ورود

View Full Version : نحوه استفاده از کنترل Web Browser

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 01 بهمن 1391, 11:45 صبح
سلام

از دوستان کسی میتونه کمک کنه در رابطه با استفاده از کنترل Webbrowser در محیط WPF ؟

من استفاده میکنم از این کنترل ولی در ایجاد تب جدید مشکل دارم کسی میتونه کمک کنه ؟

برای مثال میخوام مثل مرورگر های جاری وقتی رو تب کلیک میکنیم یه تب جدید برای مرورگر ایجاد بشه.

کامبیز اسدزاده
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:45 عصر
اینترنت رو زدم به هم این رو پیدا کردم از همین انجمن

http://barnamenevis.org/showthread.php?223465-New-Window-%D8%AF%D8%B1-Webbrowser&highlight=webbrowser+control

ولی مشکل اینه رو wpf این رو نیاز دارم.

کسی میتونه اینو رو wpf پیاده سازی کنه ؟

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 02 بهمن 1391, 16:35 عصر
یه مهندس پیدا نمیشه تو این انجمن به این بزرگی !؟!؟!؟!

مهدی فرزاد
دوشنبه 02 بهمن 1391, 18:57 عصر
تچیزی که زیاد شده مهندس !! اما سئوال شما خیلی کلی هست باید خیلی چیز ها رو در کنارش گفت و انجام داد
شما 3 راه دارید
1- از تب کنترل استفاده کنید و استایل و تمپلت تب آیتم های توش رو ویرایش کنید!
2- CustomControl بسازید که ساخت اون هم یک مبحث جداست!
3- با یوزر کنترل و استفاده از یک StackPanel و RadioButton و ویرایش استایل رادیو باتن و نوشتن مقداری کد برای این کار انجام میشه!

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 02 بهمن 1391, 20:04 عصر
تچیزی که زیاد شده مهندس !! اما سئوال شما خیلی کلی هست باید خیلی چیز ها رو در کنارش گفت و انجام داد
شما 3 راه دارید
1- از تب کنترل استفاده کنید و استایل و تمپلت تب آیتم های توش رو ویرایش کنید!
2- CustomControl بسازید که ساخت اون هم یک مبحث جداست!
3- با یوزر کنترل و استفاده از یک StackPanel و RadioButton و ویرایش استایل رادیو باتن و نوشتن مقداری کد برای این کار انجام میشه!

مهندس راستشو بخوای مشکلی با ساختنش ندارم !

هر جورشو بخوای ساختم ولی شما یه چک کنید این لینک رو :‌http://barnamenevis.org/showthread.php?223465-New-Window-%D8%AF%D8%B1-Webbrowser&highlight=webbrowser+control

در این لینک دوستان یه پروژه ای گذاشتن در رابطه با همین مبحث ولی در محیط WinApp من همه چیز رو مینویسم ولی در قسمت بارگذاری مرورگر در داخل تب مشکل دارم‌!
اگه بتونید یه کمکی کنید حداقل یه پروژه کوچیکی با این امکان برام مثال بزنید کمک خیلی بزرگی میکنید.

مهدی فرزاد
دوشنبه 02 بهمن 1391, 20:26 عصر
شما فایلتون رو بگذارید تا مشکلش رو حل کنیم

کامبیز اسدزاده
دوشنبه 02 بهمن 1391, 20:55 عصر
مهندس یه مثال کوچیکی گذاشتم ...

یه نگاهی به ظاهر فرم بکنید متوجه میشید چی میخوام !

تقریبا یه مثال ساده از کارکرد یه مرورگر در ظاهر....

تا جایی که بلد بودم رفتم جلو یعنی در حد طراحی !

حالا من میخوام همین که رو تب جدید کلیک میشه یه امکان وارد کردن آدرس جدید برای وب بده در حالی که زبانه قبلی در جای خود بمونه ! مثل این مرورگر ها دیگه خلاصه.

مهدی فرزاد
سه شنبه 03 بهمن 1391, 12:25 عصر
سلام
درست کردن این مثال 3 ساعت از وقتم رو گرفت
امیدوارم بدرد تمام دوستان بخوره
در این مثال هدف طراحی ظاهر نیست شما خودتون میتونید تمام استایل ها رو ویرایش کنید
در این مثال یک کنترل TabItem ساختم که دکمه ای جهت حذف و اضافه داره و دو Event برای Add و Remove که عمل حذف و اضافه رو در اون ها انجام میدید
استایل این کنترل مانند تمام کنترل های دیگه قابل ویرایش هست( نیاز نیست فایل Generic.xaml رو ویرایش کنید فقط مثل تمام کنترل های دیگه در Blend روی اون کلیک راست کرده و EditTemplate رو بزنید )

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 03 بهمن 1391, 13:04 عصر
سلام
درست کردن این مثال 3 ساعت از وقتم رو گرفت
امیدوارم بدرد تمام دوستان بخوره
در این مثال هدف طراحی ظاهر نیست شما خودتون میتونید تمام استایل ها رو ویرایش کنید
در این مثال یک کنترل TabItem ساختم که دکمه ای جهت حذف و اضافه داره و دو Event برای Add و Remove که عمل حذف و اضافه رو در اون ها انجام میدید
استایل این کنترل مانند تمام کنترل های دیگه قابل ویرایش هست( نیاز نیست فایل Generic.xaml رو ویرایش کنید فقط مثل تمام کنترل های دیگه در Blend روی اون کلیک راست کرده و EditTemplate رو بزنید )

عالیییییییییییییییییییییی یییی بود ! واقعا اسم مهندسی برآزنده آدمایی مثل شماست ! ۱ هفتس جونم به لبم رسید بابا !!!

نمیدونم چجوری تشکر کنم دیگه هرگونه کمکی از منم بر بیاد دریغ نخواهم کرد.

وب سایت من :‌ Nanosoftco.com

در خدمتم.

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 03 بهمن 1391, 13:42 عصر
مهندس در رابطه با این موضوع یه سوال که همیشه درگیرش بودم !

مثلا در همین پروژه از کنترل Webbrowser استفاده شده ... که اصلا Html5 و CSS3 رو درست پشتیبانی نمیکنه.

برای حل این موضوع من از کامپوننت های دیگه ای استفاده کردم ولی اوناهم مشکل کامپایل نشدن در سیستم های ۶۴ بیتی رو دارند. برای رفع این مشکل که مثلا همین Webbrowser از هسته مثلا IE9 استفاده کنه چیه ؟ چون ظاهرا تنهای چیزی که رو VS آپدیت نمیشه همین کنترل هست.

مهدی فرزاد
سه شنبه 03 بهمن 1391, 14:17 عصر
این اینک رو مطالعه کنید ببینید مشکل حل میشه
http://www.west-wind.com/weblog/posts/2011/May/21/Web-Browser-Control-Specifying-the-IE-Version

کامبیز اسدزاده
سه شنبه 03 بهمن 1391, 14:43 عصر
این اینک رو مطالعه کنید ببینید مشکل حل میشه
http://www.west-wind.com/weblog/posts/2011/May/21/Web-Browser-Control-Specifying-the-IE-Version

این روش رو من قبلا سعی کردم روش ! الان هم دقیق تر بررسی کردم ولی هیچ تغییری انجام نمیشه.