View Full Version : محيط كار با جاوا
(Sheytan)
شنبه 07 بهمن 1391, 09:24 صبح
سلام
من كلي گشتم و به نتيجه بدرد بخوري نرسيدم
محيط ويژوال كار با جاو چي هست؟ مثل سي شارپ كه ويژوال استديور رو داره
من ميخوام با جاوا كار كنم كه هم بتونم وب هم ويندوز اپ هم موبايل (اندرويد) برنامه نويسي كنم
خود اين زبان بهمراه محيط ويژوالش رو از كجا ميتونم دانلود كنم
خوشحال ميشم راهنمايي كنيد
dracula_killer
شنبه 07 بهمن 1391, 10:05 صبح
برای اینکه بتونی برنامه های با gui مناسب در جاوا طراحی کنی باید با کتابخونه ی awt و swing آشنایی داشته باشی
اگر هم دنبال یک محیط کاملا آماده می گردی بهت پیشنهاد می کنم که netbeans رو نصب کنی و یک JForm بسازی
در کل اون چیزی که تو c# می بینی رو نمی تونی اینجا ۱۰۰٪ پیاده سازی کنی اما می تونی با مهارت و دانش بیشتر برنامه های بهتری نسبت c# بسازی(منظورم از نظر gui هست)
به طور کلی چون جاوا یک زبان برنامه نویسی cross-platform هست کافیه برنامه ای که میسازی رو یک خروجی jar ازش بگیری اینجوری هم در مک و هم در ویندوز می تونی ازش استفاده کنی
اگه هم میخوای وب اپ بنویسی که با applet نویسی باید آشنایی پیدا کنی و در پایان هم برای نوشتن برنامه های موبایل آندروید هم باید اول sdkش رو دانلود کنی و بعد با یه ide مناسب کار کنی
من زیاد درباره ی موبایلش اطلاعات ندارم اما بخش های دیگه رو تقریبا همینیه که گفتم
دوستان اگه اطلاعات بیشتری داشته باشن می تونن بهت کمک کنن
(Sheytan)
شنبه 07 بهمن 1391, 11:53 صبح
بهترين منابع براي يادگيري اين زبان چه تو حوزه وب چه ويندوز و چه موبايل چيزي سراغ داريد؟ كتاب پي دي اف باشه بهتره هر چيزي سراغ داريد ممنون ميشم
لطف كردين
dracula_killer
شنبه 07 بهمن 1391, 21:21 عصر
خواهش می کنم
راستشو بخوای من خودم از روی api یاد گرفتم
اگه یه زبان برنامه نویسی بلد هستی(مثل من) میخوای جاوا یاد بگیری از روی api یاد بگیر.خیلی بهتر از هر کتاب دیگه ایه
اما اگه این اولین زبونته بهترین کتاب از نظر من جاوا دایتل هست.الان فکر کنم نسخه ی ۹ش تو اینترنت به طور رایگان موجوده.تو گوگل سرچ کنی می بینی
(Sheytan)
شنبه 07 بهمن 1391, 22:21 عصر
من سي شارپ بلدم اما نه خيلي ولي متاسفانه زبانم ضعيفه
نسخه فارسيش نيست؟ اگه نيست بهترين راه براي اينكه بتونم نسخه انگليسي اين كتاب هارو بخونم چي هست؟
dracula_killer
شنبه 07 بهمن 1391, 22:54 عصر
نسخه ی فارسیش هست البته کتاب کاغذیه و برای فروش.قیمتش هم حدود ۳۰ هزار تومنه(آخرین قیمتی که من دیدم البته!).من خودم کتابش رو گرفتم دستم احساس کردم دیکشنری بلند کردم :دی
خب c# یه زبان شی گراس پس تو هم ارتباط خیلی خوبی می تونی با جاوا برقرار کنی به خاطر پیش زمینه ای که داری
آخه جاوا کاملا بر اساس شی گرایی نوشته شده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.