pedram.11
پنج شنبه 05 بهمن 1391, 10:21 صبح
سلام ببخشد من همچین سوالیو در ادامه ی پستی (http://barnamenevis.org/showthread.php?271382-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-ResourceDictionary-%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D9%90%DA%98%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DB%8C%DA%A9-Solution) مشابه همین پست مطرح کردم اما تاحالا اساتید راهنمایی نکردند، سوال بنده این بود:
من یه پروژه از نوع کلاس ساختم و تمام استایل های کنترلهارو توی اون نوشتم، حالا میخوام از این استایل ها توی پروژه های دیگه برای کنترل هایی مثل UserControl یا Windowاستفاده کنم، من این کد رو برای فرم قرار دادم:
<Window.Resources>
<ResourceDictionary>
<ResourceDictionary.MergedDictionaries>
<ResourceDictionary Source="/Themes;component/Theme.xaml" />
</ResourceDictionary.MergedDictionaries>
</ResourceDictionary>
</Window.Resources>
برنامه به خوبی اجرا میشه اما وقتی که میخوام از کنترل Button این پنجره رو نمایش بدم ارور میده:
Set property 'System.Windows.ResourceDictionary.Source' threw an exception.' Line number '8' and line position '18'.
Window و UserControl بنده هم توی dll هست؛ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
من یه پروژه از نوع کلاس ساختم و تمام استایل های کنترلهارو توی اون نوشتم، حالا میخوام از این استایل ها توی پروژه های دیگه برای کنترل هایی مثل UserControl یا Windowاستفاده کنم، من این کد رو برای فرم قرار دادم:
<Window.Resources>
<ResourceDictionary>
<ResourceDictionary.MergedDictionaries>
<ResourceDictionary Source="/Themes;component/Theme.xaml" />
</ResourceDictionary.MergedDictionaries>
</ResourceDictionary>
</Window.Resources>
برنامه به خوبی اجرا میشه اما وقتی که میخوام از کنترل Button این پنجره رو نمایش بدم ارور میده:
Set property 'System.Windows.ResourceDictionary.Source' threw an exception.' Line number '8' and line position '18'.
Window و UserControl بنده هم توی dll هست؛ دوستان اگه راهنمایی کنید ممنون میشم