ورود

View Full Version : سوال: تغییر اکسپندر Treeview

kingtak
سه شنبه 10 بهمن 1391, 15:13 عصر
سلام دوستان
چطوری میتونم Expander کنترل Treeview رو تغییر بدم؟مثلا یه عکس بزارم.
توی بلند یه ذره دستکاری کردم آخرش رسیدم به Path .این Path چیه کلا؟چطوری میتونم هر شکلی که میخوام بجای Path بذارم؟با بلند میشه از اینا درست کرد؟

مهدی فرزاد
سه شنبه 10 بهمن 1391, 20:11 عصر
سلام
Patch یک شکل گرافیکی وکتور هست که شما هم با خود Blend هم با فتوشاپ و هم با Illustrator میتونید اون ها رو رسم و یا آمده اون رو از اینترنت دانلود کنید و به برنامه import کنید

kingtak
چهارشنبه 11 بهمن 1391, 01:12 صبح
سلام
Patch یک شکل گرافیکی وکتور هست که شما هم با خود Blend هم با فتوشاپ و هم با Illustrator میتونید اون ها رو رسم و یا آمده اون رو از اینترنت دانلود کنید و به برنامه import کنید

آخه کد xaml رو که نگاه میکردم برای پت یه خاصیت دیتا وجود داشت که یه کد عجیب و غریب داشت مثلا:

Data="M 4 0 L 8 4 L 4 8 Z"/>

گفتم شاید برای رسم پت باید این کد هارو بلد باشیم.
ممنون از توجهتون!:قلب:

مهدی فرزاد
چهارشنبه 11 بهمن 1391, 20:05 عصر
آخه کد xaml رو که نگاه میکردم برای پت یه خاصیت دیتا وجود داشت که یه کد عجیب و غریب داشت مثلا:

Data="M 4 0 L 8 4 L 4 8 Z"/>

گفتم شاید برای رسم پت باید این کد هارو بلد باشیم.
ممنون از توجهتون!:قلب:

سلام
خیر نیازی به بلد بودن این کدها نیست شما با ابزار مخصوص این کار در Blend اگر رسم کنید این کدها تولید خواهد شد یکی از مزایای تصاویر وکتور همین کد هاست که بجای استفاده ار پیکسل برای رسم از توابع ریاضی و کد استفاده شده و باعث میشه شما بدون بالا رفتن حجم فایل و کاهش کیفیت با هر سایزی اون ها رو رسم و در انیمیشن ها بر روی تک تک اجزاری اون تسلط و دسترسی داشته باشید هم چنین رنگ اون ها رو به راحتی تغییر داده و افکت های زیبایی خلق کنید
در خود نرم افزار Blend یک سری شیپ آماده مثل علامت فلش و ستاره و نیم داره و ..... وجود داره که میتونید از اونها هم استفاده کنید