View Full Version : نحوه ی ذخیره سازی gradient
Joyebright
سه شنبه 26 دی 1391, 16:03 عصر
با سلام دوستان من یه gradient در ps واسه صفحم طراحی کردم می خواستم بدونم نحوه ی ذخیره ی گرادینت با توجه به یکدست نبودنش به pic چطوریه که بتونم در html ازش استفاده کنم؟
ممنونم
Saber Mogaddas
چهارشنبه 27 دی 1391, 16:12 عصر
سلام
فقط زمانی می تونید 1 خط یک پیکسلی از تصویر گرادیانت رو برش بدید و توسط backgroun-reapet به صورت افقی با عمودی امتداد بدید که گرادیانت شما به صورت 90 درجه افقی یا عمودی تنظیم شه در غیز این صورت باید تمام تصویر رو برش بدید و در صفحه قرار بدید (background-image) و یا از دستور گرادیانت در css3 استفده کنید که مشکلاتی در ساپورت در بعضی از مرورگرهای ورژن پایین خواهید داشت.
موفق باشید.
Joyebright
چهارشنبه 27 دی 1391, 20:33 عصر
ممنونم ;
اما مشکل اینجاست که زمانی repeat می کنم backgroundo بازم اون رنگی که درون ps هست کمی متفاوت است با آن چیزی که روی صفحه HTML می بینیم بنابراین تمامی تصاویر دخیره شده واسه قالب بکشون متفاوت میشن و با بکگراند set نیستن چطور می تونم این مشکلو برطرف کنم
Saber Mogaddas
پنج شنبه 28 دی 1391, 19:10 عصر
سلام
احتمال قوی شما تو برش و نحوه اعمال گرادیانت اشکال دارید ، فایلتون رو با فایل html به اشتراک بزارید تا بررسی شه.
معمولا برای درج پس زمینه گرادیانت برش یک پیکسل به صورت عمودی و یا افقی کافی خواهد بود البته اگه گرادیانت ما به صورت عمودی یا افقی باشه..
موفق باشید
s2/mri
پنج شنبه 28 دی 1391, 22:23 عصر
سلام
درپالت انتخاب رنگ یک گزینه به نام only web color هست ، اونو فعال کنید تا تغییرات رنگ ها رو مشاهده کنید
و هنگام بریدن حواستون باشه کناره ها صاف باشند تا هنگام تکرار یک خط زائد ایجاد نکنند
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.