ورود

View Full Version : اطلاعاتی راجع به طراحی مجله اینترنتی لازم دارم.

saharv
شنبه 15 بهمن 1384, 15:12 عصر
سلام.
من می خوام یک مجله اینترنتی طراحی کنم، اما هنوز نمی دونم چه برنامه ای برای این کار مناسبه.
آیا فکر می کنید بشه با frontpage این کارو انجام داد. آیا همچین سایتی باید client side باشه؟
در ضمن می خوام این سایت داینامیک باشه.
ترجیح می دم برای کد نویسی اون از asp یا php استفاه نکنم. برای شروع به راهنمایی دوستان نیاز دارم.

tabib_m
شنبه 15 بهمن 1384, 19:05 عصر
با سلام
اگه این مجله ی اینترنتی از یک شیوه ی خاص استفاده میکنه، به نظر من بهتره از همون asp و یا PHP استفاده کنید.
منظورم اینه که ممکنه شما توی این مجله ی اینترنتی ، به صورت دائم مثلا یک بخش داستان داشته باشید. و یک بخش دین و یا ... داشته باشید. در این صورت به نظر من کار با برنامه های سرور ساید به علاوه ی دیتابیس خیلی بهتر و راحت تر هم باشه.
چون میتونید مثلا فهرست اتوماتیک داشته باشید. و حتی ورودی اطلاعاتتون دیگه هر دفعه نیاز به نوشتن و یا دستکاری کد نداده.
حالا بهتره ببینیم نظر دوستان دیگه چیه.

saharv
دوشنبه 17 بهمن 1384, 13:30 عصر
بدون تعارف بگم که برای اولین بار می خوام این کارو انجام بدم. پس فکر کنید من هیچی بلد نیستم:
آیا می شه از محیط front page برای طراحی چنین سایتی استفاده کرد، با توجه به این که شاید لازم باشه از برای بعضی از کارها از کد ASP استفاده کنم. منظورم اینه که آیا می شه از ASP تو front page استفاده کرد؟ اگر نه، پس بگویید چه کار باید بکنم؟

tabib_m
جمعه 21 بهمن 1384, 21:38 عصر
از اونجایی که تا حالا توی frontpage کار نکردم نمیدونم میشه از asp تو اون استفاده کرد یا نه؟
ولی به هر حال نظر کلی من در مورد ساختن صفحات اینترنتی اینه که بهتره از برنامه هایی مثل front page استفاده نکنید. یعنی نوشتن کد html به صورت دستی خیلی بهتره و قدرت و سرعت برنامه های ساخته شده بالاترن
به نظر من اکه شما میخواید از asp استفاده کنید و html هم بلد نیستید، بهتره برید اول html یاد بکیرید و صفحه تون رو دستی طراحی کنید.