ورود

View Full Version : هاست و دامنه رو از کدوم سایت بخرم؟

shedayat
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 11:01 صبح
سلام دوستان.
من می خوام برای وب سایت خودم یه هاست و دامنه بخرم. ولی همونطور که خودتون می دونید سایت های زیادی برا این کار وجود داره ولی من چون اولین باره که دارم این کار رو انجام می دم برا همین از تجربه ی کافی برخوردار نیستم.
توی خرید یک هاست به غیر از تعداد بازدید سایت و ترافیک سایت دیگه باید به چه چیزی دقت کرد؟
در ضمن از سی ام اس جوملا و وردپرس تو سایتم استفاده کردم آیا در انتخاب هاست مناسب نوع سی ام اس هم مهمه؟
با تشکر از دوستان.

amirbahador1
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 11:17 صبح
من قبلا از میهن وب هاسب داشتم کارشون خوب بود

ولی الان از میهن وب هاست هم ارزون هم پشتیبانی عالی دوستان دیگه ای که فکر کنم ایران وب هاست باشه هاست گرفتن میگن خوبه .

shedayat
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:51 عصر
با تشکر از دوست عزیز.
این هاست هایی که معرفی کردید با سی ام اس جوملا و ورد پرس سازگاری دارند؟ آخه من تو بعضی از سایت هایی که هاست می دن دیدم که زده هاست مخصوص جوملا...

دوستان دیگر پیشنهادی ندارند؟

M.T.P
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 12:11 عصر
یک سالی هست که وب سایتم رو هاست ایران هست ، پشتیبانی و آن تایم عالیه.

antegral
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 12:24 عصر
من تا الآن نزدیک به 10 تا هاست از نگاه روشن پارس خریدم و راضی کننده بوده
به نظر من هاست رو از نگاه روشن پارس و دامین را اگه .ir می خواهید مستقیما از nic.ir و اگه چیز دیگه ای میخواهید از yourname.ir بگیرید
اینجوری مدیریت دامین هاتون با خودتون هست و هزینه کمتری هم میخواد پرداخت کنید

mokha21
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 12:25 عصر
اگه بازدیدت کمه از میهن وب هاست استفاده کن. میهن وب هاست برای سایت های پربازدید به درد نمیخوره و درضمن پشتیبانیش ضعیفه (تجربه کردم).

هاست ایران هم که دوستمون گفت ، خوبه من که ازشون راضیم.

shedayat
شنبه 07 بهمن 1391, 10:38 صبح
با تشکر از دوستانی که تو این بحث شرکت کردند.
فقط کسی جواب نداد که آیا به فرض استفاده از سی ام اس جوملا/وردپرس نیازمند هاست به خصوصی هست یا همه ی هاست ها از این سی ام اس ها به طور کامل پشتیبانی می کنند؟
این سوال رو به این خاطر می پرسم که تو بعضی از مراکز فروش هاست می گن که همراه با پشتبانی کامل از جوملا. (یعنی فقط جنبه تبلیغی داره؟)
با تشکر.

shedayat
شنبه 07 بهمن 1391, 10:40 صبح
در مورد خرید دامنه هم که دوستمون فرمودند که جداگانه تهیه بکنم، با توجه به اینکه دامنه ir می خوام بخرم آیا بهتر نیست که از سایت هایی سرویس دهنده هایی استفاده کنم که دامنه رایگان می دن؟

Pouyan2010
شنبه 07 بهمن 1391, 10:51 صبح
با سلام خدمت مسئولین تالار

من یک وب اپلیکیشن بسیار بزرگ نوشتم که با PHP و HTML5 و .... هستش، بعد انتقال از PHP به HTML و کلا اینترفیسم همش با Ajax و این کار هم زیاد استفاده میشه، یعنی برای هر کاری من درخواست Ajax دارم، حالا دنبال یک سرور و هاست قوی در ایران هستم، بنظرتون کدوم هاست و خدمات در ایران خوب جواب میده و کار من رو جوابگو هست، ممنون میشم جواب بدید و از نظرات شما استفاده کنم، چون واقعا نمی دونم کدوم شرکت ها خدمات خوب ارائه می دهند و همچنین کدوم سرور از پس این همه Ajax بر میاد که سرعتم پایین نباشه. ممنون

mokha21
شنبه 07 بهمن 1391, 11:58 صبح
اگه نگران افت سرعتی میتونی سرور اختصاصی بگیری.

Pouyan2010
شنبه 07 بهمن 1391, 12:02 عصر
اگه نگران افت سرعتی میتونی سرور اختصاصی بگیری.

نگران که هستم اما پول سرور رو ندارم، من دنبال یکی هاست و دامین خوب می گردم، نمی دونم کدوم از همه توو ایران داره کار می کنه؟ تازه جواب کارم رو هم بده

mokha21
شنبه 07 بهمن 1391, 12:02 عصر
دوست عزیز اگه دامنه ir میخوای از سایت ایرنیک (https://www.nic.ir/) خریداری کن.

اگه کیفیت براتون مهمه سایتهایی که دامنه های رایگان میدن رو بیخال شین.

اغلب هاستها از جوملا و وردپرس پشتیبانی می کنند. میتونی قبل از خرید هم از شون بپرسی.

mokha21
شنبه 07 بهمن 1391, 12:05 عصر
نگران که هستم اما پول سرور رو ندارم، من دنبال یکی هاست و دامین خوب می گردم، نمی دونم کدوم از همه توو ایران داره کار می کنه؟ تازه جواب کارم رو هم بده

من خودم بعد از چندین بار تغییر هاست و .. الان از سرویس هاست ایران (http://www.hostiran.net/) استفاده میکنم که کاملا راضیم

Pouyan2010
شنبه 07 بهمن 1391, 15:27 عصر
بنظرتون این هاست ها و سرور ها جواب کار من رو میدند، من بار ارسال و دریافت Ajax زیاد دارم نباید کند بشه، و در ضمن هم می خوام آون را به چند sub domain بشکنم، ایا این رو خدمات می دهند؟ مرسی

رضا قربانی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 01:13 صبح
به نظر من طلاهاست بهترین انتخابه (امنیت ، پشتیبانی ، سرعت ، قیمت خوب)
(http://www.talahost.com/?rf=1002)

shedayat
یک شنبه 08 بهمن 1391, 06:21 صبح
تا اینجایی که دوستان سایت های مختلفی رو معرفی کردن ارزونتر از همشون http://parsdev.ir/ بود. که تفاوت قیمت چشمگیری نسبت با بقیه داره.
از اونجا که هیچ ارزونی ای بدون علت آدم یه کم مشکوک می شه.
نظر شما چیه؟

حمید محمودی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 19:25 عصر
تو بعضی از سایت هایی که هاست می دن دیدم که زده هاست مخصوص جوملا
اونها هاست هایی هستن با سی ام اس از پیش نصب شده؛

هیچ ارزونی ای بدون علت آدم یه کم مشکوک می شه.
نظر شما چیه؟
علت، میتونه یا عدم پشتیبانی صحیح و قابل اعتماد باشه؛ یا اینکه کلاه برداری؛ البته من منظورم به شرکتی که ذکر شد نبود و در مجموع دارم عرض میکنم.
دیدم، نمونه هایی رو که حتی برای بعضی دوستان داده ها از هاست شده بود, و جوابگو نبودن! یا مثلا سرور هر از چندگاهی دان میشد و پشتیبانی جالبی نداشتن برخی شرکت ها و ....

از شرکت های معتبر سرویس بگیرید به طبع پول بیشتری هم میدید، اما خیالتون از بابت پشتیبانی و مسائل دیگه راحته!