PDA

View Full Version : آیا سهم همه اعضا در یک تیم برنامه نویسی چند نفره با تجارب مختلف یکسان باید باشه؟

ProgrammingFollower
جمعه 29 دی 1391, 00:44 صبح
سلام دوستان.

من میخوام تو یه پروژه ای با چند نفر دیگه بنویسیم.میخوام بدونم آیا منی که 4 ساله دارم برنامه نویسی میکنم با کسی که 1 ساله داره برنامه نویسی میکنه سهممون از درآمد حاصل از فروش برنامه باید یک اندازه باشه؟

بنظرم غیر عادلانست! چون

1. من 4 سال زحمت کشیدم و تواناییم در کدنویسی بیشتر از اوناست

2.اونا میتونن از کدی که من تو این برنامه که مشترک داریم کار میکنیم به عنوان یه نمونه در برنامه های دیگشون استفاده کنن بدون اینکه به من چیزی برسه!

benyamin_pc
جمعه 29 دی 1391, 01:22 صبح
1- میتونین چیزائی که تو برنامه نوشته میشه بعد از یه تحلیل و ماژول بندی ارزش گذاری شه و مبلغ کل پروژه رو اونا تقسیم شه تا هر ماژول بسته به ارزشش هزینه داشته باشه
یعنی اگه برنامه شامل 4 تا ماژول اصلی هست و ماژول A از همه مهمتر و سخت تره و B نسبتا سخته و C متوسطه و D راحته , میشه برا A,b,c,d بر اساس sorte ارزشاشون تناسبی بین هزینه و ارزششون ایجاد کرد
2- اگه خیلی خسیس بازی بخاین در بیارین تیمتون زیاد دوام نمیاره اما به هر حال هرکی دوس نداره کدشو کسی ببینه یه جور کامپوننته محافظت شدش کنه که هم بقیه بتونن تو پروژه خودتون ازش استفاده کنن هم کد لو نره , کامپوننت هم میشه براش رجیستر ساخت که فقط تو اون پروژه استفاده شه ...

ProgrammingFollower
جمعه 29 دی 1391, 11:42 صبح
1- میتونین چیزائی که تو برنامه نوشته میشه بعد از یه تحلیل و ماژول بندی ارزش گذاری شه و مبلغ کل پروژه رو اونا تقسیم شه تا هر ماژول بسته به ارزشش هزینه داشته باشه
یعنی اگه برنامه شامل 4 تا ماژول اصلی هست و ماژول A از همه مهمتر و سخت تره و B نسبتا سخته و C متوسطه و D راحته , میشه برا A,b,c,d بر اساس sorte ارزشاشون تناسبی بین هزینه و ارزششون ایجاد کرد
2- اگه خیلی خسیس بازی بخاین در بیارین تیمتون زیاد دوام نمیاره اما به هر حال هرکی دوس نداره کدشو کسی ببینه یه جور کامپوننته محافظت شدش کنه که هم بقیه بتونن تو پروژه خودتون ازش استفاده کنن هم کد لو نره , کامپوننت هم میشه براش رجیستر ساخت که فقط تو اون پروژه استفاده شه ...

ممنون از جوابتون.
1.آره ایده جالبیه.
2.مشکل خسیس بازی نیست.مشکل اصلی اینه که این دوستای ما با جون و دل کار نمی کنن و همش تو انجام کارهایی که بهشون محول میشه تنبلی میکنن و مثلا یه کار ساده ای که 2 روزه تموم میشه رو 10 روز طول میدن(قبلا تو پروژه های دیگه باهاشون کار کردم و دیدم که اینجورین) .در واقع اینجور بگم که نسبت به کار احساس مسئولیت ندارن و همه کارای غیر از برنامه نویسیشونو انجام میدن و بعد میرسن به برنامه نویسی!واسه همون هستش که این احساس رو دارم که من که کلی تلاش کردم واسه چیزایی که یاد گرفتم و از خیلی چیزا واسه اینکار زدم,چرا باید اطلاعاتمو در اختیار اینجور برنامه نویسا بزارم؟بنظرتون فکرم اشتباست؟

benyamin_pc
جمعه 29 دی 1391, 12:05 عصر
مطمئنا اشتباه نیست و قصد اینو ندارم که بگم این اشتباس , اما برای تیم بودن باید صمیمی تر شد و یکم اجازه داد بقیه چیزی که زیادم حقشون نیستو داشته باشن , اما باید قبلش افراد از هم مطمئن شن و نخان از زیر کار خودشون در برن و به بقیه بی انصافی کنن یا از کدها سواستفاده کنن یا سر بقیه کلاه بذارن و ... وقتی افراد باهم صمیمی تر شن و از هم مطمئن باشن و افرادی نباشن که اهل کلاه برداری باشن حالا میشه محیط آروم و امنی داشت