View Full Version : مشکل در استفاده از session
ahmad_rabie
دوشنبه 17 بهمن 1384, 13:53 عصر
دوستان سلام
مشکلی که من دارم اینه که اطلاعات را بین صفحاتم به وسیله session ارسال می کنم .
چون بعضی از این اطلاعات محرمانه هستند نمی توانم از طریق URL و Query string ارسالشان کنم .
ولی تا وقتی سایتم Local هست مشکلی ندارم ولی وقتی میره روی بعضی از هاست ها مثل ایران هاست Session من بعد از چند ثانیه از بین میره .
در ضمن این مسئله قانون مشخصی نداره بعضی وقتها یک دقیقه پس از ساخته شدن session و بعضی وقتها 2 ثانیه بعد این مشکل پیش میاد .
به نظر شما مشکل از کجاست و چه باید کرد . راه بهتری برای ارسال اطلاعات مثل Username و Password شخص می شناسید ؟
با تشکر ربیعی .
reza_rad
دوشنبه 17 بهمن 1384, 13:56 عصر
ببینیدsession expire تون مقدارش چیه.در موردش توی همین سایت می تونید مطالبی پیدا کنید.
راههای دیگه ای هم هست مثل کوکی. ولی با session اگه درست کار کنید این مشکل رو نخواهید داشت.
ahmad_rabie
سه شنبه 18 بهمن 1384, 11:02 صبح
آقا مشکل اگر از session expire باشه نباید بلافاصله بعد از ساخته شدن session تمام بشه و اگر بفرض طول عمر session را 0 تنظیم کرده باشند چرا این زمان متغیر است یعنی بعضی وقتها 1 دقیقه و بعضی وقتها 10 ثانیه و بعضی وقتها بلافاصله بعد از ساخته شدن session از بین می رود .
من فکر می کنم شاید یک نرم افزاری روی سرور نصب شده که اجازه استفاده بیش از حد از ram را نمیده . آیا به نظر شما چنین چیزی ممکنه ؟
از طرف دیگه مشکلی که کوکی داره اینه که ممکنه IE به صورتی تنظیم شده باشه که نشه روی کامپیوتر کوکی ساخت. و از طرف دیگه توی تمام سایتهای امنیت وب تاکید دارند که از کوکی استفاده نشه چون راحت باز میشه و تمام اطلاعات دست هکر می افتد . با توجه به این توضیحات شما دوستان چه پیشنهاد و توضیحی دارید . آقا رضا از راهنمایی شما متشکرم
saeedkhan
جمعه 21 بهمن 1384, 11:31 صبح
اینکه نرم افزاری روی سرور نصب شده باشد از منطق به دوره ولی دلیل از بین رفتن session دلایلی مثل طول رشته داره هر چقدر طول رشته شما بیشتر باشه Session زود تر از بین نیره زیرا اگر expire time هم تنظیم نکرده باشید بر اساس حجم مدت زمانی Session باقی میمونه از اون مهم تر اینه که از Session نیز برای تبادل اطلاعات استفاده نمیکنند چیزی که مرسوم است این Session برای عبارت های کوتاه بدرد میخوره و اصلا عبارت های بلند سرعت برنامه شما رو کم میکنه. راه برای تبادل این اطلاعات برای مثال از headr زیاده بهتره از خلاقیتتون استفاده کنید.
Behrouz_Rad
جمعه 21 بهمن 1384, 12:35 عصر
فایروال سرور، Session ها رو از بین می بره.
با ادمین هاست تماس بگیرید تا تنظیمات فایروال را با برنامه ی شما ست کند.
موفق باشید.
ahmad_rabie
یک شنبه 23 بهمن 1384, 13:43 عصر
اینکه نرم افزاری روی سرور نصب شده باشد از منطق به دوره ولی دلیل از بین رفتن session دلایلی مثل طول رشته داره هر چقدر طول رشته شما بیشتر باشه Session زود تر از بین نیره زیرا اگر expire time هم تنظیم نکرده باشید بر اساس حجم مدت زمانی Session باقی میمونه از اون مهم تر اینه که از Session نیز برای تبادل اطلاعات استفاده نمیکنند چیزی که مرسوم است این Session برای عبارت های کوتاه بدرد میخوره و اصلا عبارت های بلند سرعت برنامه شما رو کم میکنه. راه برای تبادل این اطلاعات برای مثال از headr زیاده بهتره از خلاقیتتون استفاده کنید.
دوست عزیز سلام
من نمی دونم منظورتون از Header چیه ؟ اگر منظورتون query string است که نمی شود اطلاعات مهم مثل نام کاربری و غیره رو باهاش فرستاد . اگر چیز دیگری مثل اطلاعات سرباری است که توسط request.servervariebel قابل مشاهده است که آن هم قابلت اضافه کردن یک مقدار در آن در آن برای ما وجود نداره . مشکل رو چطور باید حل کرد .
saeedkhan
یک شنبه 30 بهمن 1384, 15:21 عصر
اگر بدانید فرم به دو صورت Get , Post فرستاده میشود در هر حالت که بخواهید میتوانید از نوع های مختلفق برای عدم نمایش یا نمایش اطلاعات در querry string آن را تغییر دهید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.