ورود

View Full Version : سوال: امکانات Qt برای تولید و امضای پلاگین

FastCode
شنبه 07 بهمن 1391, 00:50 صبح
سلام.
نیاز به روشی دارم که در یک طراحی ماژولار, پلاگین های یک برنامه بتونن خودشون رو Authenticate کنن.
خود Qt چیزی برای این کار داره؟
اگر نه, چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟

ممنون و امیدوارم تکراری نباشه

rubiks.kde
شنبه 07 بهمن 1391, 02:27 صبح
سلام دوست عزیز نمیدونم دقیقا منظورت رو متوجه شدم یا نه ولی اگه منظورت اینه که شما با قرار دادن پلاگین در یک مسیر خاص و دادن اینترفیس کلاس به موتور لود کننده های پلاگین برنامه تشخیص داده بشه که پلاگین مربوط به برنامه هست یا نه و خود به خود استفاده بشه ، بله چنین امکانی هست که لود و اضافه کردن پلاگین به برنامه به صورت داینامیک و بدون تغییر کد در هر بار نوشتن یک پلاگین جدید اتفاق بیوفته.
حالا اگه منظورت چیز دیگس بی زحمت یکم بیشتر توضیح بده البته برای کار با پلاگین و نوشتن پلاگین برای برنامه خود کیوت کتابخونه هایی داره که خیلی مفیدن (توی خیلی مواقع که استفاده کردم واقعا لذت بردم)

برای اطلاع بیشتر در مورد کار با پلاگین لینک های زیر خیلی مفیذن

http://doc.qt.digia.com/4.7/qpluginloader.html

FastCode
شنبه 07 بهمن 1391, 23:01 عصر
سلام دوست عزیز نمیدونم دقیقا منظورت رو متوجه شدم یا نه ولی اگه منظورت اینه که شما با قرار دادن پلاگین در یک مسیر خاص و دادن اینترفیس کلاس به موتور لود کننده های پلاگین برنامه تشخیص داده بشه که پلاگین مربوط به برنامه هست یا نه و خود به خود استفاده بشه ، بله چنین امکانی هست که لود و اضافه کردن پلاگین به برنامه به صورت داینامیک و بدون تغییر کد در هر بار نوشتن یک پلاگین جدید اتفاق بیوفته.
حالا اگه منظورت چیز دیگس بی زحمت یکم بیشتر توضیح بده البته برای کار با پلاگین و نوشتن پلاگین برای برنامه خود کیوت کتابخونه هایی داره که خیلی مفیدن (توی خیلی مواقع که استفاده کردم واقعا لذت بردم)

برای اطلاع بیشتر در مورد کار با پلاگین لینک های زیر خیلی مفیذن

http://doc.qt.digia.com/4.7/qpluginloader.html

مشکل اینه که اگر پلاگینی در مسیر باشه که ناشناخته باشه(مثلاً مربوط به یک برنامه دیگر یا نوشته شده توسط شخص دیگر برای همین API) موقع load میتونه ساختار داخلی برنامه رو به هم بزنه و یا حتی به اطلاعات دسترسی غیر مجاز پیدا کنه.

نمیدونم چطوری بدون این که کنترل رو به پلاگین بدم مطمئن بشم امنیت داره.:متفکر:
اصلاً امکان داره؟