View Full Version : ساختن Package برنامه VB 6.0 همراه با فایلهای مورد نیاز Crystal Report 10
Bithiah
دوشنبه 17 بهمن 1384, 14:19 عصر
سلام دوستان
من همه پستهای این انجمن رو گشتم، یه چیزایی پیدا کردم، اما هنوز درست نمی دونم چه فایلهایی رو که باید همراه Setup برنامه بذارم چی هست.:متفکر:
نمی دونین چه لطفی می کنین اگه به این پست جواب بدین.
ممنونم.
محمد رضاپور
چهارشنبه 19 بهمن 1384, 10:27 صبح
با سلام
دوست عزیز بسیاری از Dllهائی که در آدرس \Program Files\Common Files\Crystal Decisions\2.5\bin قرار دارد می بایست همراه Package شما نصب شده و رجیستر شوند ولی روش بهتر برای درست کردن Setup استفاده از نرم افزار Wise Installation System 9.02 هست که خودش تمام فایلهای مورد نیاز شما رو به Package اضافه می کنه.
موفق باشید.
Bithiah
جمعه 21 بهمن 1384, 21:07 عصر
با سلام خدمت برنامه نویسان عزیز،
من خیلی بدنبال جواب این سوال گشتم، بدنبال جواب این پست، اینجا هم خیلی سر زدم، اما برخلاف اینکه خیلی عجله داشتم، متاسفانه کسی بموقع جواب نداد. آقای رضاپور از راهنمایی شما ممنونم.
بگذریم... مهم اینه که بالاخره تونستم با کمک مقاله های سایت شرکت طراح کریستال ریپورت( http://www.businessobjects.com/ ) و دانلود Merge Module ها ی لازم از این سایت Package بسازم. تستش هم کردم و جواب هم داد.
این Merge Module ها که برای ورژن 10 Crystal reports پنج تا فایل با پسوند *.MSM هستند، نزدیک 40 MB حجم دارند و عبارتند از:
1. CrystalReports10_maps.msm
2. CrystalReports10_rdc_designtime.msm
3. CrystalReports10_rdc_license.msm
4. CrystalReports10_rdc_reportengine.msm
5. CrystalReports10_rdc_runtime.msm
برای اضافه کردن این فایلها به Setup برنامه، از سه نرم افزار مخصوص ساختن Setup می تونین استفاده کنین که امکان افزودن Merge Modules رو با خود دارند:
* Install Shield ver 10+
* Installer Wise ver 8+(در مورد شماره ورژن این دو نرم افزار الان یه کم شک دارم، اگه اشتباه باشه بعدا اصلاح می کنم)
* Microsoft Visual Studio Installer 1.1
و از اونجایی که من وقتم محدود بود و Install Shield و Installer Wise با شماره ورژنهای گفته شده رو نداشتم، Visual Studio Installer رو از مایکروسافت دانلود کردم که ظاهری بسیار شبیه VS .net داره و کار کردن باهاش آسونه.
علاوه بر Merge Module ها، فایلهای دیگه ای هم هست که باید به Setup اضافه بشن:
1. atl.dll
2. craxdrt.dll
3. crqe.dll
4. crviewer.dll
5. msvcp60.dll
6. msvcrt.dll
7. RICHED20.DLL
8. ufmanager.dll
فایلهای بالا رو همونطور که دوستمون گفتند می تونین از فولدر Common Files بردارین.
که البته وقتی package رو ساختم و روی یه سیستم تست کردم، موقع رجیستر شدن بعضی از این فایلها از جمله atl.dll، msvcp60.dll، riched20.dll و ufmanager.dll با پیغام خطایی مواجه شدم که البته با continue قابل اغماض بود. فعلا بعلت کمبود وقت و نداشتن اطلاعات کافی، توضیحات رو همینجا بپایان می رسونم. به امید خدا هر وقت تونستم ونکات بیشتری راجع به این فایلها و خطاهای موقع رجیستر شدن و ... پیدا کردم، همینجا ادامه می دم.
دوستان بدرود...
Nimi_hop
یک شنبه 23 بهمن 1384, 17:55 عصر
سلام ببخشید من هم این مشکل رودارم
وقتی Package درست میکنم خطای Can Not Creat Component Object رو میده
و نمی دونم چیکار کنم
با ید این ماژول ها رو ار کجا بگیرم لطفا لینک اونو بزارین مرسی
In_Chan_Nafar
یک شنبه 23 بهمن 1384, 23:50 عصر
با سلام خدمت دوستان
با همین Merge Moduleها و Dllهایی که Bithiah جان نوشته، مشکل حل می شه. البته ما با Install Shield 10.5 کارکردیم، جواب هم گرفتیم. اینم لینک همون Merge Moduleها هستش.
http://support.businessobjects.com/communityCS/FilesAndUpdates/cr10_rdc_merge_modules.zip
Bithiah
دوشنبه 24 بهمن 1384, 11:36 صبح
سلام دوستان
فقط از In_Chan_Nafar عزیز که لطف کردند و جواب دوستمون رو زود دادند تشکر می کنم و معذرت می خوام. من باید لینک رو زودتر از اینها می ذاشتم. شرمنده، یه کم سرم شلوغ بود نشد.:خجالت:
noviniran
یک شنبه 14 اسفند 1384, 08:56 صبح
سلام.
bithiah ی گرامی اگر امکان دارد مراحل استفاده از visual studio installer را به طور مختصر توضیح دهید.
با تشکر.
Milad Mohseny
شنبه 20 اسفند 1384, 01:36 صبح
خیلی مطالب خوبی بود از همه دوستان متشکرم
masoudcg1
یک شنبه 17 شهریور 1387, 14:40 عصر
با سلام خدمت دوستان
با همین Merge Moduleها و Dllهایی که Bithiah جان نوشته، مشکل حل می شه. البته ما با Install Shield 10.5 کارکردیم، جواب هم گرفتیم. اینم لینک همون Merge Moduleها هستش.
http://support.businessobjects.com/communityCS/FilesAndUpdates/cr10_rdc_merge_modules.zip
در این ادرس هیچ فایل ای وجود ندارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.