View Full Version : نکته خیلی مهم درباره انجمن
alielec
شنبه 07 بهمن 1391, 22:45 عصر
سلام لطفا این قضیه رو جدی بگیرید با تشکر از سایت خوبتون :تشویق:
http://alielec.persiangig.com/sshot-6.jpg
FastCode
شنبه 07 بهمن 1391, 23:20 عصر
هر دو موجود هستن
شما ندیدین
RSS هم هست
maktoom
یک شنبه 08 بهمن 1391, 08:02 صبح
سلام
آقا من حساب کاربری خودم رو زیر و رو کردم اینا رو توش پیدا نکردم.
یه قسمت هم هست که واسه من غیر فعاله. قسمت "به یادآوری رخدادهای تالار". شاید اونجا باشه.
مثلا یه روز می بینی به تشکرات اضافه شده. خب می خوای بدونی کدوم پست از پستای قبلیت تشکر خورده. شاید یه کسی واسه اینکه یه پالس بهت بفرسته یه تشکر میده تا برگردی به سوالش جواب بدی.
منظور شما جای دیگه ایه؟ دقیقا کجا این امکان تعبیه شده؟
حمیدرضاصادقیان
یک شنبه 08 بهمن 1391, 10:28 صبح
سلام
درمورد گزینه اول در صفحه اصلی تالار در بالای صفحه سمت راست گزینه نوشته های جدید هست که مورد اول شما رو پوشش میده.
در مورد گزینه دوم در صفحه اصلی سایت بالا سمت چپ گزینه تنظیمات رو بزنید و تاپیکهایی که در آن مشترک شدین رو بهتون نمایش میده.
alielec
یک شنبه 08 بهمن 1391, 19:30 عصر
من این قضیه رو توی بیشتر انجمن ها بعنوان یه نکته دارم میگم
ولی نمیدونم چرا انجمن ها همه موضع میگیرن . شاید بخاطر اینه که بلد نیستند ولی من از این انجمن اصلا انتظار نداشتم چون همه برنامه نویس هستند
ببینید نکته اینجاست که من سایت رزیدنت رو نوشتم که اگه بخواید دقیقا بدونید چطوریه برید و ببینید
در ارسالهای جدید که گفتید سمت راست هست باید گزینه ای داشته باشد که من بتونم بگم تمام این ارسالها را بعنوان خوانده شده علامت گزاری بشه و لیست کاملا خالی حالا سری بعد که میام ارسالهای جدید رو میبینم
الحق و الانصاف این رو دارید اما اگر گزینه ای برای خالی کردن لیست اضافه بشه خیلی خوب میشه
در پاسخ های جدید به ارسالهای شما علاوه بر گزینه بالا گزینه بالا موجود میباشد همچنین معنی اون اینه که در ارسالهایی که من یک پاسخ دادم و یا موضوع رو ایجاد کردم اگر ارسال جدیدی بیاید برای من نشان داده میشود
در کل چه این قضیه درست بشه چه نشه خیلی ممنون از انجمنتون و اینم میدونم که این کار سختی هست و شاید نشه با تشکر
maktoom
یک شنبه 08 بهمن 1391, 19:36 عصر
درمورد گزینه اول در صفحه اصلی تالار در بالای صفحه سمت راست گزینه نوشته های جدید هست که مورد اول شما رو پوشش میده.
در مورد گزینه دوم در صفحه اصلی سایت بالا سمت چپ گزینه تنظیمات رو بزنید و تاپیکهایی که در آن مشترک شدین رو بهتون نمایش میده.
اینا همونایی بود که پرسیده بودن؟
یعنی توی هر تاپیکی پست میدم باید مشترک بشم؟ چکاریه؟!
alielec
یک شنبه 08 بهمن 1391, 21:55 عصر
نه عزیزم مشترک نمیشی اون که شما میگی قسمت لیست مورد علاقه هاست که همون سایتهایی توی عکس هم دارن
موقعی که میری توی قسمت پاسخ های جدید به ارسالهای شما
با یه نگاه میبینی که پستهایی که توش حرف زدی کسی چیزی گفته یا نه اگه هم نخواستی یه دکمه داره میزنی همش پاک میشه
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 09 بهمن 1391, 09:02 صبح
در قسمت بالای سایت در منوی عملیات ، گزینه همه قسمت ها به عنوان خوانده شده علامت گذاری شوند موجود است که لیست موجود رو خالی میکنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.