ورود

View Full Version : سوال: پیاده سازی ساختار درختی

dashali2
سه شنبه 26 دی 1391, 22:03 عصر
سلام
من ساختار درختی عکس ضمیمه رو اینجوری رو ساختم:

Table A; Field A_Group; Samples of Records: A1, A2, A3, ...

Table B; Field B_Group; Samples of Records: B1, B2, B3, ...
Table C; Field A_Group; Samples of Records: C1, C2, C3, ...
Table ALL; Fields: A(Lookup [A.A_Group] , B(Lookup [B.B_Group] , C(Lookup [C.C_Group]

اگه توی جدول ALL بخوام داده های عکس زیر رو وارد کنم باید 14 رکورد ایجاد کنم (به تعداد رکوردهای C)
بدیش اینه که یوزر مجبوره A1 رو 7 بار تکراری وارد کنه و A2 رو هم 7 بار.
چطور میشه فرمی ساخت که مثل Explorer ویندوز کاربر رکوردهای این جدول رو هم به صورت درختی ببینه و هم وارد کنه؟؟؟
98462

emami.sie
چهارشنبه 27 دی 1391, 06:39 صبح
سلام
عنوان Tree View رو یک جستجو بفرمایید، مطالب و نمونه های زیادی در این مورد وجود داره...
مثلا http://barnamenevis.org/showthread.php?51981-tree-view-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3
موفق باشید
یا علی

dashali2
چهارشنبه 27 دی 1391, 23:39 عصر
ممنونم قبلا هم نمونه هایی از TreeView را دیده بودم ولی چون توی کدنویسی اکسس مبتدی هستم حقیقتش چیز زیادی سر در نیاوردم
اگه از دوستان کسی بتونه مثال ساده بالا را با قابلیت مشاهده و ویرایش تحت ساختار درختی توی اکسس انجام بده ممنونش میشم

emami.sie
پنج شنبه 28 دی 1391, 06:32 صبح
ممنونم قبلا هم نمونه هایی از TreeView را دیده بودم ولی چون توی کدنویسی اکسس مبتدی هستم حقیقتش چیز زیادی سر در نیاوردم
اگه از دوستان کسی بتونه مثال ساده بالا را با قابلیت مشاهده و ویرایش تحت ساختار درختی توی اکسس انجام بده ممنونش میشم

سلام
فکر نمی کنم مشاهده ساختار درختی بدون کد نویسی امکان پذیر باشه...
نمونه زیر رو قبلا یکی از دوستان آپلود کرده بود که به نظرم کاملترین نمونه باشه (هم راست چین هستش و هم امکان اضافه و حذف و ویرایش بصورت مستقیم وجود داره)
موفق باشید
یا علی

dashali2
پنج شنبه 28 دی 1391, 15:53 عصر
سلام
فکر نمی کنم مشاهده ساختار درختی بدون کد نویسی امکان پذیر باشه...

ممنون از جوابتان
اما من بدون کدنویسی و TreeView تونستم ساختار درختی رو با قابلیت ویرایش ببینم

9853398535
دیتابیس مربوط به عکس اول رو هم ضمیمه کردم

Abbas Amiri
جمعه 29 دی 1391, 00:31 صبح
ممنون از جوابتان
اما من بدون کدنویسی و TreeView تونستم ساختار درختی رو با قابلیت ویرایش ببینم

سلام
موضوع مورد اشاره شما ربطی به کنترل Tree Viw ویا درختی ندارد بلکه استفاده از رابطه بین جداول است ودر این حالت کل رکورد نمایش داده میشود . همانطور که آقای امامی بیان کردند، برای کنترل TreeView بدون کدنویسی نمی توان کاری کرد.