ورود

View Full Version : سوال: چگونه کاریر فایلهای ضمیمه را نخواند؟

mbscreater
دوشنبه 02 بهمن 1391, 10:11 صبح
سلام من دارم برنامه ای مینویسم که باید در کنار فایل exe ی آن، فایلهایی را بگذارم که وقتی برنامه اجرا میشود آن ها هم لود شوند. اما میخواهم کاربر نتواند فایل های ضمیمه ی مرا ببیند و آنها را به دلخواه خود تغییر دهد.
آن فایل ها این ها هستند: فایل عکس، صوت و بانک اطلاعات

شاید بشه فایل ها را ناخوانا کرد؛ طوری که آیکون آن ها این گونه نمایش داده بشه:98772
شاید بشه فایل ها را درون خود برنامه ذخیره کرد. مثل عکسهایی که درون خود exe نگهداری میشوند. اما نمیدونم صدا و بانک اطلاعاتی رو بشه این طوری کرد یا نه.

چطوری این کار رو بکنم؟

the king
دوشنبه 02 بهمن 1391, 18:34 عصر
سلام من دارم برنامه ای مینویسم که باید در کنار فایل exe ی آن، فایلهایی را بگذارم که وقتی برنامه اجرا میشود آن ها هم لود شوند. اما میخواهم کاربر نتواند فایل های ضمیمه ی مرا ببیند و آنها را به دلخواه خود تغییر دهد.
آن فایل ها این ها هستند: فایل عکس، صوت و بانک اطلاعات

شاید بشه فایل ها را ناخوانا کرد؛ طوری که آیکون آن ها این گونه نمایش داده بشه:98772
شاید بشه فایل ها را درون خود برنامه ذخیره کرد. مثل عکسهایی که درون خود exe نگهداری میشوند. اما نمیدونم صدا و بانک اطلاعاتی رو بشه این طوری کرد یا نه.

چطوری این کار رو بکنم؟

ترکیب کردنشون با فایل اجرایی بصورت Resource شدنی یه، اما مشکل در اینه که وقتی بخواهید صدا یا بانک اطلاعاتی رو بکار ببرید با روتین هایی سر و کار پیدا می کنید
که معمولا ازتون فایل مستقل می خواهند نه آدرس بخشی از یک فایل exe و نه یک داده در حافظه RAM. به همین جهت موقع استفاده از اون داده ها ناچار به
ساختن فایل جدید و کپی کردن داده ها در اون فایل ها می شوید که بر می گردیم سر خونه اول، نمیشه از کاربر پنهان شون کرد و کاربر می تونه برنامه تون رو متوقف کنه و
اون فایل ها رو بکار ببره. ویرایش کردن فایل اجرایی تون شاید برایش چندان ساده نباشه اما می تونه بصورت مستقل از بانک اطلاعاتی یا فایل های صوتی تون در
جای دیگری استفاده کنه.

mbscreater
سه شنبه 03 بهمن 1391, 09:51 صبح
سلام دوست عزیز! از این که باز هم شما به کمک من اومدید متشکرم!

حالا تصمیم دارم فایل ها رو به صورت باینری به فرض در کنار فایل exe قرار بدم.
وقتی برنامه را اجرا میکنیم از روی همین فایل های باینری، فایل های دیگری به صورت عکس، صدا و... تولید شوند و در آدرسی دور از دسترس کاربر ذخیره شوند.
وقتی از برنامه خارج می شویم آن فایل ها حذف بشن.

چطوره؟

راستی این Resource ی که میگید چیه؟

the king
یک شنبه 08 بهمن 1391, 01:32 صبح
سلام دوست عزیز! از این که باز هم شما به کمک من اومدید متشکرم!

حالا تصمیم دارم فایل ها رو به صورت باینری به فرض در کنار فایل exe قرار بدم.
وقتی برنامه را اجرا میکنیم از روی همین فایل های باینری، فایل های دیگری به صورت عکس، صدا و... تولید شوند و در آدرسی دور از دسترس کاربر ذخیره شوند.
وقتی از برنامه خارج می شویم آن فایل ها حذف بشن.

چطوره؟

راستی این Resource ی که میگید چیه؟

کاربر داریم تا کاربر، کلا مخفی کردن فایل از نرم افزار هایی که تحولات سیستم فایل رو ردیابی می کنند میسر نیست.

Resource یک منبع داده است که تا زمانی که برنامه رو کامپایل نکرده اید اطلاعات رو در یک یا چند فایل جداگانه کنار برنامه نگهداری می کنه
و زمانی که برنامه رو کامپایل می کنید و فایل اجرایی رو می سازید، محتویات این منبع داده با یک فرمت استاندارد بخشی از فایل اجرایی میشه.
در ویژوال بیسیک منوی Add-Ins، گزینه Add-Ins Manager را انتخاب کنید. روی VB 6 Resource Editor دو بار کلیک کنید تا Load شود.
پنجره را با OK کردن ببندید. در منوی Project از گزینه Add New Resource File استفاده کنید و اسم یک فایل جدید res را بنویسید و Open کنید
تا با نمایش پیغامی ایجاد شود.
حالا اگر در پنجره Project روی آن فایل res دوبار کلیک کنید برای ویرایش و اضافه کردن داده های Resource آماده است، هر پروژه ای یک فایل Resource
بیشتر نخواهد داشت که می تواند مجموعه ای از داده های مختلف صوت و تصویر و آیکون و ... داشته باشد.