ورود

View Full Version : سوال: C# یا C++

amin7x
شنبه 30 دی 1391, 17:16 عصر
سلام دوستان

میدونم بار ها این سوال شده و تاپیک های مانند http://barnamenevis.org/showthread.php?113843-c-%DB%8C%D8%A7-c هستند ولی برای یک مبتدی که میخواد یکی از زبان های خانواده C رو یاد بگیره اگه میشه یه توضیحی بدید.

همه میگن چون C# آسون تره برو اون ولی من میخوام کاربردی باشه و برنامه ای خواستم بنویسم به مشکلی بر نخورم برای همین نمیدونم کدوم زبان رو انتخاب کنم من خودم عاشق بازی سازی هستم برای همین فکر c++ افتادم ولی اگه میشه شما یک بار موضوع را با علاقه من در نظر بگیرید و یک بار بدون علاقه من تا در آخر جواب هارو جمع بندی کنم.

راستی من با PHP آشنایی دارم.

ممنون

saied_hacker
شنبه 30 دی 1391, 17:33 عصر
راستش اگه قصد نوشتن برنامه های کاربردی ( دسکتاپ ) داری همون C#‎ چون از پیچیدگی و دست اندازهای C++‎ توش خبری نیست
اگر قصد بازی سازی رو داری توی دات نت xna داریم که واقعا قدرتمنده و بر اساس directX هس (Managed DirectX) و خود ماکروسافت رسما اعلام کرده فقط 3 درصد سربار cpu رو افزایش میده.
علاوه بر اون امکان توسعه بازی رو روی ایکس باکس/تبلت ها/گوشی های ویندوزی رو به راحتی برات فراهم میکنه.
(ایرانم یه بازی به اسم سیاره میترا با xna ساخته که میتونی ببینیش و تو خارجم منتشر شد)

UfnCod3r
شنبه 30 دی 1391, 18:15 عصر
به نظر من جفتش رو یاد بگیر ! سی شارپ خیلی راحت تره و سریع میشه یاد گرفت کار کردن باهاش هم مثا اب خوردنه !
سی پلاس رو یاد نگیری نصف عمرت در فناست !:لبخند:

amin7x
شنبه 30 دی 1391, 20:11 عصر
این تاثیری داره که من به PHP مسلطم؟ یا به کل فرق داره؟؟

smemamian
شنبه 30 دی 1391, 21:35 عصر
php خیلی با سی/سی++ شباهت داره و خیلی برای شما مفید خواهد بود .

aidinMC
یک شنبه 01 بهمن 1391, 12:41 عصر
خواهشا این C# رو با c++ مقایسه نکنین سی شارپ واسه بچه هاس... (خیلی نژاد پرستانس نه؟ )
دیگه وقتی کامپایلر C# با c++ نوشته شده جای برای مقایسه نداره که.....

smemamian
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:21 عصر
خواهشا این C#‎‎ رو با C++‎‎ مقایسه نکنین سی شارپ واسه بچه هاس... (خیلی نژاد پرستانس نه؟ )
دیگه وقتی کامپایلر C#‎‎ با C++‎‎ نوشته شده جای برای مقایسه نداره که.....

منم کلا با سی شارپ مخالفم و خواستم نظرمو بگم پیش خودم گفتم شاید دوستان الان مخالفت کنند !
سی شارپ یه محدوده و زندان هستش و چیزی یاد نخواهید گرفت ولی توی سی++ شما بعد از چند سال واقعا برنامه نویس خواهید شد !

متاسفانه بیشتر دانشگاه ها سی شارپ درس می دهند ! شاید بخاطره راحتی این زبان رو یاد می دهن ولی اگر به آسانی است
خب پایتون که اولویت بالاتری داره !

omidshaman
یک شنبه 01 بهمن 1391, 21:38 عصر
به نظر من اول c یا c++ یا هر 2 تا رو یاد بگیر بعد اگر خواستی برو دنبال c# جاوا یا هر چیز دیگه
چیزایی که توی c یا c++ می تونی یاد بگیری به هیچ وجه توی زبونای دیگه نمی تونی یاد بگیری...
بعد از یاد گرفتن c++ یاد گرفتن c# زیاد سخت نیست...
می تونی این مقاله رو هم نگاه کنی...
http://www.crosstalkonline.org/storage/issue-archives/2008/200801/200801-Dewar.pdf