ورود

View Full Version : استفاده از action bar در آندروید 2.1 به بالا

sajadpm
شنبه 30 دی 1391, 20:18 عصر
با سلام و خسته نباشید

استفاده از action bar در آندروید 3 به بالا به طور معمول ممکن است ( یعنی api 11 ) حالا من می خواهم از action bar در api کمتر از 11 مثل 7 یا 8 استفاده کنم با جستجو یک چیزایی در مورد استفاده از کتابخانه sherlock بدست آوردم ولی نتونستم ازش استفاده کنم ممنون می شوم کمکی در این مورد به من کنید

با تشکر پیشاپیش از پاسخ شما

Nevercom
شنبه 30 دی 1391, 23:54 عصر
بسته ی ActionBarSherlock رو دانلود کنید
پروژه ی library رو باز کنید.
در تنظیمات پروژه ی خودتون، پروژه ی library که باز کردید رو بعنوان Library برای پروژه ی خودتون معرفی کنید (رو پروژه راست کلیک کنید، Properties رو انتخاب کنید و از بخش Android پایین صفحه Library رو اضافه کنید)
حالا کافیه کلاستون رو بجای Activity از SherlockActivity مشتق کنید.
حالا میتونید براحتی از ActionBar استفاده کنید.
برای آشنا شدن با دستورات به نمونه های موجود در بسته مراجعه کنید.
ضمن اینکه در سایتشون ویدئویی رو معرفی کردن که خیلی ساده روش استفاده از کتابخانه ی ABS رو نشون میده.

sajadpm
یک شنبه 01 بهمن 1391, 16:06 عصر
با تشکر از پاسخ شما , وقتی از library در پروژه ام استفاده می کنم در console این ارور هارو می ده :

[2013-01-20 16:09:36 - Test action2] Found 2 versions of android-support-v4.jar in the dependency list,
[2013-01-20 16:09:36 - Test action2] but not all the versions are identical (check is based on SHA-1 only at this time).
[2013-01-20 16:09:37 - Test action2] Path: C:\Users\computer sabz\workspace\Test
[2013-01-20 16:09:42 - Test action2] C:\Users\computer sabz\workspace\library\res\values-v14\abs__styles.xml:10: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Holo.Light.ActionBar.Solid'.
[2013-01-20 16:09:42 - Test action2] C:\Users\computer sabz\workspace\library\res\values-v14\abs__styles.xml:12: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Holo.Light.ActionBar.Solid.Inverse '.
[2013-01-20 16:09:42 - Test action2] C:\Users\computer sabz\workspace\library\res\values-v14\abs__styles.xml:15: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android:Widget.Holo.ActionBar.TabView'.
[2013-01-20 16:09:42 - Test action2] C:\Users\computer sabz\workspace\library\res\values-v14\abs__styles.xml:17:
[2013-01-20 16:10:40 - Test action2] C:\Users\computer sabz\workspace\library\res\values-v14\abs__styles.xml:55: error: Error retrieving

http://up.vbiran.ir/images/lro52a727eskukm0rfc.png

با جستجویی که داشتم این لینک http://stackoverflow.com/questions/9179355/use-actionbarsherlock-library-error-after-use-sherlock-as-library?rq=1
نوشته باید minSdkVersion از 4 کمتر باشه مثلا 2.2 یا 2.3 یا 2.1 و .... و targetSdkVersion باید از 11 بالا تر باشه . در حالی که

<manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
package="com.ir.test.action"
android:versionCode="1"
android:versionName="1.0" >

<uses-sdk
android:minSdkVersion="8"
android:targetSdkVersion="15" />

<application
android:icon="@drawable/ic_launcher"
android:label="@string/app_name"
android:theme="@style/AppTheme" >
<activity
android:name=".MainActivity"
android:label="@string/title_activity_main" >
<intent-filter>
<action android:name="android.intent.action.MAIN" />

<category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
</intent-filter>
</activity>
</application>

</manifest>

استفاده می کنم و هنوز ارور رو میده . با تشکر از پاسخ شما

codelover
دوشنبه 02 بهمن 1391, 01:05 صبح
سلام

فکر می کنم شما فقط فایل jar رو به پروژتون اضافه کردید که این فایل برای لایبرری های اندرویدی کافی نیست

باید پروژه ی sherlock رو ایمپورت کنید و در پروپرتیز پروژه ی خودتون اون رو به عنوان لایبرری مورد نیاز پروژتون اضافه کنید

Nevercom
دوشنبه 02 بهمن 1391, 11:14 صبح
خود کتابخانه ی ABS از android-support-v4.jar استفاده می کنه و import ش کرده، وقتی پروژه ای رو ایجاد می کنید با توجه به API Level، اندروید ممکنه کتابخانه رو به پروژه تون اضافه کنه، شما کافیه اون کتابخانه رو از فولدر Lib پروژه ی خودتون حذف کنید.

sajadpm
سه شنبه 03 بهمن 1391, 00:50 صبح
با تشکر از دوستان عزیز مشکلم حل شد با پاک کردن کتابخانه باز هم پروزه اجرا نمی شد که با جستجو جوابش رو پیدا کردم باید api کتابخانه و پروژه رو به 15 تغییر می دادم و از Project Properties گزینه Project Clean رو می زدم و درست شد . ( البته باید sdk api 15 رو داشته باشید )

tux-world
یک شنبه 19 مرداد 1393, 23:30 عصر
سلام آقا ما دهنمون سرویس شد رسما. من این شرلوک رو دانلود کردم اکسترکت که میکنم خبری از پوشه لایبرری نیست که نیست. یا داکیومنتهاش قدیمیه یا اینکه ... نمیدونم. در ضمن این موردی که گفتید:

در تنظیمات پروژه ی خودتون، پروژه ی library که باز کردید رو بعنوان Library برای پروژه ی خودتون معرفی کنید (رو پروژه راست کلیک کنید، Properties رو انتخاب کنید و از بخش Android پایین صفحه Library رو اضافه کنید)
حالا کافیه کلاستون رو بجای Activity از SherlockActivity مشتق کنید.

میشه عکس بگیرید بزارید؟ چرا من نمیتونم این مراحل رو برم آخه؟ ایکلیپس نسخه آخری رو دانلود کردم به اسم رمز LUNA . واقعا گیر کردم مخم داره میترکه این چند روزه