ورود

View Full Version : گفتگو: متریک های قیمت گذاری وب سایت

morteza_mokhtari
جمعه 29 دی 1391, 20:26 عصر
سلام دوستان بنده دیگه دومین سایتم رو هم طراحی کردمو یواش یواش میخوام برم سفارش سایت بگیرم ولی یه سوالی که تویه ذهنم هستش این که با چه معیارهایی میتوان وب سایت رو قیمت گذاری کرد که هم خدا راضی باشه هم بنده اش و هم درآمد خوبی برای خودم حاصل بشه و مهمتر از همه حلال باشه فکر کردم چند تا معیار پیدا کردم که هرکدوم مزیت ها و معایب خودشون رو دارند مثلا میتونیم وب سایت رو بر اساس میزان وقتی که گذاشتیم قیمت گذاری کنیم که یه مشکلی داره مثلا فرض کنید شخصی سایتی رو طراحی میکنه در 2 هفته و شخص دیگه همون سایت با همون مشخصات رو طراحی میکنه تویه 1 ماه پس به نظر نمیرسه زمان معیار دقیقی برای این کار باشه معیار دوم که میتونیم در نظر بگیرم تعداد صفحات طراحی شده می باشد که این هم مشکل خاص خودش رو داره مثلا ممکنه یه صفحه 10 خط کد داشته باشه یه صفحه دیگه 1000 خط کد داشته باشه که دوباره به مشکل میخوریم. معیار سومی که میتونیم در نظر بگیریم حجم کل سایت به مگا بایت بدون در نظر گرفتن تصاویر و پایگاه داده میتونه باشه که به نظر من معیار دقیق تری هست نسبت به دو تای قبلی و معیار های دیگه که ممنون میشم شماها بگید به نظرتون کدوم معیار بهتره و مثلا اگه معیار تعداد صفحه بهتره قیمت هر صفحه چه قدر هستش. بنده میخوام اطلاعات سایتم رو بنویسم ممنون میشم شماها قیمت گذاری کنید سایت بنده داری 28 جدول و هر جدول یک صفحه ی طراحی شده در آدمین برای حذف و به روز رسانی و غیره .. که مجموع کل صفحات سایتم 60 صفحه هست که هم سایت هستش و هم انجمن . حجم کل سایت بدون پایگاه و تصاویر نزدیگ 12 مگابایت و سعی کردم از همه چیز تویه سایت استفاده کنم css3 , jquery, ajaxtoolkit,antixss, وغیره . ممنون میشم نظراتتون رو بگید.

malloc
جمعه 29 دی 1391, 21:38 عصر
نه بنظر من معیار زمان از همه بهتره اما با دقت به یک نکته .

اونی که تو دوهفته سایتو طراحی میکنه حرفه ایه . اما منی که تو یه ماه طراحی میکنم غیر حرفه ای هستم. پس اون میگه من تو دو هفته 600هزار میگیرم طوری که مثلا ماهیانه 1200-1300 حقوقم بشه (حقوق حرفه ای)
اما منی که غیر حرفه ایم میگم من اینو تو یه ماه طراحی میکنم و 600 میگیرم. (حقوق غیر حرفه ای)

هرچند اعداد و ارقام همه مثال بودن.

aspismylove
جمعه 29 دی 1391, 22:45 عصر
فقط بهت بگم که :

ارزش کار خودت و پایین نیار ، مفت هم کار نکن ، دیگه یک سایت شخصی که 3-4 صفحه ساده داره با صفحات مدیریتی زیر 500 کار نکن ، سایتهای دیگه ای هم که خواستی کار کنی هر طور خودت صلاح دونستی قیمت بده ...

با چه معیارهایی میتوان وب سایت رو قیمت گذاری کرد که هم خدا راضی باشه هم بنده اش

اون بنده خدایی که تو داری دربارش حرف میزنی ، دوست داره مفت خری کنه ، تو هم میخای مفت کار کنی ؟؟؟

سعی کن این چیزا رو توی کارت راه ندی ، منم اولا مث تو بودم و به فکر بنده خدا و... بودم ولی اینطوری دیدم بجز به *ا رفتن چشمام و .... سودی که نکردم هیچ سلامتیم هم داشت میرفت ، *ون لق بنده خدا ...

تو برای زندگی خودت کار کن و چرخ زندگیت ، به این همه گردونی و تورم و... هم فک کن ، چطور یک آدم بی سواد که یک مغازه 2-3 خشکبار داره جنس های مغازش و 5 برابر میکنه ولی تویی که کلی درس خوندی و مطالعه و .... داشتی باید اینقد مفت کار کنی ؟؟؟؟

و در آخر باز هم بگم که :

مفت کار نکن (اشکال نداره بزار مشتری از دستت بره ، آخرش برمیگرده پیش خود (اینقد این کارا رو کردم که مشتری برگشته پیش خودم ، نزار فک کنه که تو آویزون مشتری هستی ))

موفق باشید :قلب:

morteza_mokhtari
جمعه 29 دی 1391, 23:04 عصر
ممنون از اینکه جواب دادید حالا با این اوصاف مشخصات سایتی رو گفتم چه قدر باید قیمت گذاری کرد.

aspismylove
جمعه 29 دی 1391, 23:22 عصر
معیار سومی که میتونیم در نظر بگیریم حجم کل سایت به مگا بایت بدون در نظر گرفتن تصاویر و پایگاه داده میتونه باشه که به نظر من معیار دقیق تری هست

حالا اومدیم و من طراح و برنامه نویس ناشی بودم و طراحی هام همه غیر استاندارد بود ، میشه بگی 10 مگ چ خبره برای یک سایت 60 صفحه ای ؟؟؟؟ الان دیگه سی اس اس 3 اومده و لزومی نداره که گرافیک سنگین کار کنی و حجم سایت زیاد بشه !!!!!
سعی کن فقط سی اس اس کار کنی ....

من باشم 3 تومن به بالا میگیرم (البته نگفتی که سایتت چ کارهایی انجام میده ، در چ زمینه ای هستش ، فقط گفتی 60 تا صفحه داره !!!)

sh-eng
شنبه 30 دی 1391, 13:00 عصر
فقط بهت بگم که :

چطور یک آدم بی سواد که یک مغازه 2-3 خشکبار داره جنس های مغازش و 5 برابر میکنه ولی تویی که کلی درس خوندی و مطالعه و .... داشتی باید اینقد مفت کار کنی ؟؟؟؟

و در آخر باز هم بگم که :

مفت کار نکن (اشکال نداره بزار مشتری از دستت بره ، آخرش برمیگرده پیش خود (اینقد این کارا رو کردم که مشتری برگشته پیش خودم ، نزار فک کنه که تو آویزون مشتری هستی ))

:قلب:

چون اگه اون جنسشو 10 برابر بفروشه مردم چاره ای جز خرید ندارن ولی ما چی؟ کسی اونقدر به یه سایت نیاز نداره!

mohsen_f_b
شنبه 30 دی 1391, 15:09 عصر
سلام

همه چیز برای محاسبه بستگی به فرم ها و مقدار کدنویسی شما و زمان انجام کار داره.
شما این صفحه را ملاحظه بفرمایید : http://www.parsdata.com/pars-portal/price
قیمت هر ماژول این پورتال(پرتال) بصورت جداگانه محاسبه شده است و نسبت به انتخاب کاربر قیمت گذاری میشود.
معیار اصلی براساس عملیات و فرم ها می باشد و طراحی سایت قیمت جداگانه داره و محاسبه میشه.
مثلا شما یک برنامه نویس آماتور هستید(به طور مثال گفتم، به خودتان نگیرید :لبخند:) دست مزد یک برنامه نویس آماتور الان ساعتی مثلا 2.000 تومان فرض کنید، برای یک ماژول شما 10 ساعت وقت مفید میزارید. قیمت ماژول نوشته شده 10*2.000=20.000 تومان می باشد. حالا شما بعنوان یک برنامه نویس حرفه همان ماژول را در 3 ساعت میزنید ولی یک برنامه نویس حرفه ای بجای 2.000تومان 14.000 تومان دریافت می کنه و 3*14.000 = 42.000 تومان دریافت میکنه. حالا این محاسبه نسته به کدنویسی شما هم داره. نه اینکه مثلا یک صفحه را کلی کش بدید و بجای 5 ساعت، 25 ساعت وقت بزارید و بنویسید. گفتم وقت مفید.
حالا محاسبه کنید که شمای که آماتور هستید به حرفه چه اختلافی دارید. این تا اینجای قضیه حالا مثلا طرف میگه سایت چند زبانه می خواهم شما به ازای هر زبان 30درصد به مبلغ اضافه می کنید. حالا طراحی خاص می خواهد الان دیگه طراحی بین 100.000 تا 10.000.000 تومان انجام میشه. دیگه به خود شما و کارفرما بستگی داره. حالا به کل اینا 20درصد حق پشتیبانی اضافه کنید.
توی شرکت ما محاسبات مون جهت قیمت گذاری توی همین زمینه هاست. حالا بالا پایین داره.

ولی دقیقا نحوه محاسبه به شما و نحوه کار و سختی بستگی داره. و کارفرما.

موفق باشید

morteza_mokhtari
شنبه 30 دی 1391, 20:38 عصر
حالا اومدیم و من طراح و برنامه نویس ناشی بودم و طراحی هام همه غیر استاندارد بود ، میشه بگی 10 مگ چ خبره برای یک سایت 60 صفحه ای ؟؟؟؟ الان دیگه سی اس اس 3 اومده و لزومی نداره که گرافیک سنگین کار کنی و حجم سایت زیاد بشه !!!!!

ممنون از اینکه جواب دادید بنده عرض کردم که این 12 مگابایت فقد شامل صفحات سایت هستش بدون تصاویر و پایگاه داده؟حجم گرافیک سایت هم بیشتر تصاویر اون هستش که در نظر نگرفتم و یک فایل css بیست و سه کیلوبایتی. مگه سایت هایی که شما طراحی میکنید حجمش چند مگابایته که میگی 12 مگابایت چ خبره برای یه سایت 60 صفحه ای؟
در مورد سایت هم یه سایت دانلود هستش که انجمن هم براش گذاشتم .هرچیزی که یه سایت باید داشته باشه رو گذاشتم مثلا اتاق گفتگو , نظرسنجی, تماس با ما , وخیلی از چیزهای دیگه........