zt1990
سه شنبه 26 دی 1391, 22:28 عصر
با سلام دوستان
به خاطر بلندیه نوشتم پوزش میطلبم و از جواباتون هم ممنونم
بازی به این صورته که کاربر با کامپیوتربازی میکنه که به صورت هوشمند کامپیوتر خانه ی درست را باید انتخاب کند.
من میتوانم بازی دوز را این طور پیاده سازی کنم که در لحظه برای هر حالت بازی یه امتیازی داشته باشم
وبراساس ان امتیاز کامپیوتر حرکت خود را انجام دهد اما مسئله اینجاس که
میخواهم بازی دوز را با الگوریتم minimax پیاده کنم
واین الگوریتم با دراختیار داشتن درخت بازی به گره های پایانی امتیاز میدهد
و امتیاز دهی تا ریشه ادامه میابد .
با امتیاز دهی در این الگوریتم مشکل دارم :اشتباه:
سوالم این جاست که فرض اینکه کامپیوتر ماکس باشد وانتخاب اول را انجام دهد وکاربر هم انتخاب خود را
انجام دهد من در این لحظه چگونه باید انتخاب بعدی ماکس که همون کامپیوتر ه را بررسی کنم در حالی که
ما هنوز به گره پایانی نرسیدیم که بخواهیم امتیاز بدیم:ناراحت:
احساس میکنم این الگوریتم که از اخر به اوله یک تابع بازگشتیه
و در هر عمق که هستیم اونو به عنوان گره ها ی پایانی در نظر میگیریم
اما باز امتیازدهی چگونه است؟
ما تو هوش به بازی دوز بر اساس برد وباخت و مساوی امتیاز یک و منفی یک و صفر بر میگردونیدیم
اما با توجه به این که هنوز برد و باختی اتفاق نیفتاده ایا میشود که توابعی را تعریف کنم که احتمال برد و باخت و دو دوزه شدن را بررسی کند ؟
به خاطر بلندیه نوشتم پوزش میطلبم و از جواباتون هم ممنونم
بازی به این صورته که کاربر با کامپیوتربازی میکنه که به صورت هوشمند کامپیوتر خانه ی درست را باید انتخاب کند.
من میتوانم بازی دوز را این طور پیاده سازی کنم که در لحظه برای هر حالت بازی یه امتیازی داشته باشم
وبراساس ان امتیاز کامپیوتر حرکت خود را انجام دهد اما مسئله اینجاس که
میخواهم بازی دوز را با الگوریتم minimax پیاده کنم
واین الگوریتم با دراختیار داشتن درخت بازی به گره های پایانی امتیاز میدهد
و امتیاز دهی تا ریشه ادامه میابد .
با امتیاز دهی در این الگوریتم مشکل دارم :اشتباه:
سوالم این جاست که فرض اینکه کامپیوتر ماکس باشد وانتخاب اول را انجام دهد وکاربر هم انتخاب خود را
انجام دهد من در این لحظه چگونه باید انتخاب بعدی ماکس که همون کامپیوتر ه را بررسی کنم در حالی که
ما هنوز به گره پایانی نرسیدیم که بخواهیم امتیاز بدیم:ناراحت:
احساس میکنم این الگوریتم که از اخر به اوله یک تابع بازگشتیه
و در هر عمق که هستیم اونو به عنوان گره ها ی پایانی در نظر میگیریم
اما باز امتیازدهی چگونه است؟
ما تو هوش به بازی دوز بر اساس برد وباخت و مساوی امتیاز یک و منفی یک و صفر بر میگردونیدیم
اما با توجه به این که هنوز برد و باختی اتفاق نیفتاده ایا میشود که توابعی را تعریف کنم که احتمال برد و باخت و دو دوزه شدن را بررسی کند ؟