PDA

View Full Version : سوال: ذخیره کردن صفحات ثبت نامی در اینترنت پس از پایان ثبت نام و یا شمارش تعداد دفعات ثبت نام در یک سایت

shahinr3r3
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:32 عصر
ببخشید یه سوال دارم می خوام یه برنامه VB بنویسم که مثلا هر وقت وارد سایت سنجش (www.sanjesh.org (http://www.sanjesh.org/)) میشیم و یه ثبت نام انجام میدیم وقتی ثبت نام کاملا تمام شد اون صفحه رو ذخیره کنه و یا به جای ذخیره کردن یه کانتر بندازه در واقع منظورم اینه که مثلا اگه 10 بار ثبت نام کردیم اون کانتر مشخص کنه که تو این کامپیوتر کلا 10 بار تو سایت سنجش ثبت نام انجام شده. لطفا یه مقدار از راهنمایی ابتدایی بیشتر باشه مثلا بگید از چه event چه کنترلی و به چه صورت باید استفاده کنم. اگه کدش نوشته شده باشه که خیلی بهتره
ممنون میشم اگه کمکم کنید که این برنامه رو بنویسم برام مهمه که یاد بگیرم :قلب:

AMIBCT
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:47 عصر
VB ابزار مناسبی برای این کار نیست

بهترین کار اینه که یک افزونه برای مرورگر نوشته بشه

با استفاده از ابزارهایی مثل GreaseMonkey هم می‌تونید از جاوااسکریپت برای اجرای کدهای خاص در صفحه‌ی وب کمک بگیرید

shahinr3r3
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:51 عصر
VB ابزار مناسبی برای این کار نیست

بهترین کار اینه که یک افزونه برای مرورگر نوشته بشه

با استفاده از ابزارهایی مثل GreaseMonkey هم می‌تونید از جاوااسکریپت برای اجرای کدهای خاص در صفحه‌ی وب کمک بگیرید

مرسی عزیزم اما من راجع به این هیچ اطلاعاتی ندارم خوب چطور باید شروع کنم و اصلا این چیه نرم افزاره یا ...

shahinr3r3
یک شنبه 01 بهمن 1391, 13:57 عصر
لطفا اگه کسی میتونه کمک کنه دریغ نکنه ممنون

AMIBCT
یک شنبه 01 بهمن 1391, 14:52 عصر
من راه حل رو به شما گفتم
اگر در این زمینه اطلاعات ندارید باید وقت بگذارید و مطالعه کنید

Greasemonkey یک افزونه برای فایرفاکس است که کدهای جاوااسکریپت شما را در صفحات وب تزریق می‌کند و آن را اجرا می‌کند
می‌توانید با یک کد جاوااسکریپت تزریق شده در سایت سازمان سنجش، زمان تکمیل ثبت نام را متوجه بشوید و بعدش هر کاری خواستید انجام بدهید

یادگرفتن مثل قرص نیست که بالا بیندازید و یاد بگیرید

shahinr3r3
دوشنبه 02 بهمن 1391, 08:11 صبح
من راه حل رو به شما گفتم
اگر در این زمینه اطلاعات ندارید باید وقت بگذارید و مطالعه کنید

Greasemonkey یک افزونه برای فایرفاکس است که کدهای جاوااسکریپت شما را در صفحات وب تزریق می‌کند و آن را اجرا می‌کند
می‌توانید با یک کد جاوااسکریپت تزریق شده در سایت سازمان سنجش، زمان تکمیل ثبت نام را متوجه بشوید و بعدش هر کاری خواستید انجام بدهید

یادگرفتن مثل قرص نیست که بالا بیندازید و یاد بگیرید

من هم از شما تشکر کردم ولی منظورم با VB هستش و به همین دلیل این سوال رو اینجا مطرح کردم
مثلا با یکی از event های Webbrowser شبیه documentcompelet
پس لطفا به غیر این Greasemonkey اگه از طریق VB کسی میتونه به من جواب بده
در ضمن قرص هم پیشکش خودتون لطف کنید و مودب باشید من منظورم با VB هستش بازم تاکید می کنم و شما اگه از راه VB نمی تونید مشکل من رو حل کنید از تون می خوام که دوباره نیاید و بگید من جواب شما رو دادم

SlowCode
دوشنبه 02 بهمن 1391, 10:28 صبح
سلام
ساده ترین راه اینه که شما آدرس صفحه ای رو که سجنش بعد از ثبت نام نشون میده رو پیدا کنی، بعد تو برنامه بگی اگه آدرس همون بود به متغیر یکی اضافه کن. اون متغیر رو هم می تونی تو یه فایل ذخیره کنی.
متاسفانه vb ندارم که با کد راهنماییت کنم ولی یکم بگرد پیداش میکنی.
اول از متدهای webbrowser آدرس رو پیدا کن بعد تو رویداد مثلا NavigateComplete2 شرط رو بنویس.

shahinr3r3
دوشنبه 02 بهمن 1391, 11:49 صبح
سلام
ساده ترین راه اینه که شما آدرس صفحه ای رو که سجنش بعد از ثبت نام نشون میده رو پیدا کنی، بعد تو برنامه بگی اگه آدرس همون بود به متغیر یکی اضافه کن. اون متغیر رو هم می تونی تو یه فایل ذخیره کنی.
متاسفانه vb ندارم که با کد راهنماییت کنم ولی یکم بگرد پیداش میکنی.
اول از متدهای webbrowser آدرس رو پیدا کن بعد تو رویداد مثلا NavigateComplete2 شرط رو بنویس.
مرسی محسن جان ممنون
آره میدونم که باید مثلا این نوع صفحات که ثبت نامی هستند پس از پایان ثبت نام اون صفحه رو به صورت کد html یه جا save کنه و یا کانتر بندازه اما تو event های webbrowser که نگاه می کنم نمیدونم کدومش این کار رو که شما هم بهش اشاره کردی (NavigateComplete) انجام میده...
و به خاطر همین کمک خواستم به هر حال از راهنمائیتون ممنونم

shahinr3r3
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 08:50 صبح
آخرش خودم جواب رو پیدا کردم و هیچکس پیدا نشد به ما یه جواب درست و حسابی بده البته بجز آقا محسن15 و saeidpsl :قلب: