PDA

View Full Version : مکشل با بک گراند input

Joyebright
سه شنبه 03 بهمن 1391, 22:37 عصر
دوستان من برای فرمم یه input مه نوعش text هست ساختم حالا اومدم یک بگ گراند ساختم تو ps و اونو crop کردم . حالا مشکل اینجانست که وقتی user کلیک کنه روش می خوام از سمت راست ننویسه و در واقع padding-right داشته باشه اما نمیشه ، دلیل این که می خوام این کارو انجام بدم icon یی که سمت راست text فیلدم هست

Mohsen.
سه شنبه 03 بهمن 1391, 23:08 عصر
شما وقتی کد زیرو بدید مقدار Padding از سمت راست و چپ 5px میشه. فکر نکنم مشکلی باشه.

form input[type=text]{
padding:0px 5px;
}

Joyebright
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 00:21 صبح
شما وقتی کد زیرو بدید مقدار Padding از سمت راست و چپ 5px میشه. فکر نکنم مشکلی باشه.

form input[type=text]{
padding:0px 5px;
}

ممنونم اما این دستوری که شما گفتید هیچ فرقی با اینکه بیام تک تک padding بدم نداره فرم بهم میریزه

2undercover
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:52 عصر
میشه یک عکس بزارین تا بیشتر متوجه بشیم منظور شما چیه...!

Joyebright
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 20:40 عصر
دوسته عزیز نیاز به عکس نیست ، ببینیند من یه فرم به این صورت دارم

<form method="post" action="">

<input type="text" name="name" id="name
<br/>
<input type="text" name="email" id="email" />
<br/>
<input type="text" name="mes" id="mes" />
<br/>
<input type="button" onclick="" id="send" />
</form>
حالا واسه هر id یک بکگراند گذاشتم ،همانطور که می دونید .وقتی شما روی یه فیلد text کلیک می کنید می تونید از سمت راست فیلد شروع به نوشتن مقدارتون کنید حالا گوشه ی سمت راست این بگ گراند (فرض نام و نام خانوادگی) من اومدم یه آیکون با PS گذاشتم که میاد اول text فیلدم و وقتی روش کلیک می کنی نوشته کاربر میاد روی همون آیکون یا شکل بنابراین بی ریخت میشه، حالا سوالم اینه که چطور میشه این نشانگر متنو به کمی جلو تر (سمت چپتر) ببرم تا ظاهرش بهم نریزه.لازمه که بگم با padding نمیشه چون خود background و میاد padding میکنه.
ممنونم

2undercover
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 21:01 عصر
می تونید از text-indent استفاده کنید به این صورت:
input[type="text"
{
text-indent: 5px;
//متن درون فیلد 5 پیکسل فرورفتگی پیدا می کند!
}]

Joyebright
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 22:27 عصر
ممنونم مشکلم حل شد