ورود

View Full Version : ارسال به آینده

aliramazani
شنبه 15 بهمن 1384, 12:29 عصر
سلام. من یک کد با ASP نوشته ام. طرز کارش اینه که متن را وارد می کنم بعد از زدن دکمه ارسال مطالب به دیتابی می رن. بعد توی یه صفحه ای اونا را فراخوانی می کنم و ....

حالا می خوام بدونم میشه یه کاری کرد که در هنگام ارسال مطلب یه تاریخی بهش بدیم سپس مطالب در تاریخ داده شده ارسال بشن یا نمایش داده بشن؟ ببینید منظورم اینکه یه قسمتی به نام ارسال به اینده داشته باشه. یعنی در تاریخ داده شده مطالب فرستاده بشن. همون موقع نه. نمی خوام فقط در تاریخ داده شده نمایش داده بشن ها . این را خودم بلدم. اگه منظورم را درست فهمونده باشم. در ضمن یه قسمتی هم بشه درست کرد تحت عنوان تاریخ پایان. یعنی بعد از اینکه تاریخ مشخصی شد مطلب مورد نظر از دستابیس حذف بشه. البته سوال اول خیلی مهمتره.

M-Gheibi
شنبه 15 بهمن 1384, 16:14 عصر
برای اینکار می تونید به هنگام نمایش اطلاعات در سایت با یک شرط ساده کنترل کنید که اگر تاریخ اطلاعات اضافه شده به بانک از تاریخ روز بیشتر بود اطلاعات مذکور نمایش داده نشود.

aliramazani
یک شنبه 16 بهمن 1384, 18:40 عصر
من قبلا در بعضی برنامه ها به زبان php دیده بودم. در هنگام ارسال مطلب یه زمانی برای آن مشخص می کردیم و وقتی زمان موعود فرا میرسید مطلب در سایت به نمایش در می آمد. منظورم اینه که در یه زمانی که تعین کردیم مطلب برای همیشه نشون داده بشه. نه فقط برای همام زمان تعیین شده.
نمونه php برنامه فارسی نیوز یا فارسی فیوژن

M-Gheibi
دوشنبه 17 بهمن 1384, 20:11 عصر
من هم فکر نمیکنم چیزی غیر از این گفته باشم!

... اگر تاریخ اطلاعات اضافه شده به بانک از تاریخ روز بیشتر بود ...
منظور از این تاریخ همان تاریخ انتخابی شما به هنگام ارسال اطلاعات است.

aliramazani
سه شنبه 18 بهمن 1384, 10:29 صبح
بله حق با شماست.
امتحان می کنم. مطمئنم که درست میشه.