ورود

View Full Version : آپلود یک cms مثل DotNetNuke

elham1611
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 11:54 صبح
این DotNetNuke رو از سایت mydnn.ir گرفتم اما تا به حال با هیچ cms کار نکردم
این دانولد خودش یک سایت آماده هست که میشه تغییرش داد یعنی باید همش رو آپلود کنم تو سرور بعد از اونجا تغییرات رو بدم؟

tamafi6
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 12:18 عصر
معمولاcmsهابه دوروش كارميكنن مثل جوملاكه بعدازاپلودبايدنصب كني روي سروربعضي هاهم كه معمولاكوچك هستن رابراشون بايدبانك داده تعريف كني

elham1611
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 12:26 عصر
خب اینجوری که نمیشه.یعنی بخوایم هر تغییر کوچیکی تو سایت بدیم باید وارد سرور شد؟

tamafi6
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 12:56 عصر
بااين cmsكه بالاگذاشتيدمن كارنكردم cmsهاچندين نوع دارن مثال براي ساخت انجمن ياسايت هاي شخصي الان اين انجمن اگرپايين فروم رانگاه بياندازي ازنرم ابزاري به نام ويبولتن كمك گرفته اين نرم ابزاررانصب ميكنن روسروركه كارهاراراحت ترميكنه البته نرم ابزارهاي ديگري هم هست كه شماتقريبابه فضاوامكانات بيشتري نيازمنديدولي اگربراي ساخت سايت مثل سرويسهاي وبلاگ دهي بخواهيدفقط كافيه فايل هارااپلودكني روسروربعدتوصفحه اصلي ادرس يه صفحه ميادكه مثل نصب نرم ابزارمرحله به مرحله راهنماييت ميكنه دراخرهم حذفش ميكنن اين cmsهادوتارابط دارن صفحه اي كه به كاربرنمايش داده ميشه وصفحه اي كه براي شماهست ياادمين كه امكانات وتنظيمات سايت رادراختيارشماقرارميده

reza_edu
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:05 عصر
خب اینجوری که نمیشه.یعنی بخوایم هر تغییر کوچیکی تو سایت بدیم باید وارد سرور شد؟
آره باید وارد شی اما اول بگو چه نوع تغییری بعد تا بهت بگم .من خودم آپلود میکنم بعد نتیجش رو میارم رو لوکال خوب الان من یه سایت مثل اصلیه تو لوکالم دارم . حالا هر تغییری بدم رو لوکال تست کیکنم ببینم چه شکلی میشه و اگر خوب بود فقط همون قسمت رو میرم رو هاست اصلی پیاده سازی میکنم . البته روش های بهتر هم هست ولی من اینجوری حال کردم.

elham1611
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:10 عصر
ممنون. من تا بحال cms ندیده بودم :لبخند:
یعنی یا ویژوال استدیو میساختم و بعد آپلود میکردم تو سرور
اما مثل اینکه توی cms باید اول فایلهای ساخته شده رو آپلود کرد و بعد شروع به تغییرات کرد؟ درسته؟

tamafi6
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:16 عصر
معمولابخاطرتنظيمات وتست ابتداروي لوكال هاست نصب ميشه بعداپلودميكنن روي سرور

tamafi6
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:26 عصر
Cmsهاي اماده معمولاراهنمادارن من ‏پيشنهادميكنم اگربراي ساخت انجمن ميخواهيدازنرم ابزاربالااستفاده كنيداگربراي سايت شخصي ميخواهيدازوردپرس استفاده كنيدهم راهنماداره هم فارسي هست وهم حجمش كمه

elham1611
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 14:54 عصر
یک سایت داینامیک میخواستم . کارش جستجو در بانک اطلاعاتی هستش.انجمن نمیخوام

tamafi6
چهارشنبه 04 بهمن 1391, 15:06 عصر
یک سایت داینامیک میخواستم . کارش جستجو در بانک اطلاعاتی هستش.انجمن نمیخوام
ازوردپرس استفاده كنيدولي براي پوسته بايدبرنامه نويسي كنيدوتغيرات بديد