View Full Version : سوال: انتخاب رنج IP
usef64
پنج شنبه 28 دی 1391, 16:44 عصر
با سلام.
من چندتا سوال درباره دادنip به کلاینتها داشتم:
اگر من 320 تا کلاینت داشته باشم، باید از ipهای کلاسB استفاده کنم؟بهترین راه برای انتخاب رنج ipبرای شبکه من کدام است؟(با توجه به اینکه این شبکه دارای5 زیر بخش است:اداری-فروش-...)
چه زمانی از subnetting استفاده میکنیم؟
farazjalili
پنج شنبه 28 دی 1391, 17:10 عصر
کلاس بندی IP ها (َA-B-C-D) مرتبط به دهه ی پیش است امروزه با مبحث subnetting دیگر لازم نیست از سیستم کلاس بندی قدیم استفاده کنید
به نظر من برای انتخاب رنج IP باید تابع قوانین اداره یا سازمان خود باشید به عنوان مثال در هنگام طراحی شبکه ، طراح می گوید که مثلا قسمت اداری از network 192.168.50 استفاده کند و ..... اگر هم قانون وجود ندارد بهتر است به عنوان مدیر شبکه یک قانون درست کنید اما سوال آخر :
ایده به وجود امدن subnetting از اینجا به وجود آمد که در روش کلاسیک کلاس بندی ip ها اتلاف ip زیاد بود مثلا اگر شما 10 کامپیوتر داشتید باید از کلاس C استفاده می کردید که باعث می شد 244 ip به هدر رود و این اتلاف ip زمانی مشخص می شود که شما ip های public خریده باشید
امیدوارم جواب خود را گرفته باشید خیلی خلاصه گفتم
usef64
جمعه 29 دی 1391, 17:05 عصر
این قانونی رو که میگید، بر چه اساسی باید درست کرد؟
میشه یه کم بیشتر راجع به هدر رفت ip و معایبش توضیح بدید؟من متوجه نمیشم که چرا وقتی ما،هر کدام، در سازمان خودمان،که از ipهای private استفاده میکنیم، باید به این مسئله توجه کنیم؟
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.