PDA

View Full Version : پاک کردن تاپیک ها

irpersian20
سه شنبه 03 بهمن 1391, 18:02 عصر
سلام
چند وقتی هست ما تاپیک میزاریم بخش سی شارپ هر سری به یک دلیل پاک میشه
خوب اگر تیتر تاپیک مشکل داره یک تذکر بدهید یا به ما بگن اصلاح کن تیتر رو یا خودشان زحمت بکشند.
نه تاپیک حذف میشه
یا یک تاپیک زدیم 9 تا پست رقته جلو از بیخ پاک میشه
:عصبانی: :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:

MohammadGh2011
سه شنبه 03 بهمن 1391, 20:07 عصر
سلام عليکم خدمت تمامي دوستان عزيز
تغيير عنوان يا تيتر تاپيک که کاري نداره براي اين مديران زحمت کش.
کافيه کنار عنوان تاپيک دوتا کليک کنند تا امکان تغيير عنوان بهش بده.
به نظر من هم اگه تاپيک عنوانش مشکل داره نبايد حذفش کنند اين مديران،کاربر مياد نيم ساعت وقت ميزاره سوالش رو به نحوي مطرح کنه که اساتيد منظور رو بفهمند بعد حالا عنوانش رو يه چيزي ميزاره که نامناسبه حالا به قول شما مديران زحمت کش ميان از بيخ اينو حذف ميکنند.
بازم قبول دارم که براي اولين بار و دومين بار حذف کنند تا کاربر بره و قوانين رو بخونه.

موفق باشيد

maktoom
سه شنبه 03 بهمن 1391, 21:12 عصر
سلام

یا یک تاپیک زدیم 9 تا پست رقته جلو از بیخ پاک میشه
به نظرم اینکار، به هر دلیل و توجیهی که باشه، یک رفتار نامناسبه. که از سوی بسیاری از مردم طرد شدست.
و البته باعث دلسرد شدن دوستانی میشه که در تاپیکهایی با عنوان نامناسب پست میذارن.
ممکنه مدیران دقیقا بخاطر همین موضوع اقدام به حذف بدون تامل این تاپیک گرفتند.
برای اینکه کسی جرات نکنه توی تاپیکهایی با عنوان نامناسب پست بذاره. به نوعی میخوان به کاربران رفتاری رو آموزش بدن.
من فکر می کنم روزی با خود این دوستان همینطور رفتار شده و حالا این دوستان اینطور رفتار کردن رو یه هنجار می دونن.
و دلیل واضح اینه که: وقت ندارن به ایجاد کنندگان خیل بسیار این تاپیکها دونه دونه بگن اسم تاپیکتون رو عوض کنید.
بهتره امروز شما، مدیران محترم این سایت، یک رفتار جدید رو پایه گذاری کنید. تا آیندگان این سایت که ممکنه همین دوست معترض باشن... رفتار دیگه ای رو انتخاب کنند. غیر از این سبک مدیریتی رو.
و در نهایت اعلام می کنم: من نمی دونم شاید شما به ایشون یادآوری کرده باشید و ایشون نادیده گرفته باشن. من از این موضوع بی اطلاع هستم.
و در غیر اینصورت رفتار شما توجیه حرفه ای نداره، دوستان خیلی حرفه ای من. مدیران سایت برنامه نویس.
موفق باشید./

mehdi.mousavi
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 06:27 صبح
سلام چند وقتی هست ما تاپیک میزاریم بخش سی شارپ هر سری به یک دلیل پاک میشه خوب اگر تیتر تاپیک مشکل داره یک تذکر بدهید یا به ما بگن اصلاح کن تیتر رو یا خودشان زحمت بکشند. نه تاپیک حذف میشه یا یک تاپیک زدیم 9 تا پست رقته جلو از بیخ پاک میشه :عصبانی: :عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:

سلام.
احتمالا منظور شما تاپیکی با عنوان "راهنمایی حل مساله در بردارها" هستش؟ 9 پست زده شده؟ از این 9 تا، 6 تاش پست خودتون بوده! اینکه منظور استاد شما از "بردار" در فلان مساله چی بوده رو باید از استادتون جویا بشید؛ یا اینکه تفاوت فلان پرسش دانشجویی با پرسش
دیگه در چی هستش بازهم به انجمن C# ارتباطی پیدا نمیکنه. این مدل سوالات رو بهتره از استاد یا از دوستان همکلاسی خودتون بپرسید، قرار نیست ما اینجا بر اساس ادبیات فارسی با حدس و گمان به این نتیجه برسیم که استاد شما منظورش از فلان کلمه در فلان پرسش، چه بوده. این مساله و تاپیک به کنار، من سوالات دیگه شما رو هم نگاه کردم. عناوینش رو بخونید:

درخواست کمک در دو سوال
جوین کردن
Command Line Argument
FFD
اشکال فنی
ساختمان داده
مشکل با توربو
درخواست یک کتاب
مشکل اجرا نشدن برنامه ها
سوال در مورد تابع

(البته آخری رو بچه ها تغییر دادن و عنوان مناسبی براش انتخاب کردن). اما در کل، نشون میده شما اصلا به انتخاب صحیح عنوان سوال اهمیتی نمیدید. بهتون بر نخوره، نه من، نه دیگران وقتمون رو از سر راه پیدا نکرده ایم که بشینیم عناوین انتخابی شما رو تصحیح کنیم و ... من قبلا در این مورد بارها به کرات توضیح داده ام... اینجا روزی N نفر سوال در مورد توابع دارن. آیا این مساله چنین حقی رو برای افراد ایجاد میکنه که همگی عنوان تاپیکشون رو "سوال در مورد تابع" بذارن؟ یا روزی 20 نفر SELECT Statement هایی می نویسن که مشکلشون Join کردن دو یا چند جدول با همدیگه هستش. آیا این مساله باعث میشه تا عنوان رو "جوین کردن" بذارن؟ یا اکثر بچه هایی که پست ارسال می کنن، مشکل فنی دارن، آیا چنین حقی برای اونها ایجاد میشه که پرسش خودشون رو تحت عنوان "اشکال فنی" مطرح کنن؟

در هر حال، عناوینی رو که نام بردم لطفا خودتون تغییر بدید بگونه ای که حتی الامکان دربرگیرنده محتوای پرسش شما باشه تا دوستان بدون خوندن جزییات پست، از محتوای اون مطلع باشن...

ممنون و موفق باشید.

maktoom
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 10:12 صبح
توضیحات باحوصله و خوبی بود.
متشکرم از وقتی که بابت پاسخ دادن بدون تنش دادید.
بهتر نیست یه deadline داشته باشید برای تاپیک، تا اگه عنوان تصحیح نشد خود به خود پاک بشه؟
این dead line (که می تونه در کنار نام تاپیک درج بشه)دقیقا باعث میشه که علاوه بر اینکه هدف شما تامین بشه، کاربر هم هرچه زود تر سعی کنه تا نام تاپیکش رو تغییر بده.

SlowCode
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 17:20 عصر
توضیحات باحوصله و خوبی بود.
متشکرم از وقتی که بابت پاسخ دادن بدون تنش دادید.
بهتر نیست یه deadline داشته باشید برای تاپیک، تا اگه عنوان تصحیح نشد خود به خود پاک بشه؟
این dead line (که می تونه در کنار نام تاپیک درج بشه)دقیقا باعث میشه که علاوه بر اینکه هدف شما تامین بشه، کاربر هم هرچه زود تر سعی کنه تا نام تاپیکش رو تغییر بده.
سلام
پیشنهاد خوبیه ولی هیچ وقت اجراش نمیکنن!
بازها دیدم که دوستان اومدن و پیشنهادی دادن، مثلا واسه جستجو یا ... ولی هیچ اتفاقی نیافتاده.
این پیشنهاد شما هم میره پیش اونا.
به نظرم اینجا یه ابزاریه واسه بعضی ها که فقط منافع خودشون رو در نظر میگیرن نه آسایش کاربران رو. پس بهتره ما هم خودمون رو خسته نکنیم. ما به همون سوالهای کاربران جواب میدیم، حالا اون بعضی ها اگه خواستن توی سایت یه تغییراتی بدن خواستن ندن. چون به حال ما فرقی نداره و فقط واسه کاربران جدید هست.

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 07:06 صبح
سلام.
به جز صحبتهای دوست عزیزم آقای موسوی که کاملا درست بود ، بنده هم بارها تاپیکهایی با همین عنوان رو حذف کردم و معمولا سعی میکنم با اخطار یا به صورت خصوصی یک تذکر کوچک بدم.
متاسفانه خیلی از دوستان به جای اینکه خودشون رعایت کنند سعی میکنند بیان رفتار دیگران رو به چالش بکشند که زیاد حرکت قشنگی نیست.
یک سری از رفتارها باید اصلاح بشه.
تو اکثر تاپیکها گفتم بازم میگم.
ما نباید در تاپیکهایی که خلاف قوانین هست ، پروژه دانشجویی هست، حل تمرین هست ، عنوان نامناسب هست فعالیت کنیم که کاربر متوجه اشتباهش باشه.
پس بهتره مقداری هم به رفتارهای خودمون نگاه کنیم و یک بازنگری روی رفتارهای خودمون داشته باشیم.

MohammadGh2011
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 09:22 صبح
سلام عليکم

متاسفانه خیلی از دوستان به جای اینکه خودشون رعایت کنند سعی میکنند بیان رفتار دیگران رو به چالش بکشند که زیاد حرکت قشنگی نیست.

شما برادر منظور من رو متوجه نشدين من باشما هم عقيدم ولي براي بار اول و دوم شما ميتونيد عنوان تاپيک رو تغيير بديد ضمن ارسال يک پيام خصوصي به کاربر تا بفهمه و بره قوانين رو بخونه...

موفق باشيد

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 14:58 عصر
الان روزانه من 10-20 تا تاپیک با عنوان نامناسب حذف میکنم که 90 % اونها رو کاربرای جدید تشکیل میدن.
من اگر بخوام کاری که گفتین رو انجام بدم باید زندگی مو تعطیل کنم بشینم به کاربرای جدید قوانین رو یاد بدم.
ولی وقتی پاک میشه خودش متوجه اشتباهش میشه.

MohammadGh2011
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 16:20 عصر
الان روزانه من 10-20 تا تاپیک با عنوان نامناسب حذف میکنم که 90 % اونها رو کاربرای جدید تشکیل میدن.
من اگر بخوام کاری که گفتین رو انجام بدم باید زندگی مو تعطیل کنم بشینم به کاربرای جدید قوانین رو یاد بدم.
ولی وقتی پاک میشه خودش متوجه اشتباهش میشه.
بله درسته...منظور من کاربراي جديد نبودن،متاسفانه من کاربري ديدم که 800 تا پست زده ولي اومده باعنوان شديدا نامناسب تاپيک ايجاد کرده با موضوع درخواست پروژه/کد؛ گويا خودشما هم اقدام به حذفش کرديد.
درسته زحمت کل انجمن روي دوش شماست ولي شما ميتونيد مديران بخش ها رو انتخاب کنيد تا...
هر طور خودتون صلاح ميدونيد...

موفق و پيروز باشيد...

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 21:59 عصر
کاربر جدید که پستش پاک میشه گاها یک تذکر بهش داده میشه.کاربری که 800 تا پست داره که اصلا قابل چشم پوشی نیست چون با علم به اینکه خلاف قوانینه داره اینکارو میکنه. بعضا هم تو تاپیکشون مینویسن که میدونم خلاف کردم ، خوب هنر نیست که ، با اینجور مواقع من شدیدا برخورد میکنم و هیچ چشم پوشی و بخششی هم ندارم.
در مورد انتخاب مدیران هم مقداری تاخیر افتاده ولی انجام خواهد شد.
به جز اینها نمیشه از هیچ مدیر دیگه ای هم انتظار داشت بیاد وقت بذاره که تاپیکی رو اصلاح کنه. چون مدیران اینجا حقوقی دریافت نمیکنند که بخوان تمام وقتشونو اینجا بذارن و تاپیک اصلاح کنند.
الان تالار SQL Server خودش به چند زیر مجموعه تقسیم شده و دارای 600 صفحه است. که من هر از چند گاهی اطلاعات اونو به صفحه های مورد نظر منتقل میکنم و تک تک پستها رو میخونم و پستهای فاقد محتوا و بدون جواب رو حذف میکنم که دوستان در جستجوهاشون به مشکل برنخورن.