ورود

View Full Version : معرفی کتاب آموزش SQL Server 2008

website.expert
جمعه 29 دی 1391, 17:56 عصر
سلام دوستان،
من تا حدی با sql آشنا هستم و میتونم از پس چیزایی که میخوام با insert,update و view و اینجور چیزها بر بیام(شاید 20%).
ولی با خیلی از مفاهیم کلیدیش آشنایی ندارم بخاطر همین تصمیم گرفتم یه کتاب بگیرم و مطالعه کنم.
الان کتاب :

آموزش گام به گام SQL Server 2008
مولف:مایک هاتک
مترجم:مهندس سیاوش مرتضوی
(مایک هاتک بنده خدا مهندسی چیزی نبوده همینجوری کتاب نوشته:لبخند:(براساس چیزی که تو کتاب نوشته))

رو گرفتم و دارم میخونم ولی اصلاً خوب توضیح نداده و من ازش راضی نیستم.
نمیدونم شاید سطحش بالاست و واسه من سنگینه.

حالا فصد دارم یه کتاب دیگه بگیرم که مفاهیم SQL Server 2008 رو از ابتدا و خیلی روان توضیح بده تا برسه به مباحث پیشرفته.

حالا از دوستان میخوام اگه کتاب خوبی سراغ دارن برام معرفی کنن.

تو یکی از تاپیک های سایت هم این کتاب :

نویسنده : Robin Dewson
مترجم : مهندس حبیب فروزنده دهکردی
انتشارات :نقش سیمرغ

معرفی شده بود نمیدونم آیا خوب هست بگیرم؟

ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

oliya24
دوشنبه 02 بهمن 1391, 17:04 عصر
کتاب راه انداز میخواهیی برو کتاب جعفرنژاد قمی رو بخر البته برای شروع خوببببببببببببببه

website.expert
سه شنبه 03 بهمن 1391, 22:32 عصر
ممنون دوست عزیز،
واسه جعفرنژاد 2008 هست؟!
دوستان دیگه کتابی خوب دیگه ای نمیشناسن؟!

gamron
سه شنبه 03 بهمن 1391, 23:16 عصر
کتابای زبان اصلی رو استفاده کن.

website.expert
سه شنبه 03 بهمن 1391, 23:56 عصر
متاسفانه مشکل زبان دارم!:ناراحت:

hossein_h62
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 07:42 صبح
سلام
بنظر من Microsoft Press Inside Microsoft SQL Server 2008 TSQL Programming رو مطالعه کن. متنش سخت نیست. فکر میکنم از کتابهای ترجمه شده خیلی بیشتر به اطلاعاتتون اضافه خواهد کرد.

oliya24
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 23:07 عصر
کتاب جعفرنژاد 2008 هست ولی سعی کن کتب 2012 رو بخونی البته اگر بتونی کتب لاتین بخونی که عالیه

میلاد رئیسی
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 23:19 عصر
از یه برنامه نویس که همه راه ها رو تجربه کرده تا این لحظه به شما نصیحت : دور کتاب های جعفر نژاد قمی رو خط بکشید ! همه رو خوندم . به درد نمیخورن . یک مطلب ساده رو در 100 صفحه توضیح داده و کل مباحث مفید کتابش دو الی سه مطلب هم نمیشه !!! اصلا نمیونم کی به این آقا میگه تاب بنویس ! اون وقت میرن دکتر شریعتی رو مسخره میکنن ! کتاب رایانه کار برای کارگاه خیاطی ویژه بانوان رو هم نوشته !!!! :))))))))))

sepide.delphi
جمعه 06 بهمن 1391, 10:23 صبح
نویسنده : Robin Dewson
مترجم : مهندس حبیب فروزنده دهکردی
انتشارات :نقش سیمرغ

معرفی شده بود نمیدونم آیا خوب هست بگیرم؟

بیان مهندس فروزنده واقعا ساده و قابل فهم است...به نظر من استفاده از این کتاب می تونه برای شما مفید باشه.

peyman5959
جمعه 06 بهمن 1391, 18:30 عصر
یکی از بهترین کتاب آموزش SQL SERVER 2008 را لینکشو براتون می زارم
لینک کتاب :آموزش SQL SERVER 2008 (http://www.tahlildadeh.com/EbookDetails/443.aspx)

همچنین این کتاب هم SQL SERVER 2012 را بطور کامل آموزش می ده
لینک کتاب: آموزش SQL SERVER 2012 (http://www.tahlildadeh.com/EbookDetails/451.aspx)

resident
سه شنبه 18 تیر 1392, 19:24 عصر
از یه برنامه نویس که همه راه ها رو تجربه کرده تا این لحظه به شما نصیحت : دور کتاب های جعفر نژاد قمی رو خط بکشید ! همه رو خوندم . به درد نمیخورن .

من تو دوران دانشجویی کتاب T-sql جعفرنژاد رو خوندم خوب بود. اگه تازه کارین خوبه

mcdeltateta
چهارشنبه 04 دی 1392, 16:24 عصر
خیلی خوب بود. امیدوارم این لینک هم به کارتون بیاد : آموزش SQL (http://pars-soft.ir/index.aspx?Category=SQL-Education)