PDA

View Full Version : پیدا کردن دو فیلد تکراری در بانک (پارادکس)

sardar_ahmadi
یک شنبه 16 بهمن 1384, 08:03 صبح
چگونه میشود دوفیلد که تکراری هستند پیدا کنم . مثلا نام و نام خانوادگی (یعنی دو نفر هم اسم باشند) آیا باید کد بنویسم یا با یک دستور پیدا میشود . تَشَکٌر

mzjahromi
یک شنبه 16 بهمن 1384, 08:16 صبح
با یک دستور SQL می تونی این کار رو بکنی

Select Name,Family,Count(Name) as CN
From TableName
Group by Name,Family

با این دستور رکوردهای تکراری و تعداد تکرارشون رو میتونی بنویسی

sardar_ahmadi
یک شنبه 16 بهمن 1384, 13:40 عصر
با یک دستور SQL می تونی این کار رو بکنی

Select Name,Family,Count(Name) as CN
From TableName
Group by Name,Family

با این دستور رکوردهای تکراری و تعداد تکرارشون رو میتونی بنویسی

آقای ذوالقدر گفتم با پارادکس کار کردم .

mzjahromi
یک شنبه 16 بهمن 1384, 13:59 عصر
خوب با پارادوکس کار کرده باشی
SQL تو همه DBMS ها کار می کنه( تو بعضیهاش با یه کم تغییرات)
ولی موارد ابتدائیش مثل SQL فوق تو همه شون یکیه

sardar_ahmadi
یک شنبه 16 بهمن 1384, 21:38 عصر
خوب با پارادوکس کار کرده باشی
SQL تو همه DBMS ها کار می کنه( تو بعضیهاش با یه کم تغییرات)
ولی موارد ابتدائیش مثل SQL فوق تو همه شون یکیه

آن تغییرات چیه بیشتر توضیح دهید . احتیاج به راهنمائی بیشتری دارم باید چه پارامترهائی را فعال کنم ؟ تشکر میکنم اگر بیشتر راهنمائی کنید .

mzjahromi
دوشنبه 17 بهمن 1384, 08:46 صبح
شما کاری به اون تغییرات نداشته باش SQL استاندارد کار کن اونا یه کم توابع و چیزای اضافیه. من دقیقا نمی دونم مال پارادوکس کدوما هستن ولی از SQL استاندارد استفاده کنه اکثر نیاز هات براورده میشه درضمن اگر هم خواستی DBMS رو عوض کنی مشکل نداری

Naficy
دوشنبه 17 بهمن 1384, 11:38 صبح
برای استفاده از کد آقای ذوالقدر، کافیه به جای TTable از TQuery استفاده کنید.

sardar_ahmadi
چهارشنبه 19 بهمن 1384, 09:41 صبح
شما کاری به اون تغییرات نداشته باش SQL استاندارد کار کن اونا یه کم توابع و چیزای اضافیه. من دقیقا نمی دونم مال پارادوکس کدوما هستن ولی از SQL استاندارد استفاده کنه اکثر نیاز هات براورده میشه درضمن اگر هم خواستی DBMS رو عوض کنی مشکل نداری

آقای ذوالقدر ایمیل فرستادم جواب ندادید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در تبدیل جداول از پارادکس به SQL مشکل دارم راهنمائی کنید . فراوان تشکر

mzjahromi
شنبه 22 بهمن 1384, 15:36 عصر
آقای ذوالقدر ایمیل فرستادم جواب ندادید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به کدوم ایمیل؟

در تبدیل جداول از پارادکس به SQL مشکل دارم راهنمائی کنید . فراوان تشکرروی دیتا بیست راست کلیک می کنی. AllTask->Import Data

sardar_ahmadi
شنبه 22 بهمن 1384, 22:35 عصر
به کدوم ایمیل؟
روی دیتا بیست راست کلیک می کنی. AllTask->Import Data

ببینید من قبلا با پارادکس اینطوری کار میکردم که :
یک دیتا ماژول ایجاد میکردم و جداول و دیتا سورسها را ددر داخل آن قرار میدادم و حالا که میخواهم
با پیشنهاد شماها با SQL کار کنم برای تبدیل جداول به SQL مشکل دارم که آقای ذوالقدر فرمودند
که رو دیتا بیس کلیک سمت راست را بزنم و Import را انتخاب کنم ولی موفق نشدم .این یکی
دیگر اینکه اگر بخواهم از اول SQL را شروع کنم چه باید بکنم . اگر امکان دارد قدم به قدم توضیح بفرمائید قبلا از آقای ذوالقدر و سایر همکاران کمال تشکر را دارم .

mzjahromi
یک شنبه 23 بهمن 1384, 08:33 صبح
من فکر می کنم شما منظور من و سایر دوستان رو خوب متوجه نشدید.
1- اونجائی که من گفتم از SQL استفاده کنید منظورم SQLServer نبود. ببینید کلیه بانکهای اطلاعاتی یک زبان استاندارد با نام SQL دارن(حتی پارادوکس) که برای جستجو میشه از اون استفاده کرد و قدرت زیادی داره.
2- اگر می خواهید بانکتون رو به SQL Server تبدیل کنید . اول SQL Server رو نصب کنید. بعد برید توی EnterPrise Manager و یک دیتا بیس خالی ایجاد کنید. بعد روی اون راست کلیک کنید و از گزینه AllTask گزینه Import Data رو انتخاب کنید

mzjahromi
یک شنبه 23 بهمن 1384, 08:34 صبح
یک دیتا ماژول ایجاد میکردم و جداول و دیتا سورسها را ددر داخل آن قرار میدادم و حالا که میخواهم
سمت دلفی زیاد فرقی نمی کنه همون کارهائی که قبلا انجام می دادید الان هم انجام بدید.