ورود

View Full Version : سوال درمورد گرفتن مقدار یک ادیت تکس

rasaam
یک شنبه 01 بهمن 1391, 22:11 عصر
سلام
گشتم توی فروم چیزی پیدا نکردم نمیدونم چرا هرکاری میکنم تابع gettext برای من کار نمیکنه.من یه ادیت تکست دارم و یه تکست ویو.میخوام برای دکمه تعریف کنم که اگر داخل ادیت تکست یه عبارت خاص تعریف شده مثلا 123 تایپ شده بود مقدار تکست ویو رو به 456 تغییر بده
کد کاملش رو ممنون میشم بگید

codelover
دوشنبه 02 بهمن 1391, 01:17 صبح
سلام

et.getText().toString()

rasaam
دوشنبه 02 بهمن 1391, 19:01 عصر
سلام

et.getText().toString()

ممنون ولی این رو دارم کار نمیکنه.و اینکه ممنون میشم اگر کد کامل این برنامه رو بگید هم دستورات شرطیش رو هم گرفتن و دادن مقدار رو

hamid_hr
سه شنبه 03 بهمن 1391, 12:44 عصر
tv = (TextView)findViewById(R.id.tv1);
bt = (Button)findViewById(R.id.bt1);
et = (EditText)findViewById(R.id.editText1);

bt.setOnClickListener(new OnClickListener() {

@Override
public void onClick(View v) {

if(et.getText().toString() == "123")
tv.setText("456");
}
});

rasaam
سه شنبه 03 بهمن 1391, 19:33 عصر
tv = (TextView)findViewById(R.id.tv1);
bt = (Button)findViewById(R.id.bt1);
et = (EditText)findViewById(R.id.editText1);

bt.setOnClickListener(new OnClickListener() {

@Override
public void onClick(View v) {

if(et.getText().toString() == "123")
tv.setText("456");
}
});

ممنونم.ولی متاسفانه اجرا نمیشه:گریه:هیچ اروری نمیده ولی با کلیک روی باتن تکست ویو تغییر نکرد.در واقع کد تغییر تکست ویو درست کار میکنه وقتی مستقیم تعریف کنی که با کلیک تغییر کنه ولی وقتی شرط براش تعریف میکنم اجرا نمیشه!

Nevercom
سه شنبه 03 بهمن 1391, 20:21 عصر
استفاده از عملگر تساوی (==) برای رشته ها صحیح نیست، باید از متد equals کلاس String استفاده کنید:
if (et.getText().toString().equals("123"))
tv.setText("456");

rasaam
سه شنبه 03 بهمن 1391, 22:21 عصر
استفاده از عملگر تساوی (==) برای رشته ها صحیح نیست، باید از متد equals کلاس String استفاده کنید:
if (et.getText().toString().equals("123"))
tv.setText("456");

فقط میتونم بگم خدا هرچی میخوای بهت بده بخدا مشکل خیلی بزرگی رو برام حل کردی خیلی ممنون

شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم اینکه برای دستورات شرطی چطور میتونم از دستورات منطقی مثل and یا or استفاده کنم؟مثلا اگر 123 تایپ شد یا 321 مثلا بنویس 456

Nevercom
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:01 عصر
خب شما اگر بطور جدی قصد دارید برای اندروید برنامه نویسی کنید اول اصول زبان جاوا رو یاد بگیرید
برای And‌ از عملگر && و برای Or از عملگر || استفاده کنید.

rasaam
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 16:20 عصر
خب شما اگر بطور جدی قصد دارید برای اندروید برنامه نویسی کنید اول اصول زبان جاوا رو یاد بگیرید
برای And‌ از عملگر && و برای Or از عملگر || استفاده کنید.

ممنونم از پاسختون.الان این دوتا رو قرار دادم و خطا میده باید جای خاصی بزارمشون؟
راستش قبلا با ویژوال و اچ تی و سی کار کردم و خواستم برای آندروید جدی ادامه بدم چندتا کتاب جاوا هم خوندم ولی بعضی از کدها کلا توی ایکلیپس جواب نمیده منم دیگه دلسرد شدم فقط دنبال کدهائی هستم که برام کاربرد داره.حالا اگر شما کتابی یا ایبوکی در نظر دارید که میتونه کمکم کنه خیلی خیلی ممنون میشم راهنمائیم بفرمائید چون میخوام جدی روی آندروید کار کنم
متشکر

Nevercom
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 20:02 عصر
if (et.getText().toString().equals("123") || et.getText().toString().equals("fff"))
tv.setText("456");
}

rasaam
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 10:28 صبح
if (et.getText().toString().equals("123") || et.getText().toString().equals("fff"))
tv.setText("456");
}

هیچ رفرنسی مد نظرتون نیست؟

Nevercom
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 13:25 عصر
کتاب ها و مطالب آموزشی متنوعی موجود هست، البته بیشترشون فرض رو بر این می گیرند که با زبان جاوا آشنایی کلی دارید.
به هرعنوان من کتاب CommonsWare - The BusyCoder's Guide to Android Development رو پیشنهاد میکنم.
جناب کمالان هم در پستی در بلاگشون منابع مناسب رو معرفی کردن