mostafa_tak2000
جمعه 06 بهمن 1391, 11:12 صبح
باسلام
من یک فرم نمایش خبر با gridview در صفحه اصلی سایت default.aspx ساختم و در آن یک linkbutton قراردادم که تیتر اصلی خبر را نمایش می دهد. در سورس کد همین دکمه این کدرا نوشتم
("OnClientClick ='<%# getanndetailshowurl(Eval("id
که وقتی کاربر روی لینک باتون کلیک کرد ID خبر را به فانکشن getanndetailshowurl ارسال کند
کدهای داخل فانکشن getanndetailshowurl به شرح ذیل است
Protected Function getanndetailshowurl(ByVal annid As Object) As String
"؟ Dim url As String = "~/view/show_detail_ann.aspx
url += "ID=" + annid.ToString
Response.Redirect(url
End Function
مشکل بند ه اینجاست که وقتی صفحه اصلی سایت یعنی default را اجرا میکنم بدون اینکه صفحه اصلی سایت نمایش داده بشود مستقیما به صفحه نمایش جزئیات خبر می رود یعنی همان url و جزئیات اولین خبر را از اخبار Gridview نمایش می دهد . چیزی که من متوجه شدم این است که وقتی صفحه اصلی سایت می خواد لود بشه مقداری به فانکشن ارسال میشه و url فانکشن اجرا میشه.
با تشکر دوستان
من یک فرم نمایش خبر با gridview در صفحه اصلی سایت default.aspx ساختم و در آن یک linkbutton قراردادم که تیتر اصلی خبر را نمایش می دهد. در سورس کد همین دکمه این کدرا نوشتم
("OnClientClick ='<%# getanndetailshowurl(Eval("id
که وقتی کاربر روی لینک باتون کلیک کرد ID خبر را به فانکشن getanndetailshowurl ارسال کند
کدهای داخل فانکشن getanndetailshowurl به شرح ذیل است
Protected Function getanndetailshowurl(ByVal annid As Object) As String
"؟ Dim url As String = "~/view/show_detail_ann.aspx
url += "ID=" + annid.ToString
Response.Redirect(url
End Function
مشکل بند ه اینجاست که وقتی صفحه اصلی سایت یعنی default را اجرا میکنم بدون اینکه صفحه اصلی سایت نمایش داده بشود مستقیما به صفحه نمایش جزئیات خبر می رود یعنی همان url و جزئیات اولین خبر را از اخبار Gridview نمایش می دهد . چیزی که من متوجه شدم این است که وقتی صفحه اصلی سایت می خواد لود بشه مقداری به فانکشن ارسال میشه و url فانکشن اجرا میشه.
با تشکر دوستان