ورود

View Full Version : سوال: لیستی از برنامه های باز

m2011kh
یک شنبه 08 بهمن 1391, 17:51 عصر
سلام دوستان.
میخواستم اول تو گوگل سرچ کنم ولی نمیدونم چرا هر چقدر سعی کردم نشد و گوگل وسط کار استوپ میشه.
ولی حالا سوالم:

میخواسم وقتی هر برنامه ای باز میشه من اسم اون برنامه رو بدست بیارم.
تو برنامه ام میخوام میخوام گزارشی تهیه کنم که مثلا فلان برنامه فلان ساعت با شده و فلان ساعت بسته شده.
ممنون میشم از راهنمایی هاتون.
MMD

Mr'Jamshidy
یک شنبه 08 بهمن 1391, 18:06 عصر
نمونه که تو سایت زیاده اما واسه گوگل مثل اینکه باز این کوسه ها غذا پیدا نرکدن پریدن سر این کابل ها و از قضا کابل مربوط به HTTPS رو ایندفه گاز گرفتن

هر سایت HTTPS رو که شما باز کنی فعلا همین مشکل رو داری

حالا نمیدونم این کوسه هه فقط کابل شاتل رو گاز گرفته یا کابل همه آی.اس.پی ها رو

ای بابا این اینترنت ما کی میخواد ماهواره ای بشه تا کوسه ها بیخیال کابلای ما بشن نمیدونم

m2011kh
یک شنبه 08 بهمن 1391, 18:24 عصر
من الان سایت بانک ملت رو باز کردم هیچ مشکلی نداشت.
لینک:https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/

حمید محمودی
یک شنبه 08 بهمن 1391, 19:47 عصر
میخواسم وقتی هر برنامه ای باز میشه من اسم اون برنامه رو بدست بیارم.
تو برنامه ام میخوام میخوام گزارشی تهیه کنم که مثلا فلان برنامه فلان ساعت با شده و فلان ساعت بسته شده.
میتونید از سورس Task Manager استفاده کنید؛ و برنامه رو به اون نحوی که میخواید تغییر بدید؛ نمونه هاش توی سایت های مختلف زیاد هست....

هر چقدر سعی کردم نشد و گوگل وسط کار استوپ میش
از Search Engine های دیگه استفاده کنید

واسه گوگل مثل اینکه باز این کوسه ها غذا پیدا نرکدن پریدن سر این کابل ها
هر سایت HTTPS رو که شما باز کنی فعلا همین مشکل رو داری

نه؛همهء سایت های HTTPS اینطور نیست؛ چندوقتیه که سر یوتیوب و جی+ حساس شدن و گیر دادن بهش؛ جدا از قیر تر کردن سایت ها به این نحو، بحث کوسه هم بحثی هست داغ و فراموش نشدنی

Mr'Jamshidy
یک شنبه 08 بهمن 1391, 20:20 عصر
من الان سایت بانک ملت رو باز کردم هیچ مشکلی نداشت.
لینک:https://ebanking.bankmellat.ir/ebanking/

به خاطر این که سایت بانک ملت این ور آب هست و از زیر دریا اطلاعات ارسال و دریافت نمیشه

نه؛همهء سایت های HTTPS اینطور نیست؛ چندوقتیه که سر یوتیوب و جی+ حساس شدن و گیر دادن بهش؛ جدا از قیر تر کردن سایت ها به این نحو، بحث کوسه هم بحثی هست داغ و فراموش نشدنی

ببین دوست من یواش یواش میخوان با این کارا تو ایران یک شبکه لن راه اندازی کنن که فقط داخلی باشه
قدم اولشون هم اینترنت ملی بود
مثل همین یارانه ها
قدم دومشون یکی یکی سایت ها رو مسدود میکنن نه از روش شیلتر بلکه از همین روش افت سرعت که در آخر سایت کلا باز نمیشه
قدم بعدیشون هم فقط اینترنت ملی هست

و دوباره مثل گذشته وزیر ارتباطات میاد تو تلویزیون میگه همینه که هست میخوان بخواین نمیخواین هم نخواین تازه همینم از سرتون زیاده

و دوباره مثل همیشه کسی جرات حرف زدن هم نداره

m2011kh
یک شنبه 08 بهمن 1391, 21:10 عصر
آره درسته میخوان فقط اینترنت ملی رو جایگزین کنن.

ولی فک نکنم امکانش باشه.اگه اینکارو کنن که یعنی که ارتباط مردم رو به بیرون کشور تا حد زیادی قطع کنن.

ولی به هر حال من که فک نمیکنم امکان پذیر باشه.

MMD

mehran901
یک شنبه 08 بهمن 1391, 21:16 عصر
" میخواسم وقتی هر برنامه ای باز میشه من اسم اون برنامه رو بدست بیارم.
تو برنامه ام میخوام میخوام گزارشی تهیه کنم که مثلا فلان برنامه فلان ساعت با شده و فلان ساعت بسته شده. "

خب شما با داشتن اسم کلاس پنجره اصلی با داشتن عنوان برنامه مرتب چک کن هندلش موجود هست یا نه .... خب موجود باشه یعنی باز شده دیگه! بعد ساعتش رو ثبت کن :-?

m2011kh
یک شنبه 08 بهمن 1391, 21:21 عصر
ممنون ولی این روش رو خودمم میدونستم.
برنامه هایی که قراره باز بشه قابل پیشبینی نیست.
بازم ممنون از جواب هاتون.

Hashemvp
دوشنبه 09 بهمن 1391, 05:18 صبح
دوست عزیز این سورس رو قبلا توی فروم گذاشتم ولی دوباره هم اپلود کردم برای شما

http://uploadtak.com/images/a635_Ultimate_W2018459720.zip
این سورس رو نگاه کن هر چیزی ک فکر کنی ب دردت میخوره توی همینه فقط باید مطابق نیاز خودت تغییرش بدی و ازش استفاده کنی

موفق باشید

m2011kh
دوشنبه 09 بهمن 1391, 12:49 عصر
عالی بود.
این دقیقا چیزی بود که لازم داشتم.
MMD

mehran901
چهارشنبه 11 بهمن 1391, 17:28 عصر
" میخواسم وقتی هر برنامه ای باز میشه من اسم اون برنامه رو بدست بیارم.
تو برنامه ام میخوام میخوام گزارشی تهیه کنم که مثلا فلان برنامه فلان ساعت با شده و فلان ساعت بسته شده. "

خب شما با داشتن اسم کلاس پنجره اصلی با داشتن عنوان برنامه مرتب چک کن هندلش موجود هست یا نه .... خب موجود باشه یعنی باز شده دیگه! بعد ساعتش رو ثبت کن :-?

خب لیست پروسس های فعال رو با n تا اکتیو ایکس میشهبدست آورد.... بعدش که بدست آوردی ، اسم برنامه اغلب همون اسم پروسس هست و درمواردی میشه اسمش رو به شکل هایدیگه بدست آورد.... دیگه برمیگرده به خلاقیت