نت نيوك و نحوه كارش كاش يك ذره بيشتر توضيح ميدادي
و اينكه گرافيست سايت بودن چطور هست؟
و بهترين روش براي درآمد زايي از ASP به نظر شما كه با تجربه هستين چي ميتونه باشه؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.