ورود

View Full Version : تفاوت پروژه سیستم عامل ایرانی زمین با ابونتو؟

franchesco
سه شنبه 10 بهمن 1391, 19:06 عصر
با سلام

به تازگی از تلویزیون با پروژه سیستم عامل ملی دیگری آشنا شدم به اسم زمین (http://xamin.ir/) .حالا سوالی که برای من پیش اومده سیستم عامل نوپایی مثل زمین قرار چی ارائه بده که مثلا اوبونتو نمیتونه ارائه بده؟

ممنون میشم دوستانی که اطلاعات بیشتری دارن کمک کنند

returnx
سه شنبه 10 بهمن 1391, 21:32 عصر
خودشون به این سوال پاسخ دادند ، هر چند که منُ خیلی قانع نکرد:

سیستم‌های عامل متن‌باز متعددی در جهان وجود دارند که ممکن است از نظر امکانات و پشتیبانی جهانی کامل‌تر از زمین باشند، پس لزوم صرف هزینه و نیرو برای ایجاد زمین چیست؟

سیستم‌عامل زمین، ممکن است در مقایسه با سیستم‌ عامل‌های دیگری که در سراسر دنیا وجود دارند، از لحاظ ارتباط با سخت‌افزارها و تولیدکنندگان بزرگ نرم‌افزار دنیا از درجه‌ی پایین‌تری برخوردار باشد، ولی فاکتور‌های ارزشمندی از جمله توجه ویژه به امنیت، پشتیبانی از مسائل و مشکلات کاربران بومی کشور ایران و همچنین تقویت دانش فنی تولید بخشهای مختلف سیستم‌عامل و پشتیبانی از آن را برای کشور و مصرف‌کنندگان، به ارمغان می‌آورد.
ولی همین که برچسب ملی تاحالا بهش نزدن ، به نظر من خود این کار ارزشمنده...

franchesco
سه شنبه 10 بهمن 1391, 22:50 عصر
خب خود اوبونتو هم که اپن سورس ! همونو بر میداشتن و توسعه میدادن و نیازی نبود برن از اول دبین رو بر دارن و این همه زحمت بکشن !

DelphiProgrammer
چهارشنبه 11 بهمن 1391, 20:49 عصر
به نظر بنده که کار خوبی کردند.
دلیلش هم اینه باید از یک جایی یک کسی استارت کار رو میزد. حالا که یک گروهی (کاری ندارم به چی و کی و کجا وابسته هستند) داره روی این موضوع درست و حسابی کار میکنن خودش جای امیدواری هست.
من تا جایی که متوجه شدم به دلیل اون GPL هست. این دبیان گویا هیچ مالکیت خاصی نداره. گرچه همون ابونتو هم به قول شما اپن سورس هست. اما این اپن سورس ها هم یک فرق هایی از جهت انتشار با هم دارن.

FastCode
پنج شنبه 12 بهمن 1391, 09:02 صبح
لایسنسشون هیچ فرقی نداره(قانوناً نمیتونه)