ورود

View Full Version : فراموشی پسورد یاهو

رضا قربانی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 01:18 صبح
سلام و خسته نباشید
چند وقتیه به دلیل یک سری از مشکلات پسورد یاهو خودم که خیلی هم قدیمی بوده فراموش کردم :

موقع ثبت نام هم هیچی یادم نمیاد . تنها امیدی که هست آی دی چند تا از دوستان رو هنوز به خاطر دارم.
حالا تاپیک رو ایجاد کردم تا اگر دوستان اطلاعاتی در این باره دارند که به کجا برم و چی بگم در اختیار من بذارم تا من این مشکل بزرگ رو برطرف کنم.
قبلا یکبار این کارو انجام دادم و جواب گرفتم اما الآن فراموشش کردم.

با تشکر

حمید محمودی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 09:00 صبح
موقع ثبت نام هم هیچی یادم نمیادایمیل دوم، یعنی همون ایمیلی که برای بازیابی و/یا ریست اطلاعات اکانت استفاده میشد رو اگر وارد کردید، میتونید از اون قسمت استفاده کنید؛ به هر حال باید از یک روشی بفهمند که شما همون صاحب اکانت هستی؛ و الا چه فرقی هست بین شما و من و هر شخص دیگه ای که ادعا میتونه بکنه اون اکانت معلق خودشه؟!

البته شما میتونی از Yahoo Customer Care (http://io.help.yahoo.com/contact/index?locale=en_US&y=PROD_MAIL_ML&page=contact) ، از خود کارمندای شرکت یاهو بپرسی که چه کاری باید انجام بدید؛کمتر از 24 ساعت جوابتون رو میدند.

موفق باشید.

رضا قربانی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 16:53 عصر
آخه من یه چیزایی قبلا شنیدم که می گفتن نام چند تا از ادد لیستها رو بفرست به یه آدرس ایمیلی از یاهو پسورد رو بهت میدن.

حمید محمودی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 18:02 عصر
من یه چیزایی قبلا شنیدم که می گفتن نام چند تا از ادد لیستها رو بفرست به یه آدرس ایمیلی از یاهو پسورد رو بهت میدن.
بعید به نظر میرسه؛ چون امنیت این کار بسیار پایینه؛ البته از وقتی خانوم Marissa Mayer اومده همه چیز امکان پذیره :بامزه:
در هر حال بهتره از خودشون بپرسید؛ اگه راه حلی پیدا کردید بگید ما و بقیه دوستان هم در جریان باشیم ;)

رضا قربانی
دوشنبه 16 بهمن 1391, 11:29 صبح
کسی نیست کمکمون کنه ؟ :ناراحت:

FastCode
دوشنبه 16 بهمن 1391, 18:22 عصر
اگر گوشی اندروید یا اپل داشته باشی میشه از اعماقش درش اورد
اگر توی فایل AutoCompletion ه مرورگرهاتون رو هم بگردید ممکنه یه چیزهایی پیدا کنید.
اگر کوکی دارید ممکنه به دردتون بخوره.ارشون کپی بگیرید و بیشتر بگردید